ALFAHEAT Yeni ® 5000mah Şarjlı Isıtmalı Çorap

1.945 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40-45
36 - 40
40-45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ALFAHEAT Yeni ® 5000mah Şarjlı Isıtmalı Çorap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALFAHEAT Satıcı Ünvanı: ALFAHEAT ISITMALI TEKSTİL ÜRÜNLERİ VE İLERİ KOMPOZİT MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051024969300010 Vergi Kimlik Numarası: 0510249693
    Bu ürün ALFAHEAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alfaheat® Şarj Edilebilir Isıtmalı Çorapları, soğuk hava şartlarında ayaklarınızın ısınmasına yardımcı olması amacıyla geliştirilmiştir. Soğuk kış günlerinde ya da olumsuz hava koşullarındaki kullanımlar için tasarlanan ürünümüz 5v şarj edilebilir güç kaynağı ile çalışmaktadır. Isıtma paneli ise ayak donmalarının ayak parmak uçlarından başlaması sebebiyle bu bölgeye yerleştirilmiş ve 40 °C’ye kadar ısıtma sağlanabilmektedir. Bir problem ile karşılaşmanız durumundan aşağıdaki adımları izleyiniz, a.Bataryaların dolu olduğuna emin olunuz. b. Ürün bataryasını usb şarj kablosu ile bilgisayırınızdan yada 5v 1A li-ion/polymer şarj adeti ile şarj ettiğinizden emin olunuz. c. Bataryalar ile usb soketler birbirine doğru yerleştirilmelidir. d. Isıya duyarlılığınızın zayıf olmadığına emin olunmalıdır. Yukarıdaki adımlara rağmen ürünü çalıştıramıyorsanız,doğrudan satıcınızla iletişime geçiniz. ÖZELLİKLER a. Güç kaynağı(5v) kolay erişilebilir bölgededir ve dilerseniz cep telefonu,tablet vb. ürünleri de şarj edebilirsiniz. b. Çorap boyunca geçen kablo kanal içerisinde olup ısınmaz ve ten üzerinde aşınma yapmaz. c. Isıtma panelleri parmak ucunda bulunmaktadır. d. Parmak uçlarındaki ısıtma panelleri ıslanması durumunda çalışmaya devam edebilmektedir. KULLANIM TALİMATLARI a. Her bir çorap 1'er adet şarj edilebilir güç kaynağı ile çalışır. b. b. Bataryaları 5v 1A ile ürün yanında bulunan şarj kablosu(2 adet) ile şarj edin. c. c. Çorap içindeki usb erkek ve batarya içindeki usb dişi soketlerini birleştirin. d. d. Batarya üzerindeki butona 1sn basın ürünün çalışmasını sağlayın, butona tekrar 1sn basmanız durumunda ısınım durur. UYARILAR Alfaheat® Şarj Edilebilir Isıtmalı çorapları cildi hassas kişilere önerilmemektedir. ÖNERİLER Alfaheat® Şarj Edilebilir Isıtmalı Çorapları elde ve ılık (max 30°C) suda yıkayınız. Çorabı yıkamadan önce güç kaynaklarını soketlerinden ayırınız. Güç kaynağını ıslak ve nemli ortamlarda bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver