Alfheim Hindistan Cevizi Yağı/ Aromaterapi/ Taşıyıcı Yağ

490 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Alfheim Hindistan Cevizi Yağı/ Aromaterapi/ Taşıyıcı Yağ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfheim Aromaterapi Resmi Satıcı Ünvanı: ROSCHEL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0105056606300013 Vergi Kimlik Numarası: 1050566063
    Bu ürün Alfheim Aromaterapi Resmi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alfheim Aromaterapi - Trendyol Resmi Satış Hesabıdır. Hindistan Cevizi Yağı, cilde kolayca emilen tamamen doğal bir taşıyıcı yağdır ve topikal uygulama için ideal bir yağdır. Tüy kadar hafif yumuşatıcı etkisi, gözenekleri tıkamadan yatıştırıcı bir bariyer sağlar ve kuru veya sorunlu ciltler için mükemmeldir. Diğer bitkisel taşıyıcı yağların aksine cilde ipeksi bir pürüzsüzlük ve yağsızlık hissi verir. Hindistan Cevizi Yağı tüm uçucu yağlarla tamamen çözünür, renksizdir ve leke bırakmaz. Kullanım Alanları: Parfümünüze veya uçucu yağ karışımlarınıza müdahale etmeden cildi nemlendirmek için topikal olarak uygulayın. Sakinleştirici yağlarla karıştırın ve daha derin rahatlama için boyun ve omuzlara masaj yapın. Hassasiyeti azaltmak için topikal olarak uygulamadan önce daha güçlü yağları Hindistan Cevizi yağı ile seyreltin. Kullanım Şekli: Difüzyon: Seçtiğiniz difüzörde 3-4 damla kullanın. Topikal kullanım: İstenilen bölgeye 3-6 damla uygulayın. Hindistan Cevizi Yağını yeterli miktarda alarak temiz cildinize ya da saçınıza masaj yaparak uyguladığınızda besler ve nemlendirir. Yapay koku, boya ve koruyucu içermez. Ek Bilgi: Oda sıcaklığı altında sıvı hale gelebilir. 100 GR taşıyıcı Hindistan Cevizi Yağına 5-7 ml (100-150 damla) uçucu yağ karıştırılarak kullanılabilir. Sinerjisi ile uyumlu diğer yağlar: Tüm uçucu yağlar Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver