Alice Aktif Karbonlu Super Premium Topaklaşan Kedi Kumu 10 lt

299,90 TL
(29,99 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alice Aktif Karbonlu Super Premium Topaklaşan Kedi Kumu 10 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alicepets Satıcı Ünvanı: ALİCE PET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0053134228500001 Vergi Kimlik Numarası: 0531342285
    Bu ürün alicepets tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alice aktif karbonlu super premium topaklaşan kedi kumu 10 lt Doğal bentonit ve aktifleştirilmiş karbon karışımından özel olarak formüle edilmiştir. Karbon taneleri bentonite serpiştirilmek yerine bentonitin içine yedirilmiş ve daha etkin hale getirilmiştir. Bu formül sayesinde hem topaklaşma hem de koku emilimi 2 kat arttırılmıştır. Özellikler
  • Maksimum koku kontrolü ve koku hapsetme özelliği Koku hapsedici özelliğe sahip iki doğal maddenin, bentonit ve aktif karbonunözel bir formül ile karışımındanelde edilen alıce kedi kumu maksimum koku kontrolü sağlar. Aktif karbonlar, kedinin idrarındaki molekül ve iyonları, gözenekleri vasıtasıyla iç yüzeylerine doğru çeker, bentonit ile birlikte maksimum koku hapsini sağlar. Güçlü topaklaşma ve tozsuz olma özelliği Güçlü koku hapsedici özelliğe sahip alıce kedi kumu, aktifleştirilmiş karbon ve montmorillonit mineral değeri yüksek doğal bentonitten elde edilen karışımın özel kurutucu ve çift eleme sisteminden geçirilerek %99 oranında tozdan arındırılması yöntemiyle üretilmiştir. Uzun süreli kullanım özelliği Yüksek sıvı emme kapasitesi sayesinde diğer kedi kumlarına oranla daha uzun süre kullanılabilir ve bu nedenle ekonomiktir. Hijyenik olma özelliği Alice kedi kumlarının tamamı yüksek ısı ile fırınlanarak kurutulması ve ısıl işlemden geçirilmesi nedeniyle içinde virüs, bakteri ya da mikrop barındırmaz, güvenle kullanabilirsiniz. Alice kullanma talimatı: Kedi kumu kabını ortalama 4 parmak (7cm) yüksekliğinde doldurunuz. Daha iyi sonuç almak için biraz karıştırınız. Koku yapmasını engellemek için her gün veya günaşırı topaklaşan kısımları ve katı dışkıları bir kürek yardımı ile mutlaka temizleyiniz. Ortalama 4 parmak (7cm) yükseklik seviyesini tutturmak için gerekirse "alice ???" ekleyiniz. Kumun tamamının değiştirilmesi gerekmez. 2-3 haftada bir kere kabı tamamen boşaltarak temizleyiniz ve yeni kumla doldurunuz. Daha hijyenik ve pratik bir kullanım için ''alice büzgülü kedi kumu poşetini'' kullanmanızı öneririz. Tuvalet kabını nereye yerleştirmeli? Kedinizin yemek kabından uzak olmalı. Fazla hareketin olmadığı sakin bir yer tercih edilmeli. Tuvalet kabının yeri çok sık değiştirilmemeli.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
  • Koku Tipi Kokusuz/Naturel
Geri Bildirim Ver