Alize Burcum Batik El Örgü Ipi 4827

69,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
69,94 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alize Burcum Batik El Örgü Ipi 4827

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alpay Tuhafiye Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0570219251
    Bu ürün Alpay Tuhafiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alize burcum batiği hırka, kazak, şal, şapka ve diğer örgü aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Alize burcum batiğin yumak gramajı 100 gramdır.
  • Alize burcum batiğin hammaddesi %100 akrilik.
  • Alize burcum batiğin etiket metrajı 210 metredir.
  • Alize burcum batiğin önerilen şiş numarası 4-6'dır.
  • Alize burcum batiğin önerilen tığ numarası 2-4'dür.
  • Alize burcum batiği hem tığ hem de şişte kolayca kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Akrilik
  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Alize 4827 ABB4827 Burcum Batik Örgü İpi

Alize 4827 Burcum batik, hayalinizdeki tüm örgü modelleri ve motiflerini gerçeğe dönüştürmenizi sağlayacak çok amaçlı bir el örgü ipidir. Klasik yapıdaki Alize Burcum örgü ipi, çok renkli olarak tasarlanmıştır. Böylece ördüğünüz parçalar, fazladan bir çaba gerektirmeden kendiliğinden batik şıklığına kavuşur. Günlük işlerinize küçük bir ara vermek istediğinizde Burcum Batik ile bu keyifli hobiye vakit ayırabilirsiniz. Sonbahar ve kış koleksiyonunun bir parçası olan Alize 4827 Burcum batik örgü ipini kullanarak sevdikleriniz için rengârenk kazak, bere, atkı, eldiven ve şallar örebilirsiniz. Elinize örgü şişleri ya da tığınızı aldıktan sonra yaratıcılığınız doğrultusunda soğuk havalar için son derece özgün ve farklı bir şıklık yakalayabilirsiniz.

  • Klasik yapıda çok renkli el örgü ipi
  • Uzunluk: 210 metre
  • %100 akrilik

Alize 4827 Burcum Batik Özellikleri Neler?

Alize 4827 Burcum Batik Özellikleri Neler?

Alize 4827 Burcum batik, pek çok rengin bir arada kullanıldığı özel bir tasarıma sahip olan el örgü ipidir. %100 akrilik materyalden üretilen Alize Burcum batik, örgü işlerinde her amaca uygun olarak kullanılabilir. 100 gram ağırlığındaki yumağın uzunluğu, 210 metredir. Ortalama bir kalınlığa sahip olan Alize Burcum el örgü ipinin 4-6 numara şiş ya da 2-4 numara tığ kullanılarak örülmesi tavsiye edilir. Sonbahar ve kış koleksiyonuna ait olan bu ürüne mor, mavi, turuncu, kırmızı, sarı ve yeşil renk tonlar hâkimdir. Farklı üretim serilerine ait Alize 4827 Burcum batik yumakları arasında hafif ton farkları görülebilmektedir. Örmek istediğiniz ürüne göre ihtiyacınız olan ip miktarını hesapladıktan sonra bir adet fazla yumak temin etmeniz yararlı olabilir.

Alize 4827 Burcum Batik Kullanım Alanları Neler?

Alize 4827 Burcum Batik Kullanım Alanları Neler?

Alize 4827 Burcum batik el örgü ipinin son derece geniş bir kullanım alanı bulunur. Bu klasik yapıdaki ip ile kazak, süveter, yelek, atkı, şal, bere, aksesuar ve hırka gibi pek çok giyim eşyası örmeniz mümkündür. Çok renkli özel bir ürün olan Alize Burcum, ortaya göz alıcı batik benzeri desenler çıkarır. Böylece Alize 4827 Burcum batik örgü ipini kullanarak farklı yumakları birleştirme zahmetine girmeden yaratıcı ve şık sonuçlar elde etmeniz mümkün hâle gelir. Alize Burcum, örgüye yeni başlayanlar için de ideal bir seçenektir. Ürün, basit örneklerle bile usta işi gibi duran modeller örmenize olanak tanır. Alize 4827 burcum batik örgü ipinin çok renkli yapısı, tığ işi hırka ve şallar için biçilmiş kaftandır.

Alize 4827 Burcum Batik Uzun Süreli Kullanılabilir mi?

Klasik özellikteki Alize 4827 Burcum batik el örgü ipi, %100 akrilikten üretilmiştir. Akrilik, pek çok kullanışlı özelliği sayesinde tekstilde sıklıkla tercih edilen materyaller arasında yer alır. Bu avantajlar, tamamen sentetik yapıdaki Alize 4827 Burcum batik akrilik örgü ipinin uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını sağlar. Alize 4827 Burcum batik ip ile öreceğiniz tüm eşyalar, sıklıkla yıkanabilir ve kolayca kurutulabilir. Temizlik talimatlarına göre 30 derecede yıkanan Alize Burcum iplik, parlak ve canlı renklerini uzun yıllar boyunca muhafaza eder. Bu rengârenk Alize batik iplikleri kullanarak kendi el emeğinizle çok çeşitli giysi ve aksesuarlar örebilirsiniz. Sonbahar ve kış aylarının trend tonlarına sahip olan Alize Burcum el örgü ipiyle farklı motifler elde edebilmeniz de mümkündür. Bu özel ürünün batik desenli yapısı, el hünerinizi son derece iyi bir şekilde göstermenize olanak sunar. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ürünü almadan önce Alize 4827 Burcum Batik yorumlarını okuyup daha fazla bilgi edinebilirsiniz.