ALL TIME Ime-dc Kan Ölçüm Cihazı 50 Strip

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ALL TIME Ime-dc Kan Ölçüm Cihazı 50 Strip

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MNNPAZAR Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3120459843
    Bu ürün MNNPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • IME-DC ÖLÇÜM CİHAZI + 50 strip Peket İçeriği 1 Kutu Strip (50 adet)Cihaz kutusunun içerği : 1 adet ölçüm cihazı 10 adet Lanset iğnesi 1 adet lanset cihazı 1 adet taşıma çantası Kullanım klavuzu ve Garanti belgesi

Ürün Özellikleri

  • Tip Test Cihazları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

All Time Ime-Dc Kan Şekeri Ölçüm Cihazı + 50 Strip

All Time IME-DC kan şekeri ölçüm cihazı + 50 strip şeklinde satışa sunulur. Kan şekerini ölçüm için gereken işlemlerin yapılmasını sağlar. Özel bir üretime sahip olması nedeniyle bu alanda mevcut ihtiyaçları karşılar. Şekerinizi ölçmek istediğinizde herhangi bir kodlama yapılmasına gerek duyulmadan kısa süre içerisinde işlemi gerçekleştirir. Otomatik bir şekilde ölçüm yapan bu cihaz 50 adet strip çubuğu ile ölçüm işlemlerini gerçekleştirir. Bu sayede cihazı kullanan şeker hastaları kolay bir şekilde kan şekeri sürecini takip ederler. Emniyetli ve kaliteli bir şekilde ölçüm yapması nedeniyle de tercih edilen bu ürün her daim All Time IME-DC kan şekeri ölçüm cihazı + 50 strip kullananların büyük yardımcıları arasında yer alır.

  • Pratik kullanım
  • Hızlı ve kolay kan şekeri ölçümü
  • Çoklu ürün özelliği

All Time Kan Şekeri Ölçüm Cihazı Özellikleri

All Time Kan Şekeri Ölçüm Cihazı Özellikleri

All Time IME-DC kan şekeri ölçüm cihazı ve ölçüm çubukları pratik kullanımı sağlar. Bu sayede kan şekeri ölçümü hızlı ve kolay bir şekilde yapılır. Çoklu ürün özelliği olması sebebiyle uzun süre kullanılabilir. Doktor tarafından önerilen takvime uygun bir şekilde istediğiniz gibi bu cihaz ile şeker ölçümü yapabilirsiniz. Ayrıca boyut açısından oldukça ideal olan bu ürün taşınabilir özellikleri ile dikkat çeker nokta hafif ölçüleri bulunması sebebiyle çantanızda taşıyabileceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkar. Bu cihazı kullanarak kan şeker ölçümü yaptığınızda sorunsuz ve hızlı bir şekilde kan şekeri değerinizi öğrenebilirsiniz. Böylece her kan şekeri ölçmeniz gerektiğinde doktora gitmenize gerek kalmaz. Evinizde veya iş yerinizde bulunduğunuz her yerde kan şeker ölçümünü bu cihaz ve strip çubukları ile doğru bir şekilde ölçebilirsiniz.

All Time Kan Şekeri Ölçüm Cihazı + 50 Strip Avantajları

All Time Kan Şekeri Ölçüm Cihazı + 50 Strip Avantajları

All Time kan şekeri ölçüm cihazı profesyonel bir şekilde ölçümü yapmanızı sağlar. Özel tasarım bir ürün olması sebebiyle her zaman avantajlı bir kullanım sunar. Yanında 50 adet strip çubuk verilmesi de bu ürünün kullanım süresini uzatır. Oldukça sağlam ve dayanıklı olan bu ürünün batarya seviyesinde uzun ömürlü olması ile dikkatleri çeker. Özel dizaynı sayesinde dilediğiniz her zaman yanınızda bulundurabilir ve kan şekeri ölçümü için bu cihazları kullanabilirsiniz. Çok basit bir yapıda kullanımı olduğu için her yetişkin tarafından yardıma ihtiyaç duyulmadan kullanılabilir. Ayrıca içerisinde 10 adet lanet iğnesi yer almaktadır. All Time IME-DC kan şekeri ölçüm cihazı + 50 strip yorumlarında Alman teknolojisine sahip olan bu ürün çok sayıda laboratuvar testinden onay aldığı için kullanımı güvende kabul edilir.

All Time Kan Şekeri Ölçüm Cihazı + 50 Strip Fiyatları

All Time Kan Şekeri Ölçüm Cihazı + 50 Strip Fiyatları

Bu kan şekeri ölçüm cihazı dönemsel olarak indirimli fiyatlara sahip olur. Normal şartlarda cihaz ve strip çubuklarına ayrı fiyatlandırma yapılır. Fakat bu ürün özel bir şekilde sunulduğu için hem kan şekeri ölçüm cihazı hem de 50 strip beraber satılır. Böylece All Time IME-DC kan şekeri ölçüm cihazı + 50 strip fiyatı uygun bir aralıkta sunulur. Diyabet hastalarının hayati derecede ihtiyaç duyduğu bu cihaz uygun satış seçenekleri ile karşınıza çıkar. Sahip olduğu özellikler ile bu ürüne set halinde ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden ayrıcalıklı bir set olan bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Kaliteli bir kullanım amacıyla bu ürüne sahip olmayı istiyorsanız birçok müşteri gibi ürünü seçerek All Time IME-DC kan şekeri ölçüm cihazı + 50 strip satın alma seçeneği sayesinde birkaç basit adımda siparişinizi verebilirsiniz.