Alldermo Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml

114 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
148,90 TL
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alldermo Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALLDERMO Satıcı Ünvanı: BİOSAFİR İLAÇ SANAYİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176040885500015 Vergi Kimlik Numarası: 1760408855
    Bu ürün ALLDERMO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alldermo Göz Çevresi Bakım Kremi 15 ml Bu ürün, hyaluronik asit ve at kestanesi ekstresi ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde göz çevresindeki koyu halkalar, kırışıklıklar ve gözaltı torbalarını hedef alır ve göz çevresinin aydınlık görünmesini, ipeksi bir yumuşaklık vermesini sağlar. Hyaluronic asit, dokularda bulunan boşlukları dolduran çok özet bir proteindir ve cildi pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. At kestanesi ekstresi, antioksidan özellikleri sayesinde yaşlanma karşıtı çalışır ve göz çevresindeki kırışıklıkları, şişlikleri ve koyu halkaları giderir. Göz çevresinin nemini koruyan formül, kırışık oluşumunu önler. Sabah ve akşam uygulayın ve göz çevresine masaj yapın. İÇİNDEKİLER: Aqua, Glyceryl, Stearate, Cetearyl Alcohol, Octyldodecyl, Stearoyl Stearate, Butyrospermum Parkii, Butter, Glycerin, Ceteareth-20, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf, Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Sodium, Hyaluronate, Dunaliella Salina Extract, Allantoin, Phenoxyethanol, Dimethicone, Aesculus Hippocastanum Extract, Tocopherol, Carbomer, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sodium, Polyacrylate, Xanthan Gum, Disodium, EDTA, Ethylhexylglycerin. ETKEN MADDE: Hyaluronik Asit, At Kestanesi Ekstresi KULLANIM ÖZELLİKLERİ Hangi Ciltler Kullanabilir? Tüm cilt tipleri kullanabilir. Etki Alanları Nelerdir? Göz altı torbaları, koyu halkalar ve göz çevresindeki kırışıkları hedef alan 3 etkili özel yapısı sayesinde göz çevresinin canlanmasını, daha aydınlık görünmesini sağlar, ipeksi bir yumuşaklık verir. Hyaluronik asit ve At Kestanesi ekstresi ile zenginleştirilmiş formülü ile göz çevrenize doğal koruma sağlar. Ne Zaman Kullanılır? Sabah ve akşam cildinizi temizledikten sonra uygulayın. Tavsiyemiz Alldermo Arındırıcı ve Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli ile birlikte kullanmanız. İhtiyaç duyulduğunda da tekrarlanabilir.
Geri Bildirim Ver