Allergo Vitaglucan C-omplex 20 Efervesan Tablet

201 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Allergo Vitaglucan C-omplex 20 Efervesan Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supplementler Satıcı Ünvanı: DİKEY VİTAMİN KOZMETİK VE GIDA TAKVİYELERİ PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296040886600010 Vergi Kimlik Numarası: 2960408866
    Bu ürün Supplementler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beta Glukan Sambucus Nigra (Kara Mürver Ekstresi) Vitamin C Çinko Tavsiye edilen tüketim miktarı günde 1 efervesan tablettir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Allergo Vitaglucan C-omplex 20 Efervesan Tablet

Hayatın akış hızına yetişebilmek için; beslenme, dinlenme ve hareket düzenini destekleyici gıdalar kullanılabilir. Beta glukan ve C vitamini içeriği yüksek Vitaglucan Complex efervesan tabletler, enerjik ve sağlıklı bir yaşam için oldukça beğeni kazanır. Efervesan tablet formu ile kolay tüketim imkânı veren Vitaglucan, sayısız klinik araştırmadan geçerek etkisini kanıtlar. Allergo Vitaglucan Complex 20 efervesan tablet, doğal yollardan depolanması güç olan vitamin ve minerallerin tüketimini kolaylaştırır. Doğru beslenme düzeni ve spor ile birlikte alındığında ise konforlu bir gün geçirmeye yardımcı olabilir.

  • Allergo Vitaglucan Complex 20 efervesan tablet, kara mürver ekstresine sahiptir.
  • 72 gram Vitaglucan Complex paketlerinde 20 adet tablet bulunur.
  • Her tablet; 100 mg beta glukan, 10 mg çinko, 500 mg C vitamini ve 5 mg E vitamini içerir.

Allergo Vitaglucan C-omplex Tablet Ne İçin Kullanılır?

Allergo Vitaglucan C-omplex Tablet Ne İçin Kullanılır?

Allergo Vitaglucan Complex 20 efervesan tablet, vitamin ve mineraller açısından zengin içeriği ile öne çıkar. Özellikle belli dönemlerde düşen bağışıklığı yeniden düzene sokmak için Allegro Vitaglucan Complex, oldukça fayda sağlayabilir. Ancak bu ürünün yine de herhangi bir hastalığın veya rahatsızlığın tedavisi için kullanılamayacağı unutulmamalıdır. Uzun süredir geçmeyen şikâyetleriniz için bu ürünü kullanmadan önce doktora başvurmalısınız. Çünkü Vitaglucan C-omplex 20 efervesan tablet, süregelen hastalıklarınız için tedavi edici özelliğe sahip değildir. Ancak bu ürün, mevsimsel hastalıklardan korunmak için bağışıklığı artırıcı bir takviye olarak tercih edilebilir. Özellikle içeriğindeki C vitamini; enerjiyi artırma, bağışıklığı güçlendirme, yorgunluğu ve bitkinliği azaltma etkilerine sahiptir. Bunun yanı sıra her tablette yoğun miktarda bulunan çinko minerali de bağışıklık sistemi fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olur.

Allergo Vitaglucan C-omplex Efervesan Tableti Kimler Alır?

Allergo Vitaglucan C-omplex Efervesan Tableti Kimler Alır?

Efervesan tablet, vitamin ve mineral açısından zengin içeriği ile konforlu ve huzurlu bir gün geçirmeye yardımcı olabilir. Vitaglucan Complex ile özellikle hastalıklara bağlı olmayan yorgunluk ve bitkinlik hissinin önüne geçilebilir. Allergo Vitaglucan Complex 20 efervesan tablet, ilaç yerine geçmese de yalnızca 11 yaş üzerindeki yetişkinlerin kullanımına uygundur. Gıda takviyesi niteliğine sahip olan Allergo Vitaglucan efervesan tablet, özellikle yüksek tempolu çalışanlardan talep alır. Gün boyu hareketli çalışmak zorunda kalanlar, Vitaglucan ile ihtiyaç duyduğu enerjiyi bulabilir. Aynı zamanda bu ürün, sık sık mevsimsel hastalıklara yakalananlardan ilgi görür. Grup ve nezle gibi hastalıklara karşı güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak için Vitaglucan efervesan tabletler etkili olabilir. Bunun yanı sıra yorgunluk ve bitkinlik hissinden kurtulmak isteyenler de Vitaglucan tabletlere başvurur.

Allergo Vitaglucan C-omplex Efervesan Nasıl Kullanılır?

Allergo Vitaglucan Complex 20 efervesan tablet, güçlü içeriği ile ilk kullanımdan itibaren etkisini gösterir. Bu ürün, vitamin ve mineralleri depolamaya hazır şekilde sunar. Bu özelliği sayesinde gıdalardan doğal yollarla yeteri kadar alınamayan bileşenler kolayca depolanabilir. Ancak yine de ilaç yerine geçmeyen bu üründen en yüksek verimi alabilmek için dikkatli kullanmak gerekir. Özellikle hareketsiz bir yaşam ve düzensiz beslenme ile bu ürünün fayda göstermesi beklenemez. Bunun yerine sağlıklı bir yaşam için doktorlar tarafından önerilen tüm unsurları yerine getirmeniz gerekir. Tüm bunların yanı sıra daha fazla enerji depolamak ve bağışıklığı güçlendirmek için Vitaglucan Complex tabletler kullanılabilir. Bu ürünün kullanım şekli ise oldukça basittir. Sadece günde 1 adet tableti 150 ml suda eriterek içmeniz yeterlidir. Aç ve tok kullanımı fark etmeyen efervesan tabletlerin besin yerine geçmeyeceğini de unutmamalısınız. Allergo Vitaglucan C-omplex 20 efervesan tablet yorum ve puanlarını inceleyerek bu ürünü Trendyol’dan bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.