Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera , Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera , Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 150° geniş açılı özelliği sayesinde hayata başka bir gözden bakın!Kablosuz wifi özelliğine sahiptir.Sürekli kayıt süresi: 1 saatten fazlaHafıza kartı tipi: TF kartı(128G'ye kadar)Mobil işletim sistemi: Android / IOSDaha net video kaydı için 1080 HD lense sahiptir.Işık olmadığında bile net bir şekilde çekim yapar.Hareket sensörü bulunur.Boyut: 44x24mmGörüş açısı: 150° 1 x Kamera1 x USB Kablosu1 x Taban1 x Kılıf

Ürün Özellikleri

  • Bellek Kartı Tipi SD
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kayıt Tipi High Definition (HD)
  • Optik Zoom 1 - 15 X
  • Video Formatı MPEG-4
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

1080p Mini Ajan Kamera , Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera , Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera 195213338707 hayatımızın birçok alanında sıklıkla tercih edilmektedir. Bu kamera cihazları, kullanılacak alana göre farklı boyutlarda üretilmiştir. Önemli anları video kaydına almak ve fotoğraflamak için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Mini 1080p hd kamera daha çok güvenlik amacıyla kullanılmaktadır. Bu nedenle küçük boyutlara sahiptir ve birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Bu gizli kameralara casus kamera adı verilmektedir. Gizli kameralar ortamın görüntüsünü ve sesini başarılı bir şekilde kayıt altına alınmaktadır. Özel tasarımı ile öne çıkan ürünlerin birçok özelliği bulunmaktadır. Yüksek çözünürlüğe sahip kameralar görüntü kaydı yapan ürünlerdir ve şarjları uzun süre dayanmaktadır. Bunlarla birlikte ses kayıt özelliği de 20-30 metreye kadar çekim gücüne sahiptir. Tüm bu özeliklerle birlikte mini gizli kameralar birçok farklı alanda tercih edilmektedir. Ally mobile 1080p mini ajan kamera özellikleri ile öne çıkar.

  • Yüksek Çözünürlük
  • Görüntü ve Ses Kaydı
  • Kaliteli ve Dayanıklı

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera, Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera Performansı

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera, Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera Perforansı

Teknolojik gelişmelerle birlikte günlük yaşamda kullanılan kameraların kullanım alanı da değişmektedir. Önceden büyük boyutlara sahip olan kameralar zamanla yerini küçük kameralara bırakmıştır. Bu özel tasarım kameralarda pratik taşıma ve kullanım olanağı sunmaktadır. Mini ajan kamera modelleri arasında yer alan 1080p mini kamera modelleri ile video kaydı yapabilirsiniz. Kayıt yapmak için kullanılan bu ürünler, güvenlik için tercih edilmektedir. Casus kamera adı verilen küçük boyuttaki kameralar güvenlik amacıyla kullanılan ürünlerdir. Casus kameraların küçük olanlarına mini gizli kamera denilmektedir. Mini gizli kameralar boyutlarına göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca çözünürlük ve şarj süresi açısından da çeşitlenmektedir. Yüksek görüntü kalitesine sahip cihazlar en iyi şekilde görüntü alabilmektedir. Hem görüntü hem ses alan kameralar iki işleve sahip olduğu için sık tercih edilmektedir. Bu tip gizli kameraları belirli bir bölgeye yerleştirerek kullanabilirsiniz.

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera, Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera Kullanımı

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera, Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera Kullanımı

Kullanıcılar tarafından yaygın olarak tercih edilen mini ajan kamera satın alırken bazı noktalara dikkat edilmelidir. Mini kameraların boyutları ve özelikleri farklılık göstermektedir. Mini gizli kameralar küçük boyutlarda üretilen ürünler görüntü kaliteleri ve işlevleri ile çeşitlenmektedir. Gece gizli görüş özelliğine sahip mini kameralar standart kamera modellerine göre geceleri de kullanıma oldukça uygundur. Genellikle güvenlik amaçlı tercih edilen ürünlerde görüntü kalitesi, ses kaydı ve boyutları satın alırken dikkat edilmesi gereken konulardır. Bu tercihlerde bütçeye uygun olan ürünleri seçmek önemlidir. İstenilen özelliklerde mini gizli kameralarda bu özelliklere dikkat ederek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Mini gizli kameralar hayatın birçok alanında kullanılabilen ürünlerdir ve bu nedenle farklı model seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun kamera ürünlerini tercih ederek güvenle kullanabilirsiniz.

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera, Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera 195213338707 Yorumları ve Fiyatları

Ally Mobile 1080p Mini Ajan Kamera, Şarjlı Mıknatıslı Hareket Sensörlü Casus Kamera Ajan Kamera 195213338707 Yorumları ve Fiyatları

Gelişmiş özelliklere sahip Ally mobile 1080p mini ajan kamera kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Ally mobile 1080p mini ajan kamera özelikleri ile öne çıkar. Yüksek çözünürlüğe ve uzun şarj süresine sahip ürünler, kullanıcılar tarafından daha fazla rağbet görmektedir. Ally mobile 1080p mini ajan kamera fiyatı ürünün şarj süresi, ekran çözünürlüğü ve boyutu ile oldukça beğenilir. Mini gizli kamera ürünlerinde kalitesi büyük öneme sahiptir ve fiyatlandırmayı doğrudan etkilemektedir. Mini gizli kamera modelleri arasından ihtiyacınıza uygun ürünleri bulabilirsiniz. Ally mobile 1080p mini ajan kamera yorum kısmını inceleyerek ürün ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca ürünü satın almak için Ally mobile 1080p mini ajan kamera satın al seçeneği ile Trendyol'dan ürüne hızlı ve güvenle sahip olabilirsiniz.