Ally Ssmobil Ezere Hava Nemlendirici Buhar Makinası Humidifier

215 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ally Ssmobil Ezere Hava Nemlendirici Buhar Makinası Humidifier

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pazarfix Satıcı Ünvanı: DEEM GROUP DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272107527500001 Vergi Kimlik Numarası: 2721075275
    Bu ürün pazarfix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dekoratif LED Işıklı Hava Nemlendirici Buhar makinası 400 ml Su Hazneli Ampül nemlendirici:gıda sınıfı malzemeler, mikro ultrasonik atomizasyon teknolojisi kullanır, eşit derecede hassas bir şekilde nemlendirilmiş sprey uygular,radyasyonun neden olduğu elektrostatik kurumayı etkili bir şekilde bloke eder, vücuda zararı azaltır, cildi esnek ve parlak tutar. Bu hafif renkli gradyan, kalp rengi, muhteşem renkli gece ışıkları, bitkilerin hayat simülasyonuna sınırsız renk katar,çevre koruma toksik olmayan bitkiler, dekoratif taşlar, köşegen yükleme rolü olan ürünler, safsızlık taşları adsorbe etme özelliğine sahiptir.Led Işıklı 400Ml Su Hazneli Hava Nemlendirici Buhar MakinasıDikkat Ürün Usb Bağlantısı ile Çalışır İçerisinden Şarj adaptörü çıkmaz Usb bağlantısı yapabildiğiniz tüm cihazlarda telefonunuzun usb girişli şarj adaptöründe Hatta bir power banka bağlayarak kullanılabilir. Özellikler: Yepyeni Güç:Bağlantı Usb Kablosu İle Yapılmaktadır Tank kapasitesi: 400ml Giriş voltajı: 100-240V Güç: 15W Titreşim frekansı: yaklaşık 2.4MHZ Malzeme: ABS ve PP Uyarlama alanı: 8-12 metrekare İşlev: Ultrasonik İşlev: Nemlendirin: yaz ve kış boyunca odadaki havayı nemlendirir, nefes aldığımız havanın kalitesini tazeler, odadaki sıcaklığı ayarlar. Güzellik: cildi tazeler ve cilt bakımı olarak alınabilir, cildi sağlıklı ve nemli tutar. Purify: statiği nötralize eder, cildin enfeksiyonunu azaltır. Rahatlama: aroma terapisi, zorlamayı hafifletir ve stres yumuşatır. Dekorasyon: Odadaki parfüm veya esans yağı ekleyerek kullanılabilir Boy:16 cm En: 12 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ally Ssmobil Led Işıklı Ampül Hava Nemlendirici Buhar Makinası Humidifier

Nemlendirici buhar makinesi, havanın nem oranını arttırıp alınan nefesi kaliteli hale getiren önemli eşyalardan biridir. Bu eşyanın pek çok değişik dekoratif özelliğe sahip çeşidi bulunur. Çeşitleri arasında Ally ssmobil LED ışıklı ampül hava nemlendirici buhar makinesi humidifier seçeneği, ampulü andıran dikkat çeken tasarımı sayesinde öne çıkar. Ürün, dekoratif eşya kullanılmasının yanı sıra insan vücuduna sağladığı yararlar sayesinde de çok sayıda kişinin vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri halindedir. Havada nem oranını artırıp kaliteli bir şekilde nefes alma olanağı atanır. Bahar, yaz, kış gibi çeşitli mevsimlerde rahat bir şekilde kullanılır. Aynı zamanda ürün, ışıklandırma sistemi sayesinde bitkilerin gelişimine olumlu yönde katkıda bulunur. Siz de geniş kullanım alanına sahip olan; havanın nem oranını artırırken alınan nefesin kalitesini etkileyen ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Ampul tasarım
  • Işık detayı
  • Kaliteli yapı

Etkileyici Ally LED Işıklı Ampül Nemlendirici Buhar Makinesi

Etkileyici Ally LED Işıklı Ampül Nemlendirici Buhar Makinesi

Ally nemlendirici buhar makinesi seçeneği, ampul tasarıma sahiptir. Marjinal ve sıra dışı tasarımı sayesinde hem dikkat çeken hem de göz alıcı bir görsellik sunar. Görüntü açısından son derece başarılı olan ürün, çok sayıdaki kişinin sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer alır. Tasarım niteliği sayesinde dekoratif eşya olarak da fazlasıyla talep edilir. Mekanın etkileyici ve dikkat çeken bir görüntü kazanmasına kaynaklık eder. Değişik konseptlerin sahip olduğu oturma odası, salon, çalışma odası gibi pek çok değişik mekanda kullanıma uygundur. Ürün, ideal buhar makinesi ölçülerine sahiptir. Bu özelliği sayesinde oldukça küçük alan kaplayarak çalışma masası üzerinde dekoratif eşya şeklinde de talep edilir. Siz de orijinal ve sıra dışı tasarımı sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanıp oturma odası, çalışma odası gibi pek çok değişik mekanda kullanıma uygun olan ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Ally Ssmobil LED Işıklı Buhar Makinesi Humidifier

Kaliteli Ally Ssmobil LED Işıklı Buhar Makinesi Humidifier

Dikkat çeken bu ürün, havanın kısa sürede nemlendirme özelliği sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanır. Bu özelliğinin yanı sıra çeşitli alerjik hassasiyeti bulunan kişiler tarafından da oldukça fazla talep edilir. Havanın kaliteli bir yapı kazanmasına olanak tanıyarak sağlıklı şekilde nefes almaya yardımcı olur. Ürün; yaz, kış veya bahar gibi çeşitli mevsimlerde rahat bir şekilde kullanılır. Havanın nem oranının artmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda içerisinde çeşitli esans ve kokulu yağlar kullanılarak da tercih edilir. Bu özelliği sayesinde mekanın güzel bir koku kazanmasına yardımcı olur. Ally Ssmobil LED ışıklı ampül hava nemlendirici buhar makinesi humidifier yorumları olumlu yöndedir. Siz de kısa sürede havanın nemli bir yapı kazanmasına yardımcı olan; yaz, kış, bahar gibi değişik mevsimlerde kullanıma uygun etkileyici ürünü tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Ally Ssmobil Hava Nemlendirici Buhar Makinesi

Ekonomik Ally Ssmobil Hava Nemlendirici Buhar Makinesi

Hava nemlendirici buhar makinesi, insan sağlığının olumlu yönde değişmesine yardımcı olur. Havadaki nem oranın artmasına katkıda bulunup nefes kalitesini artırır. Aynı zamanda bu ürün, cilt sağlığı için de sıklıkla tercih edilir. Cildin kaybettiği oranı kazanmasına yardımcı olup canlı ve parlak bir tene ulaşma olanağı tanır. Günlük hayatın getirdiği yorgunluk ve stresi atılmasına yardımcı olurken dekoratif tasarımı sayesinde de çok sayıda kişinin dikkatini çeker. Göz alıcı ve etkileyici tasarımı sayesinde pek çok müşterinin memnuniyetini kazanır. Ally ssmobil LED ışıklı ampül hava nemlendirici buhar makinesi humidifier fiyatı ürün özellikleri ekseriyetinde ortaya konur. Siz de insan sağlığına olumlu yönde değişmesine katkıda bulunup cildin kaybettiği nem oranını kazanmasına olanak tanıyan etkileyici ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir biçimde temin edebilirsiniz.