ALMITAL 48 Cm X 5 M Antrasit Çizgi Desenli Suni Deri, Çekmece Içi Kaydırmaz Halı , Çekmece Halısı

894 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ALMITAL 48 Cm X 5 M Antrasit Çizgi Desenli Suni Deri, Çekmece Içi Kaydırmaz Halı , Çekmece Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALMITAL MOBILYA DONANIMLARI Satıcı Ünvanı: MEHMET SALIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3306718754400001 Vergi Kimlik Numarası: 7410243165
    Bu ürün ALMITAL MOBILYA DONANIMLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇİZGİ DESENLİ - ANTRASİT -Diğer renk ve desen seçeneklerini mağazamızdan inceleyebilirsiniz. Kaydırmaz Çekmece Halısını mutfak çekmecelerinizin içine ve raflarınıza makas ile keserek dilediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. -İstenilen adet kadar, tek parça rulo olarak gönderilir. EN Sabit 48 cm. dir. -ÖRNEK : 3 Adet istenirse, 3 metre, tek parça rulo olarak gönderilir. -5 METRE VE ÜZERİ SİPARİŞLERİNİZDE MAKET BIÇAĞI HEDİYEMİZDİR.
Geri Bildirim Ver