alouette Islak Tuvalet Kağıdı Papatya Özlü 70'li.

99 TL
(1,41 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

alouette Islak Tuvalet Kağıdı Papatya Özlü 70'li.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORs Satıcı Ünvanı: ÖMERCAN KALYON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930630719
    Bu ürün COLORs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Dermatolojik olarak onaylanmıştır. • Hassas cilt temizliği için idealdir. • pH bakımından cilde uyumludur. • Alkolsüz • Paket içeriğinde 70 adet ıslak tuvalet kağıdı bulunmaktadır..
Geri Bildirim Ver

Alouette Islak Tuvalet Kağıdı Papatya Özlü 70'li

Islak tuvalet kağıtları, popülaritesi artan pratik kozmetik ürünleridir. Kolay kullanımlı ve hijyenik olmaları nedeniyle sıklıkla tercih edilirler. Alouette papatya özlü 70'li ıslak tuvalet kağıdı, bitkilerin etkilerinden yararlanan içeriği ile öne geçer. Kalıcı, hoş bir kokusu vardır. Hijyenik açıdan da güvenilir bir formüle sahiptir. Cilde hijyen sağlamak dışında deriyi besleyen, koruyan bileşenleri de vardır. Pratik, dayanıklı paketi sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Ambalaj yapısı ve boyutları çantada taşımaya uygundur. Böylece evde güvenle kullandığınız ıslak tuvalet kağıdınızı dışarıda da kullanabilirsiniz. Boyut ve içerik olarak ekonomiktir. Bir paketin içinde 70 adet ekstra yumuşak ıslak tuvalet kağıdı bulunur. Cildi temizler, besler, içerdiği parfümlü formül sayesinde güzel kokmasına yardımcı olur.

  • Islak tuvalet kağıdı
  • Ekstra yumuşak kağıt dokusu
  • Papatya özü ve kokusu

Pratik ve Hijyenik Alouette Islak Tuvalet Kağıdı 70’li

Pratik ve Hijyenik Alouette Islak Tuvalet Kağıdı 70’li

Ürünü, tuvalet ihtiyacı duyulan her yerde pratik şekilde kullanabilirsiniz. Ambalajı, kağıt boyutu ve adet içeriği gibi özellikleri taşınmasını kolaylaştırır. Alouette ıslak tuvalet kağıdı papatya özlü 70'li kullananlar, paketi çantalarına atarak ihtiyaç duydukları yerde taşıyabilir. Ürün ekstra yumuşak yaprak dokulu tasarlanması sayesinde konforlu bir kullanıma sahiptir. Parfümlü formülü ile dokunmaya olduğu gibi koku duyusuna da hitap eder. Kağıt boyutları, işlevi için yeterli ve ambalajın çok fazla büyümesine sebep olmayan ölçülerdedir. Z katlama biçimiyle üst üste yerleştirilir. Bu sayede paketten çıkarmak için kağıdın ucundan tutup çekmek yeterlidir. Yapraklar birbirinden kolayca ayrılır. Böylece ihtiyaç duyduğunuz kadar ürünü kolayca çıkarabilirsiniz. Alouette ıslak tuvalet kağıdı papatya özlü 70'li yorumlarını okuyarak satın alanların deneyimleri ve ürünün etkileri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cildi Besleyen ve Koruyan Alouette Islak Tuvalet Kağıdı

Cildi Besleyen ve Koruyan Alouette Islak Tuvalet Kağıdı

Ürünün formülünde cildi temizlemesine, beslemesine ve korumasına yardımcı birçok bileşen vardır. Alouette ıslak tuvalet kağıdının içeriğindeki papatya çiçeği özü hoş koku verir. Cildi rahatlatan, temizleyen, tazeleyen ve nemlendiren etkileri vardır. Bitkisel temizleyici ve yenileyicilerin de kullanılması ürünün öne çıkan diğer özelliğidir. Baskın olan papatya dışında aloe vera ve cadı fındığı yaprağı gibi değerli özler de içerir. Aloe vera yaprağının besleme, tahrişe engel olma ve onarma gibi etkileri bulunur. Cadı fındığı ekstraktı ise teni korur ve canlandırır. Papatya ve aloe verada bulunan allantoin, değerli bir kozmetik bileşenidir. Cilde katkısı büyük olan bu içerik, tüm bitkilerde bulunmayan nadir bir maddedir. Alouette ıslak tuvalet kağıdı papatya özlü 70'li fiyatını etkileyen önemli özelliklerinden biri de formülündeki bileşenlerin çeşitliliği ve kalitesidir.

Alouette Islak Tuvalet Kağıdı Papatya Özlü 70'li Trendyol’da

Alouette Islak Tuvalet Kağıdı Papatya Özlü 70'li Trendyol’da

İçeriği ve paketlenmesi gibi birçok özelliğiyle fark yaratan ürün, ıslak tuvalet kağıdı kullananlar için güçlü bir alternatiftir. Paket içerisinde 70 adet bulunması dolayısıyla satın alındıktan sonra uzun süre kullanılabilir. Alouette ıslak tuvalet kağıdı papatya özlü 70'li, alkol içermeyen formüle sahiptir. Bunların yanı sıra pH derecesi cilt ile uyumludur. İçeriği ve ürün dermatolojik açıdan onaylıdır. Şık paketi yardımıyla göze, ekstra yumuşak yapısı ile dokunma hissine, parfümlü formülü sayesinde koku alma duyusuna hitap eder. Pratik ve güvenilir bir üründür. Evdeki kullanım konforunu dışarı taşımaya da elverişlidir. Cilde temizliğin yanında ferahlatıcı bir his verir. Deriyi besleyen, koruyan ve onaran bileşenleri sayesinde hijyen sağlamanın yanında bakımına da yardımcı olur. Doğal içeriği ve kullanım rahatlığıyla öne çıkan Alouette papatya özlü ıslak tuvalet kağıdını güvenle tercih edebilirsiniz.