Alpella Harby Karamelli Kaplamalı Bisküvi 25 gr (24 ADET) / 2 Adet

329,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
318,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alpella Harby Karamelli Kaplamalı Bisküvi 25 gr (24 ADET) / 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoyAkca Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190138186
    Bu ürün SoyAkca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşırı tuzlu, şekerli ve yağlı besinlerden kaçınınız
  • Tek bir pakete sığmayan çoklu alımlarınız birkaç paket halinde ve farklı zamanlarda teslim edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Gofret
Geri Bildirim Ver

Çayların Sevilen Parçası Alpella Harby Karamelli Kaplamalı Bisküvi

Gün boyunca aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli atıştırmalıklar var. Bu atıştırmalıklar açlığınızı bir sürelik de olsa tok tutmaya yardımcı olur. Bisküviler en sevilen atıştırmalıklar arasındadır. Bisküvilerin bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri hem lezzetli hem de tatlı olmaları ve hemen hemen her yerde bulunabilmeleridir. Alpella Harby karamelli kaplamalı bisküvi 25 gr (24 adet) / 2 adet lezzetli tada sahip olmasından dolayı tüketicilerin en sevdiği atıştırmalıklardır. Karamel kaplamalı bu ürünleri bir anda gelen tatlı isteklerinden dolayı toplu olarak satın alabilme ve evde stoklayabilme imkanına sahipsiniz. Bu atıştırmalıklar çoğu kişinin favorileri arasında ve sevilerek tüketilmektedir. Evde Ülker markasının sunmuş olduğu Alpella Harby karamel kaplı bisküvi çeşidini bulundurmak da sürpriz misafirleri davet etmek için oldukça ideal bir seçenektir. Konuklar çay ve kahve ile birlikte bu bisküvilerin tadını rahatlıkla çıkarabilirler.

  • Geniş Tüketim Alanı
  • Lezzetli Tat
  • Karamel Kaplamalı Bisküvi

Alpella Harby Karamelli Kaplamalı Bisküvi Avantajları

Her yaştan tüketiciden oluşan geniş bir kitleye sahip olan bisküvi ürünleri insanlar tarafından sevilerek tüketilmektedir. Bu lezzetler Ülker markası tarafından sunulmaktadır. Bisküvi ürünü karamel ile renklendirilmiştir. Bu ürün her alanda tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ürün, kullanışlı tarifleri, yapımı kolay ve kolay hazırlanabilme özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Hem kolay hem de pratik bir atıştırmalığa imkan veren bu ürün kendine has lezzeti ile damakta hoş bir tat bırakmaktadır. Bisküvi çok doyurucu bir yiyecektir ve acıkıldığında kurtarıcı olarak kabul edilir. Marka, profesyonel kadrosu tarafından hazırlanan ve belirli testlerden geçtikten sonra alıcıya teslim etmektedir. Alpella Harby karamelli kaplamalı bisküvi 25 gr (24 adet) / 2 adet avantajları görünümü ile ön plana çıkmakta ve göz alıcı tasarımı ile kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Ülker markası tarafından kullanıcılara sunulan bu ürün çoklu paketi ile de avantaj sağlamaktadır.

Alpella Harby Karamelli Kaplamalı Bisküvi İçeriği

Markanın bir parçası olan karamelli bisküvi sağlanan farklı kullanım alanlarıyla hem misafirlere hem de isteğe göre atıştırmalık olarak tercih edilmektedir. Özellikle çay saatlerinde servis edilen bu ürün, kahve ile de popülerdir. Bisküviler, sıcak ve soğuk içeceklere eşsiz bir lezzet sunar ve bolca kullanım alanı sağlar. Bazen çay ve kahvenin yanında bazı anlarda da de tatlılarda kullanılır. Alpella Harby karamelli kaplamalı bisküvi 25 gr (24 adet) / 2 adet içeriği ve lezzet olarak oldukça tatmin edici olan yoğun çikolataları ile öne çıkıyor. Marka tarafından sunulan bisküvi rahat kullanım ile servis edilebilecek imkan sunar. Ürün, ara öğünün benzersiz karamel içeriği ile öne çıkıyor. Alpella Harby karamelli kaplamalı bisküvi 25 gr (24 adet) / 2 adet özellikleri arasında çikolatanın zengin tadı, insanlar arasındaki popülaritesini çok yüksek bir konuma getiriyor.

Alpella Harby Karamelli Kaplamalı Bisküvi Fiyatı ve Yorumları

Kullanıcıların zevklerine ve tercihlerine uygun, kaliteli, dayanıklı malzemelerle üretilen Alpella Harby karamelli kaplamalı bisküvi 25 gr (24 adet) / 2 adet yorumları kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerinden oluşmaktadır. Ürün hakkında yorum yapan kullanıcıların çoğu üründen memnun duymasının yanı sıra çoklu paket olarak satılmasının avantajlarından bahsetmektedir. Çocuklara ve yetişkinlere uygun olan ürün sağlıklı atıştırmalıklar olarak bilinmektedir. Uzun zamandan beri piyasada yer alan ats-set-03 kodlu bu ürün çoğu kişinin vazgeçilmezi arasında yer alır. Alpella Harby karamelli kaplamalı bisküvi 25 gr (24 adet) / 2 adet fiyatı ve daha pek çok bilgi için Trendyol güvenli bir tercih oluşturmaktadır. Geniş bir kullanım yelpazesi sunarken farklı kullanım alanı ile de dikkat çekmektedir. Böylece bu lezzet 7’den 70’e herkes tarafından uzun yıllardır büyük bir zevkle tercih edilmiştir ve tercih edilmeye de devam edilecektir.