Alpro Hindistan Cevizi Sütü 1 Lt

114,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alpro Hindistan Cevizi Sütü 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alpro Satıcı Ünvanı: EVKİBA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022296500010 Vergi Kimlik Numarası: 3820222965
    Bu ürün Alpro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Alpro Hindistan Cevizi Sütü 1 lt

Çok sevilen popüler meyvelerden biri Hindistan cevizidir. Bir meyve olarak popülaritesini artıran Hindistan cevizi, meyve sütü olarak da geniş bir kitlenin beğenisini kazanır. Alpro Hindistan cevizi sütü 1 lt ile siz de bu tropikal meyvenin zevkine varabilirsiniz. Bu süt Endonezya’nın doğal ikliminde yetişen organik meyvelerden imal edilir. Tropikal iklimde doğal olarak yetişen bu ağaçlarda meyveler elle toplanarak özenle seçilirler. Hindistan cevizi sütü ve kremasının oluşturduğu bu üründe laktoz, gluten veya şeker gibi maddeler bulunmaz.% 100 bitki bazlı malzemelerden üretilen bu süt vejeteryan ya da vegan beslenen hassas grupların gönül rahatlığı ile tüketebileceği bir üründür. Vitamin deposu tropikal bir meyve sütünün ferahlığını siz de fincanınızda yudumlamak isterseniz bu ürünü deneyebilirsiniz.

  • %100 bitkisel bazlı
  • Vitamin deposu
  • Vegan ve vejetaryen dostu

Vitamin Deposu Hindistan Cevizi Sütü İçeriği

Vitamin Deposu Hindistan Cevizi Sütü İçeriği

Hindistan cevizi sütü potasyum ve magnezyum gibi minerallerin sağlanmasına yardımcı olan, sindirim sistemini güçlendiren bir üründür. Alanında kaliteli bir marka olan Alpro Hindistan cevizi sütü kalsiyum kaynağı deposu bir içecektir. Kalsiyum insan vücudu için son derece önemli bir maddedir. Bu süt, güçlü kemiklerin oluşmasını ve mevcut kemiklerin gücünü muhafaza etmesini sağlayan önemli bir mineral olarak kalsiyumu bünyesinde barındırır. Bunun yanında önemli de bir vitamin deposudur. Ürün insan sağlığı için son derece mühim olan D, B2 ve B12 vitaminlerini müşterilerine sunar. Hindistan cevizi sütünün önemli bir diğer özelliği doğal bir yapıya sahip olmasıdır. Ürün laktoz, şeker ya da herhangi bir tatlandırıcı içermez. % 100 bitkisel bazlı, doğal ve lezzetli bir tropikal meyve ürününü gönül rahatlığı ile deneyip tadını çıkarabilirsiniz.

Alpro Vejeteryan Dostu Hindistan Cevizi Sütü

Alpro Vejeteryan Dostu Hindistan Cevizi Sütü

Alpro markasının ürünleri geniş bir kesim tarafından sevilerek tüketilir. Bu süt sahip olduğu özellikler sayesinde belirli besin hassasiyetlerine sahip grupların bile gönül rahatlığı ile tüketebileceği bir içecektir. Vegan ya da vejeteryan olarak kendini tanımlayan ve de yeme düzenini bu zihniyet çerçevesinde gerçekleştiren insanların önemsedikleri belirli noktalar vardır. Buna göre bu zihniyetteki insanlar hayvansal gıdaları ya sınırlı bir şekilde tüketirler ya da hiç tüketmezler. Bu noktada Alpro Hindistan cevizi bu müşterilerine bekleneni sunarak onlara gönül rahatlığı ile tüketebilecekleri lezzetli bir içecek deneyimi vadeder. %100 bitkisel bazlı içerikten imal edilen bu içecekte hayvansal süt ve ürünlerine dair herhangi bir madde bulunmaz. Yeni nesil sağlıklı içecekler arasında favoriniz olmaya aday olan bu ürünü sağlıklı beslenmek için siz de rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Alpro Hindistan Cevizi Sütü 1 lt Fiyatı ve Kampanyaları

Alpro Hindistan Cevizi Sütü 1 Lt Fiyatı ve Kampanyaları

Hindistan cevizi sütü müşterilerine geniş bir kullanım alanı sunar. Bu ürünü ister kahvede ister smoothie türü içeceklerde isterseniz de kahvaltılık gevreklerde değerlendirebilirsiniz. Her bir kullanımda size ayrı bir tat ve keyif verecek bu ürün oldukça düşük kaloriye sahiptir. Düşük kalorili olmasına karşın vitamin deposu bir ürün olarak yeni nesil sağlıklı içecekler arasında gözdeniz olmaya adaydır. Tariflerinize lezzet katan, spor sonrası ya da gün içinde enerjinizi maksimum seviyeye çıkarmanıza yardımcı olan bu ürün ekonomik bir fiyat bandında yer alır. Alpro Hindistan cevizi sütü 1 lt fiyat olarak bütçe dostu bir yapı sergiler. Benzerleri arasından sıyrılarak üst sıralardaki yerini koruyan %100 bitkisel, şeker ilavesiz, vitamin deposu bir ürüne sahip olmak isterseniz bu sütü Trendyol’dan sipariş vererek güvenli ödeme seçeneği ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Alpro Hindistan cevizi sütü 1 lt yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.