Genel Markalar Baba Vanga

137,27 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Baba Vanga

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1dünyanın en büyük kahini artık herkes geleceği bilecek 30 ocak 1911’de bir osmanlı vatandaşı olarak dünyaya gelir. Çocuk yaşlarda bir fıtrtınayla sürüklenir ve gözlerini kaybeder. Iı. Dünya savaşı'nın başında, 1941 yılında, vanga'nın paranormal yetenekleri iyice ortaya çıkar. Insanlara kimsenin bilemeyeceği bilgiler vermeye başlamıştır. Kaybolan bir eşya veya evcil bir hayvanın yerini söylemekte, hastalar için tedavi edici bitkileri önermektedir. Insanlara savaşın o zor günlerinde ihtiyaç duydukları iyimserliği ve inancı aşılamış ve evine gelen kimseyi geri çevirmemiştir. Vanga'nın kahinliği, 1967'de bulgar devleti tarafından resmi olarak kabul edilir ve kendisine maaş bağlanır. Kalabalıkla başa çıkması ve rahatsız edilmemesi için özel görevliler tayin edilir. Artık onunla görüşmek isteyenler resmi makamlardan randevu almaktadırlar. Vanga, geleceği görmekte ancak bunu değiştirememektedir, dokunduğu herhangi bir nesneyi bütün ayrıntılarıyla tarif etmekte ve bastığı toprakta yıllar önce neler olduğunu bilmektedir .Baba vanga, bulgaristan eski devlet başkanı komünist diktatör todor jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkilemiş bir kahindir. 1 milyonun üzerinde insane khanetlerini bizat aktarmıştır. Adolf hitler tarafından bizzat ziyaret edilmiş ve rus gizli servisi kgb'nin doğrudan danıştığı tek kahin olmuştur. Bu kitap baba vanga üzerine türkçede yazılmış kehanetleri de dahil detaylı bilgiler içeren bir biyografik romandır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Devrim Altay
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Alter Yayıncılık Baba Vanga

Kitap okumak, insanlar için oldukça faydalı kabul edilen hobilerden biridir. Eğitici ve öğretici bir aktivite olmanın yanı sıra ruhu dinlendiren bir etkiye de sahiptir. Kişinin kelime dağarcığını ve hayal gücünü geliştirir. Farklı dünyalara kapılar açar. Düzgün bir diksiyon edinilmesine yardımcı olur. Kültür ve bilgi seviyesini artırır. Alter Yayıncılık Baba Vanga, Bulgar asıllı kahin olan Baba Vanga’nın yaşamını konu edinen biyografi türünde yazılmış bir eserdir. Baba Vanga, yirmi üç yıl önce ölmesine rağmen yaşamı çoğu insan tarafından hala merak edilen bir kişidir. Yaptığı kehanetlerin günümüzde bile doğru çıkmaya devam ettiği bilinir. Devrim Altay tarafından yazılan kitap, akıcı bir anlatıma sahiptir. Yalın ve sade dili sayesinde herkes tarafından kolaylıkla anlaşılabilir.

  • Akıcı bir anlatım
  • Tarihe tanıklık etme
  • Baba Vanga hakkında bilgi sahibi olma

Alter Yayıncılık Baba Vanga Kitap İçeriği

Alter Yayıncılık Baba Vanga Kitap İçeriği

Eser, görme engelli bir kahin olan Baba Vanga’nın yaşam öyküsünü konu edinir. Baba Vanga, Osmanlı Devleti’nde 30 Ocak 1911 tarihinde dünyaya gelir. Henüz çok küçükken maruz kaldığı bir fırtına esnasında görme yetisini kaybeder. Bu olaydan sonra Baba Vanga mizaç olarak da değişir ve çeşitli kehanetlerde bulunmaya başlar. Zamanla paranormal yetenekleri insanlar tarafından da kullanılır. Baba Vanga kitabında bu çok merak edilen kahin hakkında hiçbir yerde bulunamayan bilgiler verilir. Yardımsever kişiliğinden ve insanlara olan nazikçe yaklaşımından övgü ile bahsedilir. Bir süre sonra namı o kadar yayılır ki; devlet tarafından maaşa bağlanır ve kahinlik mesleğini resmi olarak icra etmeye başlar. İnsanların baskısından korumak için kendisine korumalar tahsis edilir. Böylelikle felaketmiş gibi görünen fırtına Baba Vanga’nın hayatını çok özel ve eşsiz kılar.

Alter Yayıncılık Baba Vanga Eserinin Katkıları

Alter Yayıncılık Baba Vanga Eserinin Katkıları

Basit ve anlaşılır bir dilde yazılmış olan kitap, bambaşka diyarlara yolculuk etmenize olanak tanır. Herkes tarafından özel olduğu kabul edilen bir kahini yakından tanımanızı sağlar. Eseri okurken kendinizi gerçekten Baba Vanga’nın dünyasına ait karakterlerden biri olarak hissedersiniz. Alter Yayıncılık Baba Vanga kullananlar, eserin hayal güçlerini geliştirdiğini ve kendilerini düşünmeye sevk ettiğini ifade ederler. Baba Vanga’nın, 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili de kehanetlerde bulunduğu bilinir. Üzerine bastığı yerlerde yüzyıllar öncesinde meydana gelen olaylara dair görüntüleri bile belleğinde tutar. Böylesine kapsamlı öngörüler, kitabı okuyan kişilerin oldukça şaşırmasına ve kahine karşı gizli bir hayranlık beslemesine neden olur. Alter Yayıncılık Baba Vanga yorumlarına göz atarak eserin size kişisel gelişiminize sağlayacağı faydalar ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Alter Yayıncılık Baba Vanga Kitap Fiyatı

Avantajlı Alter Yayıncılık Baba Vanga Kitap Fiyatı

Seneler önce yaşayan ve tarihin ilginç karakterlerinden biri olan Baba Vanga’nın hayat hikayesini okumak sizi kültürel olarak zenginleştirir. Alter Yayıncılık Baba Vanga fiyatının uygunluğu sayesinde de her kesimden müşteriye hitap eder. Başına gelen korkunç bir felaketten sonra kör olmasına rağmen hayata karşı bağlılığını ve naifliğini kaybetmemiş olan Baba Vanga, ne olursa olsun yaşama dört elle sarılmak gerektiğini insanlara hatırlatır. Yetenekleri sayesinde döneminin saygı duyulan kişiliklerinden biri haline gelir. Devlet başkanlarına siyasi konularda fikirler verir. Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen nadir kişilerden biridir. Tarih sayfasında bu denli öneme sahip olan bir kişinin başından geçen olaylara eşlik etmek ve yeteneğini insanlık için kullanmasına tanık olmak istiyorsanız Alter Yayıncılık Baba Vanga satın alabilirsiniz. Trendyol üzerinden sipariş verebilir, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.