Altın Karma Yayınları Altın Karma 2021 Tyt 10 Farklı Yayın 10 Deneme Seti

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altın Karma Yayınları Altın Karma 2021 Tyt 10 Farklı Yayın 10 Deneme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Karma Yayınları Tyt 10'lu Deneme 2021 Tyt 10'lu deneme 2021 | altın karma

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Altın Karma Yayınları TYT 10'lu Deneme 2021 9786050695045

Altın Karma Yayınları TYT 10'lu Deneme 2021 sınava hazırlık döneminde olmaz olmaz yardımcı kaynaklar arasında yer almaktadır. Özellikle de sınav günü yaklaşıldığı zaman deneme çözmek daha da sıklaştırılmalıdır. Konu çalışmalarını bitirdikten sonra deneme çözmek daha mantıklı olacaktır. Aksi halde denemedeki çözülemeyen sorular çok olur ve motivasyonun düşmesine yol açabilir. Altın Karma TYT deneme inceleme yapıldığı zaman ne kadar kaliteli ve donanımlı bir deneme seti olduğu görülmektedir. Hem yeni ve dikkat çekici kapak tasarımı hem de geniş kapsamlı içeriği ile yeni müfredata uygun bir deneme setidir. 10 adet farklı yayınevinden derlenen 10 adet deneme sınavından oluşmaktadır. Tamamen ÖSYM tarzına uygun olan sorular seçildiği için sınava hazırlıkta büyük bir yol gösterici niteliktedir.

  • Güncel Müfredata Uygun
  • Geniş Kapsam
  • Ekonomik Fiyat

Altın Karma Yayınları TYT 10'lu Deneme 2021 Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Sınav konularını tamamlayan ve deneme çözmeye başlayacak olan öğrenciler gerek internet üzerinden gerekse öğretmen ve arkadaş tavsiyeleriyle deneme satın almaya karar verebilirler. Uzmanlar tarafından sınavdan önce çok fazla deneme çözülmesi tavsiye edilmektedir. Çünkü bu sayede öğrenciler hem zaman ayarlaması yaparken hem de aynı zamanda sınav tarzına yakın pek çok soru ile karşılaşmış olurlar. Altın Karma TYT deneme 2021 içerisindeki deneme sınavlarının tamamına ait ayrıntılı video çözümleri mevcuttur. Bu durum diğer denemelere göre daha fazla tercih edilme sebebi arasında bulunmaktadır. Çünkü denemelerin asıl amacı yanlış yapılan soruların detaylı bir şekilde incelenerek kalıcı bir öğrenmeye yol açmaktadır. Altın Karma TYT deneme cevap anahtarı sayesinde mobil ya da optik form sayesinde Türkiye çapında sıralamalara ulaşılabilir.

Altın Karma Yayınları TYT 10'lu Deneme 2021 Kullanımının Öğrencilere Sağladığı Faydalar

Altın Karma TYT deneme seti ayrıntılı bir şekilde hazırlanan soru çözüm videolarıyla desteklenmektedir. Bu durum öğrencilere pek çok açıdan büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Denemeyi tamamladıktan sonra yapamadıkları veya yanlış yaptıkları soruların çözümlerini uzman bir öğretmen aracılığıyla dinleyerek daha kalıcı bir öğrenme gerçekleştirilmiş olacaktır. Gerçek sınavda da aynı tarz soru çıktığında böylece kolayca cevaplandırılabilir. Toplamda 1230 soru ve 352 sayfadan meydana gelen bu deneme seti sınava hazırlanan öğrencilere çok fazla katkı sağlamakta ve hayallerine bir adım daha yaklaşabilmelerine destek olmaktadır. Altın Karma TYT 10'lu deneme cevap anahtarı tasarımı kolay bir şekilde kontrol edilebilecek şekilde tasarlanmış olup deneme sonuçları kontrol edilirken zaman kaybına neden olmaz. Ayrıca optik formlar sayesinde tamamen bir sınav atmosferi elde edilebilir.

Altın Karma Yayınları TYT 10'lu Deneme 2021 9786050695045 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Sınav günü yaklaştıkça deneme çözme sayısının da arttırılması gerekmektedir. Bu sayede öğrenciler hangi konularda eksiklikleri olduğunu görerek onlara yoğunlaşır. Üniversiteye hazırlıkta oldukça belirleyici ve eleme yapılan bir sınav olan TYT sınavına hazırlanan öğrencilerin büyük bir yardımcısı olan deneme setleri fiyatları çok fazla farklılıklar gösterebilmektedir. Fiyatlar farklılıkları üzerinde etkili olan pek çok farklı unsur bulunmaktadır. Bunlardan bazıları set içerisinde deneme sayısı, sayfa ve baskı kalitesi, soruların derlendiği yayınların kalitesi, gerçek sınava ne kadar yakın olduğudur. Altın Karma TYT deneme fiyatları kapsamı, sağladığı avantajlar ve faydalar göz önünde bulundurulursa fiyat performans olarak başarılı düzeydedir. Altın Karma Yayınları TYT 10'lu Deneme 2021 satın al seçeneğini kullanarak Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sahip olmak mümkündür.