Altın Kitaplar Acı Kahve - Agatha Christie

84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
123,65 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Acı Kahve - Agatha Christie

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • nl bir fizikçi olan Sir Claude Avory savunma sanayi alanında çok önemli bir forml retir. Ancak aile fertlerinin bu forml çalacağından şphe etmektedir. Duruma açıklık getirmesi için nl dedektif Hercule Poirot'yu malikanesine davet eder. Bu arada Sir Avory tm aile fertlerini de çağırmıştır. Yemek sonrası ktphanede bir yandan kahvesini yudumlarken bir yandan da onlarla sohbet edecektir. çnk formln akrabaları tarafından çalındığını anlamıştır. Uşağına gizlice kapıyı kilitlemesini emreder, misafirlerine de ışıkların kısa bir sreliğine kapatılacağını ve forml çalan kişinin kağıdı sehpanın zerine koymasını söyler. Ancak ışıklar yandığında misafirler kendilerini hiç de beklemedikleri bir manzaranın içinde bulurlar
  • ortada boş bir zarf ve bir ceset vardır. Poirot malikaneye ulaştığında Sir Avory'nin cansız bedeniyle karşılaşır. Şimdi her şey nl dedektifin keskin zekasına, mthiş dikkatine ve eşsiz gözlemine kalmıştır... "Poirot... tıpkı sade bir kahve gibi canlandırıp ilham veriyor. Acı Kahve, Christie hikayelerine yapılmış hoş bir katkı." - Publishers Weekly

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Agatha Christie
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie 9789754058789

Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie henüz okumamış olan kitap tutkunlarının mutlaka sahip olması gereken önemli ve değerli bir eserdir. Polisiye romanlar kategorisinde yer alan bu roman okuyucusuna heyecan dolu bir serüven yaşatır. Yazarın tiyatro oyunu olarak ele aldığı bu eser 1930 senesinde sahnelenmeye başlamıştır. Ardından da sinemaya uyarlanmış ve çok fazla ilgi görmüştür. Roman halini alması ise yazarın ölümünden tam yirmi bir yıl sonrasına aittir. Sürükleyici olan bu hikâye romanlaştırılmış haliyle de çok fazla ilgi görmüş ve pek çok okura ulaştırılmıştır. Okuyucu hiçbir anında sıkılmadan büyük bir heyecanla kitabı bitirir. Dilek Akari tarafından Türkçeye çevrilen bu eser ülkemizde de pek çok okura ulaşabilmiştir. Çeviri yapılırken kitabın ana örgüsünün korunması çok önemlidir.

  • Sürükleyici Kitap
  • Kaliteli Çeviri
  • Kaliteli Baskı

Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie Etkileyici ve Sürükleyici Roman

Daha önce okumuş ve beğenmiş olan kişiler tarafından Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie oku şeklinde yapılan tavsiyeler sayesinde pek çok kişi bu romana yönelmiştir. Agatha Christie Acı Kahve konusu itibariyle diğer romanlara kıyasla çok farklı ve ilgi çekicidir. Acı Kahve romanında ana konu değerli bir fizikçi Sir Claude Avory tarafından sanayi alanında üretilen önemli bir formülün etrafında şekillendirilmektedir. Formülün çalınacağına dair çok büyük şüpheleri olan ünlü fizikçi bir gün bu şüphesinden tamamen emin olur. Ardından şüphelendiği aile bireylerini evine davet eder. Şüphelerin giderilmesi için ünlü dedektif Hercule Poirot da çağırılır. Yemek yenilirken evdeki bütün kapılar kilitlenir ve ışıkların bir süre kapatılacağı ve çalan kişinin formülü masaya bırakması söylenir. Işık açıldığında fizikçinin öldürüldüğü görülür.

Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie Okuyanlara Sağladığı Faydalar

Agatha Christie Acı Kahve polisiye edebiyatının en tanınmış yazarlarından olan İngiliz yazar Agatha Christie tarafından kaleme alınmış olup toplamda 152 sayfadan meydana gelmektedir. Anlaşılır ve açık bir dille yazılan roman herkes tarafından okunup anlaşılabilecek bir üsluba sahiptir. Sürükleyici bir kitap olduğu için okuyucu sıkmaz ve aksine bir solukta okuyup bitirilmesini sağlar. Polisiye romanlarıyla daha ön planda olan Agatha Christie aynı zamanda dedektif Hercule Poirot karakterinin de yaratıcısıdır. Polisiye romanlarıyla tanınmasının yanı sıra Mary Westmacott takma adını kullanarak pek çok aşk romanı kaleme almıştır. Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie yorum ve değerlendirmeleri öncesinde okumuş olan kişilerin deneyimlerini içerdiği için son derece önemlidir. Bu nedenle de satın almaya karar vermeden önce mutlaka incelenmesi gereken bir husustur.

Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie 9789754058789 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kitap fiyatları genel piyasaya göre uygun olmakla birlikte baskı ve sayfa kalitesine, sayfa sayısına, boyutlarına, yayınevine göre değişiklikler gösterebilmektedir. Güvenilir bir yayınevi tarafından yayınlanan kitapların tercih edilmesi her zaman daha mantıklı ve doğru bir seçim olacaktır. Çünkü ucuz diye alınan bazı kitaplar da basım yanlışlıkları, bazı noktalarda atlamalar olabilir. Aynı zamanda kullanılan kağıdın ve baskının kalitesizliğinden okuma esnasında gözleri yorarak rahatsızlık verir. Belirli dönemlerde yapılan Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie indirim fırsatları takip edilerek doğru bir şekilde değerlendirilirse avantajlı bir alışveriş gerçekleştirilerek normalde olduğundan daha uygun fiyatlara sahip olunabilir. Trendyol üzerinde yer alan Altın Kitaplar Acı Kahve Agatha Christie satın al seçeneğini kullanarak kolay bir şekilde sahip olunabilir.