Altın Kitaplar Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet (tam Boy 256 Sayfa )

215 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
136,69 TL
Kurumsal Fatura
147,51 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet (tam Boy 256 Sayfa )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğu Ekspresinde Cinayet veya Şark Ekspresinde Cinayet Christie'nin romanlarında sıkça yer verdiği kahramanı dedektif Hercule Poirot'nun, Ortadoğu'dan kalkan Orient (Şark/Doğu) Ekspres'le yolculuğu sırasında, trende bir cinayet işlenir ve Amerikalı yolculardan biri bıçaklanarak öldürülür. Tren idaresinden sorumlu Bay Bouc, cinayetin aydınlatılması için dedektif Poirot'dan yardım ister, Poirot da bu teklifi kabul eder ve tam yetkili olarak araştırmalarına başlar: yolcuların pasaportlarını inceler, onların ifadelerini alır ve valizlerini arayarak cinayetin suçlu ya da suçlularını ortaya çıkarmaya çalışır. Bu sırada en büyük yardımcısı, Yunan doktor Constantine ve tren işletme sorumlusu Bay Bouc'tur. Poirot, planlı işlenen bu cinayeti zekası, bilgisi ve deneyimi sayesinde aydınlatacak ve ortaya çıkan gerçekler okuyucuyu şaşırtacaktır. Christie'nin bu romanı 1933 yılında İstanbul'da, Pera Palas Otel'de yazılmıştır. Romanın giriş bölümü de İstanbul'da geçmektedir Gece yarısından sonra artan şiddetli tipi yüzünden Doğu Ekspresi artık yoluna devam edemez durumdadır. Yılın bu zamanlarında lüks tren tamamen doludur. Ertesi sabah yapılan kontroller sonucu tüm yolcuların sağ salim trende olduğu anlaşılır. Ancak, defalarca bıçaklanarak öldürülen Amerikalı yolcunun kompartımanının kapısı içeriden kilitlidir. Bu yolcu ünlü "Armstrong" davasında çocuk kaçırıp öldürmekle suçlanan biridir. Sonunda, trende yolculuk etmekte olan Hercule Poriot cinayeti incelemeye başlar. Ancak kimi yolcular cinayetin izlerini yok edebilmek için yaşlı dedektifin dikkatini dağıtmaya çalışırlar. Poriot, kehanet sayılabilecek bir saptamayla cinayeti bir değil iki şekilde çözümlemeyi başarır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Agatha Christie
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Altın Kitaplar Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet

Altın Kitaplar Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet kitabı, polisiye türünde ve son derece başarılı bir anlatıma sahip olan nadide bir eserdir. Kitabın yazarı Agatha Christie, 80 adet polisiye romanı kaleme alır ve polisiye edebiyatının kraliçesi unvanına sahiptir. Oldukça başarılı eserlerinden biri olan Doğu Ekspresinde Cinayet kitabı, okuyucular tarafından beğenilir. Akıcı anlatımıyla okuyucuyu her daim hikayede tutan Christie romanında merak unsuru ön plandadır. Okumaya başladıktan sonra son derece ilgi çekici bir hikaye ile karşılaşırsınız. Kitabın konusu, Doğu Ekspresinde işlenen ani ve şaşırtıcı bir cinayetin çözülmesi üzerinedir. Trenin içerisinde birçok yolcu ve bir adet dedektif bulunur. Anlatımı son derece açık olan bu kitap, anlaşılır olması sayesinde beğeni toplar.

  • Ciltsiz kapağa sahip kitap
  • Polisiye roman türü
  • Agatha Christie eseri

Altın Kitaplar Doğu Ekspresinde Cinayet Kitabı İçeriği

Altın Kitaplar Doğu Ekspresinde Cinayet Kitabı İçeriği

Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet kitabı, Doğu Ekspresi treninde işlenen bir cinayetin üzerine yapılan çözümlemeler üzerinedir. Rutin bir yolculuk esnasında, gece aniden hızlanan kar yüzünden tren yoluna devam edemez. Son derece dolu olan trendeki yolcular, geceyi hareketsiz olan trende geçirir. Ertesi gün kontrol yapılır ve tüm yolcuların trende olduğu sonucuna varılır. Ancak bir Amerikalı yolcunun kompartımanın kapısı iç kısımdan kilitlidir. Kapı açıldığında, bu yolcu defalarca bıçaklanmış bir halde bulunur. Trendeki yolculardan biri olan Hercule Poirot isimli dedektif, cinayeti incelemeye başlar ve çözmeye çalışır. Bu esnada, bazı yolcular dedektifi engellemek için çeşitli yollara başvurur. Nihayetinde Poirot, cinayeti iki şekilde çözümler. Konusu cinayet olan kitap, polisiye türünün sevilen örneklerinden biridir. Karakterlerin samimi duruşu ve dedektifin başarısı sayesinde okuyucu ile kuvvetli bağ kurabilir.

Doğu Ekspresinde Cinayet Kitabı Agatha Christie Yorumları

Doğu Ekspresinde Cinayet Kitabı Agatha Christie Yorumları

Altın Kitaplar Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet yorumlarında, kitabın son derece sürükleyici olduğundan bahsedilir. Müşterilerin beğenerek okuduğu bu kitap, açık anlatımı sayesinde birçok kişi tarafından kolaylıkla anlaşılabilir. Okuyucuyu kitabın içerisinde aktif olarak tutan ve cinayeti çözümleme şansı sunan bir hikaye içeriğine sahiptir. Kitap, 256 sayfadan meydana gelir. Merak unsurunun ön planda olduğu bu kitabı hızlı bir şekilde okuyabilirsiniz. Kitabın kapağı ciltsiz olarak tasarlanır. Normal boyda üretilir ve kütüphanede bulunan diğer eserler ile uyum içinde olur. Basım dili Türkçe olan eser, Çiğdem Öztekin tarafından orijinaline uygun olarak çevrilir. Baskı esnasında kaliteli kağıt kullanılır. Standart punto ve yazı stili kullanılır. Bu sayede okuma yaparken gözleriniz minimum derece yorulur. Kaliteli bir basım işleminden geçen eserin sayfaları, kolay bir şekilde yırtılmaz ve hasar almaz.

Doğu Ekspresinde Cinayet Kitabı Agatha Christie Fiyatı

Doğu Ekspresinde Cinayet Kitabı Agatha Christie Fiyatı

Altın Kitaplar Agatha Christie Doğu Ekspresinde Cinayet fiyatı, eserin basımında kullanılan kağıt kalitesi ve sayfa sayısına göre belirlenir. Kaliteli kağıt ve kapağa sahip olan bu ürün, zaman içerisinde sararma gibi problemler oluşturmaz. Polisiye romanı sevenlerin sık sık okuduğu bir yazar olan Agatha Christie, bu eserini de başarılı bir şekilde kaleme alır. Spesifik bir tasarıma sahip olan kapak, kitabın ilgi çekmesinde önemli bir rol oynar. Altın Kitaplar yayınları tarafından yayımlanır. Kaliteli baskıya sahip olan kitabı uzun yıllar boyunca yıpranmadan kütüphanenizde muhafaza edebilirsiniz. Yalın anlatımlara sahip olan eser, okuyucuyu yormadan hikaye üzerine yoğunlaştırmayı hedefler. Eser ile okuyucu arasında bağ kuran yazar, eleştirmenlerden olumlu yorumlar alır. Bir solukta okuyabileceğiniz bu eseri Trendyol üzerinden inceleyebilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.