Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı

370 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
390 TL'ye 120 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL309 TL
8 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
355 TL309,56 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
331,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dnya Bestseller Listelerinde Aylarca 1 Numarada Kalmış "İktidar" Kitabı Yazarından Herkesin en byz zaafı olan arzu ve zevki maniple ederek isteklerinizi elde edin. Baştan çıkarma gc en etkili, en şaşırtıcı ve en hoş şeklidir. John F. Kennedy'nin kitleleri kendinen hayran bırakması, Cleopatra'nın Antonius'u avucunun içine alması bunun en gzel kanıtıdır. "Gç Sahibi Olmanın 48 Yasası: İktidar" adlı kitabın yazarı şimdi de tarih boyunca baştan çıkarma sanatında ustalaşan karakterlerin başarıları ve başarısızlıklarını da konu alan, yepyeni bir kitapla karşımızda. Robert Greene aşk oyunlarıyla göz boyamayla, direnişi kırarak karşısındakini tamamen avucunun içine alabilmenin 24 kuralını gözler önne seriyor. Baştan çıkarma Sanatı tarihin en byk silahlarından biri olan sonsuz gce sahip olabilme şeklinin en gzel örneğidir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Robert Greene
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı - Robert Greene

Kitaplar kimi zaman bir bilgiyi detayları ile öğrenmek için kimi zaman da vakti değerlendirmek için tercih edilebilecek kaynaklardır. Baştan Çıkarma Sanatı’nın yazarı olan Robert Greene, aynı zamanda dünya bestseller listelerinde uzun süre bir numarada kalmayı başaran İktidar kitabının da yazarıdır. Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı, insanların büyük zaafı olan arzu ve zevklerini manipüle ederek istediklerinize rahatlıkla ulaşabileceğinizi söyler. İnsanların arzu ve zevkleri oldukça önemlidir. Baştan Çıkarma Sanatı kitap insanların zaaflarının aslında zayıf olan noktaları olduğunu söyler. Siz bunları yönlendirdiğiniz ölçüde karşınızdaki kişiyi ele geçirmiş olursunuz. Böylece baştan çıkarma işlevini gerçekleştirirsiniz. Kitap yaşanan tarihsel süreçte baştan çıkarma konusunda ustalaşmış olan karakterlerin başarı ve başarısız taraflarını konu alır.

  • İsteklerinizi elde etmenin pratik yolları
  • Rehber niteliğinde bir kitap
  • Önemli 24 altın kural

İlgi Çeken Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı Kitabı Yorumları

İlgi Çeken Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı Kitabı Yorumları

Kitaplar farklı bir pencereden bakabilmeyi, akla gelmeyen detaylar ile düşünebilmeyi ve bir de öyle bakabilmeyi sağlar. Bu açıdan önemi de oldukça büyüktür. Her yeni kitap farkındalık sağlar. Okudukça düşünce yapınızın genişlediğini deneyimlersiniz. Gelişip bilgilendikçe de farklı düşünebildiğinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Özellikle söz konusu bir kitap ise onunla alakalı yapılan değerlendirmeler, hakkında kullanılan ifadeler ve yapılan öznel yorumlar o kitap için doğru bilgiyi edinme ve karar verebilme sürecini önemli bir ölçüde etkiler. Yapılan yorumlar eseri önceden satın alan okuyucular tarafından yazıldığı için kitap hakkında fikir verir. Aynı zamanda yapılacak tercihlere de etkisi büyüktür. Siz de Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda dilerseniz eseri hemen satın alarak kısa bir süre içinde okumaya başlayabilirsiniz.

Sürükleyici Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı Eseri İncelikleri

Sürükleyici Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı Eseri İncelikleri

Kitabın yazarı Greene çeşitli aşk oyunları ve göz boyamalar ile karşısındaki kişinin direnişini nasıl kırdığını anlatır. Aynı zamanda süreç içerisinde o kişiyi avucunun içine aldığını da gözler önüne serer. Robert Greene Baştan Çıkarma Sanatı bütün bunları yaparken de gerekli ve oldukça önemli olan 24 tane kuraldan bahseder. Bu eser, tarihin büyük silahlarından biri olan sonsuz güce sahip olabilmenin oldukça güzel olan bir örneğidir. Bu cümle aslında ne söylendiğinden çok nasıl söylendiğinin önemine vurgu yapan bir nitelik taşır. Kitapta, güzel bir anlatıcı olduğunuzu ve nelere dikkat çekmek gerektiğinizi anladığınız zaman, sonsuz bir güce sahip olduğunuzdan söz edilir. Çünkü artık etki edemeyeceğiniz hiç kimsenin olmadığı savunulur. John F. Kennedy’nin kitleleri kendine hayran bırakması, baştan çıkarma gücünün şaşırtıcı ve hoş bir şeklidir.

Bütçe Dostu Baştan Çıkarma Sanatı Robert Greene Fiyatı

Bütçe Dostu Baştan Çıkarma Sanatı Robert Greene Fiyatı

Kitaplar bazen farklı diyarlara seyahat edebilmek, üzerine düşünebilmek ve eleştirebilmek için oldukça önemlidir. Özellikle bir kitap vadettikleri ile sizi heyecanlandırıyorsa ilgi çekici bir hal alabilir. Okudukça devam etmek ve sonrasında neler olacağını, hangi önemli noktalardan bahsedileceğini merak etmek eserin büyük ölçüde sürükleyici olduğunu gösterir. Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı kullananlar sayesinde siz de bahsedilen ürünün sunduğu özelliklerin beklentileri ne ölçüde karşıladığını rahatlıkla görebilirsiniz. Altın Kitaplar Baştan Çıkarma Sanatı fiyatı eserin okuyucuya vadettikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kitap için belirlenen fiyat ile size sunulan okuma deneyimine bakıldığında size sağladığı avantajları rahatlıkla görebilirsiniz. Baştan çıkarma konusunda başarılı ve başarısız olan örnekleri sunan bu kitabı, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajlarıyla rahatlıkla satın alarak hemen okumaya başlayabilirsiniz.