Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds

99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
650 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
98,65 TL
3. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kiwikitap Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN ANGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0690657243
    Bu ürün kiwikitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bazıları pul biriktirir. Bazıları para biriktirir. Kimileri de tablo biriktirir. Peki Can? Can ise kelime biriktirir… Peter H. Reynolds bu yeni öyksnde Canla tanıştırıyor bizleri. O, etrafındaki çeşitli kelimeleri keşfediyor: uzun veya kısa, sevimli ya da dşndrc, iki veya çok heceli melodik kelimeler! Nokta ve Mış Gibinin yazarı, kendi kelimelerinizi bulmanın ve onları dnyayla paylaşmanın yollarını sunuyor. İşte! Birbirinden harika, kimi zaman basit ama gçl kelimelerden oluşan kocaman bir koleksiyonla karşı karşıyasınız. Kelimelerle zenginleşen dnyada, onların bysne kapılıp siz de bir kelime koleksiyoncusu neden olmayasınız…

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Peter H. Reynolds
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Trendyol'da

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu Peter H. Reynolds tarafından kaleme alınmıştır. Okul öncesi yaş grubu için bizzat yazar tarafından resimlendirilmiştir. Kelime bilgisinin artırılması ve çocukların farklı dil kalıplarını öğrenmesi için çok önemli bir kitaptır. 2. baskısı yapılan kitap hem çocuklar hem de ebeveynler tarafından oldukça beğenilmiştir.

 
  • Sade dil
  • Akıcı anlatım
  • Öğretici içerik

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Özellikleri

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Özellikleri

Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds tarafından yazılan ve çocukların kelimelerle tanışmasını sağlayan bir çocuk kitabıdır. 3 ile 6 yaş arasında bulunan okul öncesi çocuklar için uygundur. Yalnızca 40 sayfadan oluşan öğretici bir çocuk kitabıdır. Küçük yaştaki çocukların dikkatini çekebilmesi için hem büyük punto hem de zengin görsel kullanılarak basılmıştır. Reynolds, kaleme aldığı kitabın resimlendirmesini de üstlenmiştir. 20,5 x 19 santimetre ölçülerine sahip bir kitaptır. Yapısal özelliklerinin yanı sıra içeriği ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Kitapta bir ana karakter olduğu görülmektedir. Küçük bir çocuk olan Can’ın üzerinde hikayeleştirme yapılmıştır. Öyküsünde okuyucu ile Can’ı tanıştıran yazar onun bir kelime koleksiyoncusu olduğunu aktarmaktadır. Pek çok kişi pul veya tablo gibi eşyalar biriktirirken ana karakter kelime biriktirmektedir. Bu kelimelerin genel olarak melodik kelimeler olduğu görülür. Okul öncesi yaş grubu için çoğunlukla 2 ya da 3 heceli kelimelere yer verilmiştir.

 

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Kullanımı

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Kullanımı

Kelime Koleksiyoncusu 1793020001 çocukların kelimeleri öğrenmesini ve kullanmasını sağlayan bir kitaptır. Yeni kelimeler öğrenebilmeleri için sözcükler masalsı bir yol tercih edilerek anlatılmıştır. Kelimelerin gücünden bahsedilmiştir. Kitap içeriği ve görseller sayesinde çocukların sözcükleri kategorilere ayırması da mümkün hale gelmektedir. Bunun dışında anlamlı kelimelerin bir araya gelerek farklı anlamlar oluşturulduğu da işlenmiştir. Aslında çocuklara kelimelerin bir araya gelmesine bağlı olarak cümlelerin, kitapların ve şarkıların ortaya çıktığı anlatılmaya çalışılmıştır. Bu anlatım oldukça akıcı şekilde gerçekleşmiştir. Çocukların gün içinde kullandığı basit kelimelerin anlamlarını ve değerini öğrenmeleri için de önemli bir kitap olduğu söylenir. Ebeveynlerin akıcı anlatımıyla memnun olabileceği çocuk kitapları arasında yer almaktadır. Klasik bir kitap kurgusuna sahip olmadığı için sıkılmadan birkaç kez okunabilecek kitaplar arasında da kendisine yer bulabilir. Çocukların erken yaşta özür dilerim, teşekkür ederim gibi önemli kalıpları yaşına uygun şekilde öğrenmesi için tercih edilebilecek eğitici ve keyifli bir kitaptır.

 

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Fiyatı

Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu - Peter H. Reynolds Fiyatı

Kelime Koleksiyoncusu çocukların kendi kelimelerini bulması ve onları çevresiyle paylaşması amacıyla hazırlanan bir çocuk kitabıdır. Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu fiyat bilgisini takip ederek indirim ve kampanya dönemlerinde bütçelere uygun şekilde satın alabilirsiniz. Altın Kitaplar’ın kaliteli baskısıyla okuyuculara sunulan Kelime Koleksiyoncusu sunduğu özelliklere uygun bir fiyata sahiptir. Kitabın baskısında kaliteli hamur tipi tercih edilmiştir. Bunun nedeni ise bir çocuk kitabı olmasıdır. Yani içeriğinde çok fazla görsel yer aldığı için baskıda kullanılan kağıt tipi de önemlidir. Bu durum da kitap fiyatlarını etkiler. Kitabın sayfa sayısı ve boyutları da fiyatının belirlenmesinde etkili olmuştur. Altın Kitaplar Kelime Koleksiyoncusu yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, seçiminizi bu bilgilere göre yapabilirsiniz. Trendyol’dan tüm detaylara ulaşabilir, inceleme yaptıktan sonra ürünü sepetinize ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz.