Altın Nokta Basım Yayın Yayınları Dahi Çocuk 1. Sınıflar Için Zeka Test Kitabı

136 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Nokta Basım Yayın Yayınları Dahi Çocuk 1. Sınıflar Için Zeka Test Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP ROTASI Satıcı Ünvanı: ERDAL BEYAZTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670256710
    Bu ürün KİTAP ROTASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Sınıflar İçin Zeka Test Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Altın Nokta Basım Yayın Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Zeka Test Kitabı

Çocuklar, 0-6 yaş dönemini tamamladıktan sonra okula başlar. Bu dönemde onların zihinsel esnekliklerini köreltmeyecek aktiviteler içerisinde bulunmaları önemlidir. Bunun için hayal güçlerini kullanabilecekleri, yaratıcı zekalarını ortaya çıkaracak etkinlikler bulunur. Altın Nokta Basım Yayın Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Zeka Test Kitabı dikkat geliştirme, şekil-uzay, sözel mantık, sayısal mantık gibi pek çok farklı alanda pratikler içerir. Tamamı çözümlü olan bu pratikler çocukların zeka gelişimi üzerindeki olumlu etkiler bırakır. Bu sebeple veliler tarafından beğeniyle karşılanır. Okul hayatının başladığı birinci sınıf döneminde çocukların ezber yeteneklerinin yanında zihinsel egzersiz yapabilecekleri eğlenceli etkinlikler de bir o kadar önemlidir. Her bir sorunun detaylı çözümleriyle birlikte verilmesi, yanlışların görülmesini ve konulara farklı açılardan bakabilmeyi sağlar.

  • Renkli ve estetik tasarım
  • Kaliteli ve özenli baskı
  • Çözümlü sorular

Bilimin Kapısını Aralayan Altın Nokta Dahi Çocuk Test Kitabı

Bilimin Kapısını Aralayan Altın Nokta Dahi Çocuk Test Kitabı

Çocukların zihinsel gelişimlerini desteklemek için farklı aktivitelere yönlendirilmeleri teşvik edilir. Altın Nokta Basım Yayın Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Zeka Test Kitabı kullananlar kitabın içeriğinden memnun kalır. Çocukların zeka gelişimleri ve problem çözme kabiliyetleri açısından okula başladıktan sonraki süreç çok önemlidir. Bu dönemde okul eğitiminin yanında farklı bakış açılarını içeren etkinliklerden faydalanmak, gelişim döneminde olumlu etkiler yaratır. Altın Nokta’nın bu kitabı özel okul sınavları, bilim olimpiyatları, matematik ve zeka yarışmaları için hazırlanır. Bunun yanında okul eğitimini destekleyici bir rol de üstlenir. Çocuğunuz bu test kitabı sayesinde geometrik şekillerin farklı boyutlarıyla, beynin farklı düşünme becerisiyle ve bambaşka bakış açılarıyla karşılaşır. Farklı ve orijinal düşünebilme becerisi bireyin pek çok kişinin arasından sıyrılabilmesini sağlayan önemli bir özelliktir ve gelişimi bu sebeple desteklenir.

Altın Nokta Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Test Kitabı İçeriği

Altın Nokta Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Test Kitabı İçeriği

Çocuklar için satın alınan ürünlerin içeriği oldukça önemlidir. Seçilen içeriklerin eğlenceli olması kadar öğretici de olması beklenir. Bunun için Dahi Çocuk Zeka Kitabı eğlenceli tasarımlarla zeka geliştiren egzersizleri bir arada sunar. Kitapların çocuklar açısından ilgi çekici hale getirilmesi gerekir. Bu dönemde merak ve araştırma yönü öne çıkan çocuklar, doğru hedeflere yönlendirildiklerinde güzel sonuçlar elde edilebilir. Altın Nokta 1. sınıf test kitabı çocukların ufkunu açma, onlara farklı bakış açıları kazandırma ve zihin dünyalarında olumlu etkiler yaratma motivasyonuyla hazırlanır. Verimli ve öğretici içerikler zengin tasarım ve sunumlarla birleştiğinde eğitim eğlenceli bir forma dönüşür. Bu da çocukların dikkatlerinin etkinlikler üzerinde toplanmasını ve odaklarının dağılmamasını sağlar. Kaynak içinde soruların çözümlerinin bulunması da avantajdır. Siz de okula yeni başlamış çocuklarınız için bu kaynağı tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Altın Nokta Dahi Çocuk Test Kitabı

Avantajlı Fiyatlarıyla Altın Nokta Dahi Çocuk Test Kitabı

Test kitaplarının fiyatları genellikle hangi materyal kullanılarak üretildiği, ürünün tasarımı ve içeriğinin zenginliğine göre belirlenir. Bunun yanında üretimde kullanılan materyalin kaçıncı kalite olduğu da son derece önemlidir. Altın Nokta Basım Yayın Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Zeka Test Kitabı fiyatı da tüm bu kriterler göz önüne alınarak titizlikle belirlenir. Kitap kalitesi göz önüne alındığında ücretinin karşılığını fazlasıyla verir. Test kitabını kendi çocuğunuz için tercih edebilirsiniz. Bunun dışında aynı yaş grubundaki çocuklar için de hediye olarak düşünülebilir. Altın Nokta Basım Yayın Dahi Çocuk 1. Sınıflar İçin Zeka Test Kitabı yorumları incelenerek müşterilerin ürün hakkındaki objektif değerlendirmeleri görülebilir. Bu sayede diğer ebeveynlerin fikirleri alışveriş sürecinizde yol gösterici olur. Siz de kitabın tüm özelliklerini Trendyol üzerinden kolayca araştırabilirsiniz.