Altın Sepeti Altın Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük

4.067 TL
Son 2 ürün!
Beden: 14
14
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altın Sepeti Altın Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altın Sepeti Satıcı Ünvanı: MEDYABİL REKLAM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613065717700014 Vergi Kimlik Numarası: 6130657177
    Bu ürün Altın Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Sepeti AS8Y88R1 Altın YüzükMaden: 8 Ayar AltınMaden Rengi: Sarı BeyazGram: 1,52 gr.Taş : ZirkonTaş Adet: 1Ürünün diğer renkleri için AS8Y88 kodunu aratınız.Siparişiniz şık ürün kutusu ve hediye paketi malzemesi ile gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 8 Ayar
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Altın Sepeti Altın Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük

Özel günleri temsil eden ve sevgiyi ifade etmenin en özel eşyalarından biri olan Altın Sepeti altın tektaş evlilik teklifi yüzük seçenekleri birçok kişi tarafından tercih edilir. Özellikle altın tektaş kadınlar tarafından en beğenilen mücevherler arasında yerini alır. Evlilik tekliflerinin olmazsa olmazları arasında yer alan bu aksesuar, boyutu, ayarları ve rengi bakımından çeşitli tasarımlarda bulunur. Sarı altından oluşan bu yüzüğe sahip olabilmek için, sepete eklemeden önce ayarının seçilmesi gerekir. 8 ile 14 ayar aralığında bulunan yüzüğe seçim yaparak sahip olmak mümkündür. Yüzüğün renginin altın sarısı olması, daha şık görünmesini sağlar. Aynı zamanda yüzüğün şık tasarıma sahip kutusu ve hediye paketi müşteriler tarafından beğenilen yönleridir. Evlilik teklifi yapmaya hazırlanıyorsanız, bu şık tasarıma sahip yüzüğü tercih edebilirsiniz.

  • Kusursuz tasarım
  • Klasik tarz
  • Altın rengi

Altın Sepeti Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük Altın Özellikleri

Altın Sepeti Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük Altın Özellikleri

Evliliğin simgesi haline gelen aynı zamanda evlilik tekliflerinde tercih edilen Altın Sepeti altın tektaş evlilik teklifi yüzük kullananlar ve beğenenler giderek artış gösterir. Çünkü kadınların çoğu bu tarz özel günlerde tektaş yüzük almak isterler. Parlak silikon taşı, altın sarısı rengi ile dikkat çeken Altın Sepeti altın tektaş özel günlerde tercih edilebilen ve çok beğenilen ürünlerin başında yer alır. Zirkon taşı sayesinde daha ekonomik bir fiyata sahiptir. Evliliğe ilk adımını atarken çiftler, bu yüzüğü alternatif olarak düşünebilirler. Tektaşın üzerinde yer alan zirkon taşın dikkat çekici ve parlak olması, ürünün en beğenilen özellikleri arasındadır. Ayrıca yüzüğün orta kalınlıkta olması da, şık tasarıma sahip olmasını sağlar. Özel günleriniz için tektaş arayışı içindeyseniz, bu ürün tam size göre bir tercih olur.

Altın Sepeti Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük Altın Avantajları

Altın Sepeti Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük Altın Avantajları

Son yıllarda trend olan ve çok sevilen Altın Sepeti altın tektaş evlilik teklifi yüzük yorumları incelendiğinde, kusursuz tasarımı ile dikkat çeken ürünler arasında yerini aldığı görülür. Zarif görünümü ve benzersiz olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Ürünün bu tasarıma sahip olması birçok alanda tercih edilmesini kolaylaştırır. Özellikle evlilik teklifleri için tercih edilen ürün, aynı zamanda nişan, arkadaşlık teklifi ve diğer özel günlerde de kullanılabilen ürünler arasındadır. Müşteriler zarif görünüme sahip bu tektaş yüzüğü, sevgilisine veya ailelerinden birine de alabilirler. Ancak genellikle evlilik tekliflerinde kullanılması daha doğru bir mücevherdir. Yüzük, altın sarısı rengin zirkon taşla birleşmesi ve zarif bir tasarıma sahip olması bakımından her kesimden kadının hayallerinde olan yüzüğü temsil eder. Sevgilinize kendini özel hissettirecek ve unutulmayan bir an yaşatmak istiyorsanız, bu yüzüğü satın alabilirsiniz.

Altın Sepeti Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük Altın Fiyatları

Altın Sepeti Tektaş Evlilik Teklifi Yüzük Altın Fiyatları

Altın Sepeti altın tektaş evlilik teklifi yüzük fiyatı yüzüğün ayarına, tasarımına göre değişiklik gösterir. 8 ayar ve 14 ayar yüzük arasında belli bir fiyat farkı bulunur. Müşteriler bu konudaki tercihlerini ürün satın almadan önce alt kısımda yer alan beden seçeneğinden ayarını seçerek karar verebilirler. Yüzüğün aynı zamanda zirkon taşa sahip olması, daha uygun fiyatlarda satılmasını sağlar. Yüzüğün çemberi çok fazla kalın olmaması, ince zarif bir tasarıma sahip olması nedeniyle de fiyat bakımından daha uygundur. Son zamanlarda tercih edilen klasik bir tarza sahiptir. Ancak parlak, canlı olması bakımından dikkatleri üzerine çeken tasarımı vardır. Siz de Trendyol’dan Altın Sepeti altın tektaş evlilik teklifi yüzük satın almak için, avantajlı satın alma seçeneklerini tercih edebilirsiniz.