Altınbaş Life Canım Annem Bileklik

5.289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altınbaş Life Canım Annem Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :BALMK040-24754 | Maden :Altın | Renk :Sarı | Ayar :14 | Ağırlık :1.04 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. Altınbaş’ın anneler için özel olarak dizayn ettiği bileklik modeli sadece anneler gününde değil, diğer tüm günlerde de annenize hediye edebilirsiniz. Altınbaş’ın en beğenilen Life Koleksiyonu içerisindeki dikkat çekici bir parça olan bileklik modeli sonsuz güvenini sizlere veren annenizi mutlu edebilmeniz için sizleri Altınbaş’ta bekliyor. Hayatınızın her anında sizin yanınızda olan annenize kendisini özel hissedebileceği bir hediye sunmak istiyorsanız Altınbaş Life Koleksiyonu’nda yer alan bileklik modelini tercih edebilirsiniz. Annenizin yüzünde kocaman bir gülümsemeye ve mutluluğa yol açabilecek en özel hediye seçenekleri arasındaki bileklik modeli bir ömür boyu kullanılabilecek özel tasarımlar arasında bulunuyor. Günün her anına eşlik edebilen ve annenizin kullandığı her an sizi hatırlayabilmesini sağlayan özel bileklik modeli gösterişli ve aynı zamanda sade yapısıyla her yaştan kadının tarzına en iyi şekilde eşlik ediyor. Annelere özel olarak tasarlanan Altınbaş imzalı en beğenilen bileklik modelleri arasındaki bu değerli parça güçlü duruşu ile annenizi mutlu edebilmenizi sağlıyor. Her yaşa uygun duruşuyla unutulmayacak özel hatıralar oluşturabilmenizi sağlayan bileklik modeli zarifliği ve şıklığıyla ön plana çıkanlar arasında yer alıyor. Tasarımında yer alan her bir ayrıntının oldukça ilgi çekici olduğu bileklik modeli işlevsel ve özgün duruşu le göz kamaştırıyor. Hafif yapısı sayesinde günün her anına eşlik ederek manevi değerini de daima yükselten bileklik modeli Altınbaş tarafından sizlere sunuluyor. İnce bir işçiliğin ürünü olan bileklik modeli yenilikçi yapısıyla kadınların tarzına en iyi şekilde hitap ediyor. Rahatlığı ve şıklığı mümkün olabilecek en anlamlı şekilde sizlere sunan Altınbaş Life Koleksiyonu’na ait bileklik modeli hediye tercihini alternatif seçeneklerden yana yapmak isteyenler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Yeni nesil bileklik modeli mücevher koleksiyonlarına büyük bir canlılık kazandırıyor. Birbirinden özel tasarım teknikleri ile Altınbaş’ın hayat verdiği özel bileklik modeli zarifliği ve şıklığı le dikkat çekiyor. Annenize duyduğunuz sonsuz sevgiyi gösterebileceğiniz bileklik modeli sayesinde değerli bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Anlamlı ve şık yapısıyla ön plana çıkan bileklik modeline sizler de Altınbaş güvencesi ile sahip olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Altın Ayar 14 Ayar
  • Renk Sarı
  • Ağırlık 0,50 - 5 gr
Geri Bildirim Ver