Altınmarka Para Çikolata Fildilşi 5 Kg.

2.560 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Altınmarka Para Çikolata Fildilşi 5 Kg.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Günay Çikolata Satıcı Ünvanı: GÜNAY ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0427106803800001 Vergi Kimlik Numarası: 4271068038
    Bu ürün Günay Çikolata tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAHVE DÜNYASI MARKASINA AİT MUHTEŞEM LEZZETLİ KOLAY ERİTİLEBİLEN PUL ÇİKOLATA
  • İçindekiler : Şeker , Kakao kitlesi,Kakao yağı,Toz Kakao,Emülgatör(Soya Lesitini)
  • Doğal özdeş aroma (vanili)
  • Ürünümüzün skt'si 07/2024 DÜR.
Geri Bildirim Ver

Altınmarka Para Çikolata Fildişi 5 Kg Beyaz

Altınmarka para çikolata fildişi 5 kg beyaz, pul formu ile kolay eritilebilen bir çikolata türüdür. İçerisinde şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, toz kakao ve emülgatör bulunur. Zengin içeriği ile yüksek bir lezzet kalitesine sahiptir. Ağzınızda kolay bir şekilde dağılarak memnuniyet oluşmasını sağlar. İsteğe bağlı olarak kısık ya da orta ateşte benmari usulü eriterek tatlılarınızın üzerine de dökebilirsiniz. Doğal vanilya aroması ile zenginleştirilerek özenli bir şekilde müşteri beğenisine sunulur. Çikolata sevenlerin vazgeçemeyeceği ve dilinden düşürmeyeceği bir lezzettir. 5 kg değerindeki boyutu ile uzun süreli kullanım için oldukça uygundur. Bu ürüne mutfaklarınızda gönül rahatlığı ile yer verebilirsiniz. Güvenli ambalajı ile birlikte müşterinin eline ulaşır. Dilerseniz eritmeden de tatlılarınızı bu çikolata parçaları ile süsleyebilirsiniz.

  • Kolay eriyen yapısı
  • Üstün lezzet kalitesi
  • Geniş kullanım seçeneği

Altınmarka Beyaz Çikolata ile Lezzet Deneyimi

Altınmarka Beyaz Çikolata ile Lezzet Deneyimi

Altınmarka para çikolata adından da anlaşılacağı üzere para formuna sahip bir beyaz çikolata olması ile bilinir. Beyaz renge sahip olduğu için fildişi adını alır. Doğal şartlarda %100 gerçek çikolata kullanılarak üretilir. Tüm üretim aşamaları büyük bir titizlik ile gerçekleştirilir. Keklerinize, pastalarınıza ve sütlü tatlılarınıza oldukça yakışacak düzeyde bir lezzettir. Hoş görünümü ile estetik süslemeler de yapabilirsiniz. Paketi açtığınız andan itibaren çikolata kokusunu buram buram hissederek mutlu olabilirsiniz. Eşsiz kokusu ve lezzeti ile sizi büyüleyici bir etkisi vardır. Damak tadınız ile kısa sürede bir uyum içine girer. Çocuklarınızın da favorisi haline gelebilecek bir lezzettir. Ürün paketini serin ve kuru bir ortamda, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde muhafaza etmeniz önerilir. Hayat kalitenizi yükseltmek istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Altınmarka Para Çikolata Fildişi 5 Kg Beyaz Yorumları

Altınmarka Para Çikolata Fildişi 5 Kg Beyaz Yorumları

Tatlılar üzerinde kullanılan süslemeler ya da ekstra eritilmiş çikolatalar farklı bir lezzet katarak memnuniyet oluşmasını sağlar. Bu beyaz çikolata kaliteli ve özel çekirdekler kullanılarak üretilir ve son halini alır. İçerisindeki farklı aromalar ve kakao tadı ile kısa zamanda tercih haline gelir. Bu sayede vanilya tadı ve çikolatanın mükemmel uyumuna siz de şahit olabilirsiniz. Ürün ambalajını farklı kokulardan ve ışıktan uzak tutmanız iyi bir lezzet deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Raf ömrü uzun olduğu için uzun süre boyunca mutfak dolaplarında tutabilirsiniz. Altınmarka para çikolata fildişi 5 kg beyaz kullananlar da yorumlar bölümünde bu ürün hakkında memnuniyet ve deneyimlerinden söz eder. Eğer merak ederseniz Altınmarka para çikolata fildişi 5 kg beyaz yorumları bölümünden tüm değerlendirmelere ulaşabilir ve kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

Altınmarka Para Çikolata Fildişi 5 Kg Beyaz Fiyatı

Altınmarka Para Çikolata Fildişi 5 Kg Beyaz Fiyatı

Altınmarka para çikolata fildişi 5 kg beyaz fiyatı belirlenirken ürünün üstün bir lezzet kalitesine sahip olması ve müşteri için uygunluğu göz önünde bulundurulur. Eşsiz lezzeti ile ağzınızda uzun süre kalıcı bir yer edinir. Süt ve vanilya lezzetini aynı anda hissedebilirsiniz. İçerisindeki yağ oranı %31,9 ve süt oranı ise %26 değerine sahiptir. İçerisinde eser miktarda gluten bulunduğu için hassasiyet sahibi müşterilerin dikkat etmesi önerilir. Fındık ve badem ile de zenginleştirilerek müşteri beğenisine sunulur. Yaklaşık olarak 15-20 derece aralığına sahip ortamlarda gönül rahatlığı ile saklayabilirsiniz. Çikolatanızın erimemesi için saklama koşullarına uymanız bu noktada önemli bir rol oynar. Bu sayede ürünün raf ömrünü de büyük bir ölçüde uzatmış olursunuz. Siz de bu kaliteli çikolataya Trendyol’un size sunduğu online alışveriş imkanından yararlanarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.