Altınordu Yayınları Türk Mitolojisi I-ıı.cilt (TAKIM)

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,83 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
882,23 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
942,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altınordu Yayınları Türk Mitolojisi I-ıı.cilt (TAKIM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tienda Elegante Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN KUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 7427501158000001 Vergi Kimlik Numarası: 5990282396
    Bu ürün Tienda Elegante tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük devlet hayatı yaşamış türkler ile dağlar, vadiler, hatta tundralar arasında sıkışıp kalmış türkler arasında, bazı gelişme ve değişmeler olmuştur. Bunları, önemle göz önünde tutmak gerekmiştir. Ancak her konuda anadolu, başlıca çıkış ve dönüş noktamız olmuştur. Proto-Türk düşüncenin derinliklerine inip, en eski izlerini arama, başlıca amacımız haline gelmiştir. Bunun için de, dış kültür tesirlerini ayıklamak gerekmiştir. Bunun yanında, altaylar gibi soyutlanmış türk bölgelerinde, sonradan girmiş hurafeler de ayıklanmıştır. Çünkü türk düşüncesi, gerçekçi çizgiden, pek ayrılmamıştır. Türklerin yazılı ve sözlü olarak köklü ve zengin bir mitolojisi vardır. Bu zenginliklerin tespiti, kayda alınması ve sonraki nesillere ulaştırılması son derece önemlidir. Prof. Dr. Bahaeddin ögel’in ömrünü vererek iki cilt biçiminde hazırladığı “türk mitolojisi” başlıklı eserini gelecek nesillere ulaştırılması gerçekten güzel bir örnektir. Gerçek anlamda geçmişe ve geleceğe ışık tutmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bahaeddin Ögel
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver