Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Slim Fit Dar Kesim Klasik Yaka Pamuklu Gömlek

825,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kargo Bedava
999,99 TL

Ürün Bilgileri

Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Ütülemesi Kolay Slim Fit Dar Kesim Klasik Yaka Pamuklu Gömlek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UGStore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DİYARBAKIRLIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010562478
    Bu ürün UGStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %50 Pamuk, %50 Polyester, Düz Beyaz, Klasik Model, Tailored Slim Fit, Klasik Gömlek Yaka, Uzun Kol, Duble Manşet, Cepsiz, AC Basics Tailored Slim Fit Klasik Gömlek, Ürün Bedeni: M, Manken Ölçüleri: Boy: 1.89cm, Kilo: 80kg, Ürün Kodu: 4A2000000002BYZ, Stüdyo çekim ortamında bulunan ışık ve gölgelenmelere istinaden görsellerde renk farklılıkları veya parlamalar oluşabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Yaka Tipi Gömlek Yaka
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Kol Tipi Standart Kol
  • Stil Klasik
  • Desen Düz
  • Renk Beyaz
  • Model Slim
  • Cep Tipi Cepsiz
  • Kol Boyu Uzun
  • Boy Regular
  • Ortam Business
  • Siluet Basic

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni55% Pamuk, 45% Polyester

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

Altınyıldız Classics 4A2000000002 Erkek Beyaz Tailored Slim Fit Duble Manşet Gömlek

Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz slim fit klasik yaka gömlek, şık ve konforlu tasarımıyla hem iş hem de gündelik yaşantınıza mükemmel uyum sağlar. Son derece yumuşak ve kaliteli malzemelerden meydana gelen ürünle fit bir görünüm kazanabilirsiniz. Altınyıldız Classics beyaz gömlek, yalın ve bir o kadar zarif kesimiyle dikkatleri üzerinize toplar. Her mevsim mükemmel deneyim sunan ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, dilediğiniz yerde giyerek kaliteli vakitler geçirebilirsiniz. Güçlü ve dinamik hissetmenizde büyük rolü olan Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz slim fit klasik yaka gömlek ile birbirinden özgün kombinler yapmanız mümkündür. Eşsiz bir hava katan ürünle iddialı duruş sergileyebilir, konfor seviyenizi yüksek ölçüde artırabilirsiniz.

  • Uzun kolludur.
  • Tailored slim fit kalıpta üretilir.
  • Pamuk ve polyester malzemelerden oluşur.

Altınyıldız Classics Klasik Yaka Ütülemesi Kolay Gömleğin Özellikleri

Altınyıldız Classics Klasik Yaka Ütülemesi Kolay Gömleğin Özellikleri

Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz gömlek, ütülemesi kolay olması sebebiyle günlük kullanım için oldukça elverişli yapıdadır. 30 derece sıcaklıkta makinede yıkayabileceğiniz ürünü oldukça zahmetsiz şekilde biçimlendirebilirsiniz. Temizleme esnasında beyazlatıcı kullanılması tavsiye edilmeyen gömleği tersten ve düşük ısıda ütülemeniz önerilir. %50 pamuk, %50 polyester malzemeden meydana gelen ürünün çift katlı manşeti mevcuttur. Gömleğin kol hatlarını ortaya çıkararak kusursuz görünüm yakalayabilmenizi sağlayan söz konusu niteliği sayesinde pratik kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Dokuma kumaş tipine sahip tasarımın cepleri mevcut değildir. Ürünün tailored slim fit biçimdeki kalıbıyla modern ve rahat bir görünüm elde edebilir, pantolonlarla kolayca uyum sağlayabilirsiniz. Tasarımın kolay temizlenebilir ve ütülenebilir özelliğinin yanı sıra mükemmel görünümüyle de çarpıcı bir stil oluşturmanız mümkün kılınır.

Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Slim Fit Gömlek Kaliteli midir?

Altınyıldız Classics Erkek Beyaz Slim Fit Gömlek Kaliteli midir?

Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz slim fit klasik yaka gömlek yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yüksek konfor oranı dikkat çeker. Düz deseniyle zarafeti olduğu gibi yansıtan ürünü iş ve ofis ortamında tercih edebilirsiniz. Kaliteli materyal bileşenleriyle uzun süreli kullanım imkânı tanıyan Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz slim fit klasik yaka gömlek, sağlam çift katlı dikişlere sahiptir. Ürünün geç kırışan ve kolay ütülenen malzeme yapısı sayesinde dilediğiniz an hazırlık yapabilir, zamandan yüksek oranda tasarruf edebilirsiniz. Gömleğin seçkin tasarımıyla birlikte görsel kalitesiyle de öz güveninizi muhteşem biçimde göstermeniz mümkün kılınır. Uzun kolu ve manşet detaylarıyla göz kamaştıran üründen uzun süre yararlanabilir, nitelikli bileşenler sayesinde yıllar boyu kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Altınyıldız Classics Dar Kesim Gömlek Kolay Kombinlenir mi?

Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz dar kesim gömlek, sade tasarımı sayesinde farklı aksesuar ve tamamlayıcı giysilerle kolayca kombinlenebilir yapıdadır. Ürünü, çarpıcı stil sergilemenizi kolaylaştıran zarif görünümü sayesinde dilediğiniz renkte pantolon ve ceketle bütünleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ beyaz klasik yaka gömleğe kravat, saat, çanta ve kol düğmesi gibi birçok aksesuarla hareket katmanız da mümkündür. Ürünü ofis stilinin yanı sıra düğün benzeri organizasyonlarda veya günlük yaşantınızda da tercih edebilirsiniz. Benzersiz kombinlerinizle her ortama damga vurmanıza yardımcı olan gömlek, zamansız tasarımıyla her döneme hitap eder. Ürünün söz konusu çok yönlü niteliği sayesinde hem nostaljik hem de modern bir tarz oluşturabilirsiniz. Ayrıca tasarımın standart ölçülerinden yararlanarak kolayca uyum yakalayabilir, hazırlıklara harcadığınız süreyi minimum seviyeye indirebilirsiniz. Altınyıldız Classics 4A2000000002BYZ erkek beyaz slim fit klasik yaka gömlek fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.