Altun 5 Yıl Garantili Su Arıtma Musluğu

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
52 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
12 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altun 5 Yıl Garantili Su Arıtma Musluğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfa Mağazam Satıcı Ünvanı: ALFA GRUP SU TEKNOLOJİLERİ YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729057735600001 Vergi Kimlik Numarası: 7290577356
    Bu ürün Alfa Mağazam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Altun T146 5 Yıl Garantili Su Arıtma Musluğu

Altun su arıtma musluğu, insan sağlığı için gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılamaya yeterli olan ve temiz suyu, kullanıcılarına sunmaya yardımcı bir üründür. Su arıtma sistemleri, hem sağlık açısından hem de ekonomik olmaları sebebiyle sıklıkla tercih edilen yöntemlerdendir. Altun su arıtma musluğu, bu arıtma sistemlerinin verimli şekilde çalışmasını sağlayan bir üründür. Sızdırma veya damlatma yapmaz. Uygun şartlar altında kullanıldığında zamana ve kullanıma bağlı olarak akış hızında herhangi bir azalma meydana gelmez. Altun su arıtma musluğu, açma kapama işlemi sırasında oldukça pürüzsüz çalışır ve takılma yapmaz. Boyut olarak her çeşit ihtiyacı karşılamaya yeterli olan bir üründür. Sade ve şık tasarımıyla kullanıldığı ortama modern bir dokunuş katar.

  • 6 mm hortumla uyumludur.
  • Her marka tezgah altı arıtma ile uyum sağlayabilir.
  • Damlatma ve sızdırma yapmaz.

Altun Su Arıtma Musluğunun Özellikleri Nelerdir?

Altun Su Arıtma Musluğunun Özellikleri Nelerdir?

Altun su arıtma musluğu, arıtma sistemleri tarafından arıtılan temiz suyu kullanıcılarına iletmeye yarayan bir üründür. Arıtma sisteminizde bulunan hortuma kolaylıkla bağlanır. Altun su arıtma musluğu 6 mm hortum uyumlu tüm arıtma sistemleri ile uyumludur. Ürünün musluk açma kapama kısmı isteğe bağlı olarak sökülüp çıkarılabilir. Musluk doğru şekilde kullanıldığında paslanma yapmaz, yüzeyinde dökülmeler meydana gelmez. Altun su arıtma musluğu standart hortum girişi sayesinde her evdeki arıtma sistemlerine kolaylıkla uyum sağlar. Ürün fonksiyonel özelliklerine ek olarak şık ve zarif bir duruşa da sahiptir. Kullandığınız ortamın düzenini bozmaz ve istenmeyen şekilde göze batmaz. Musluk, oldukça yeterli boyutu sayesinde, ihtiyacınız olan temiz içme suyuna hızlıca erişmenizi sağlar ve musluk başında zaman kaybedilmesinin önüne geçer.

Altun Su Arıtma Musluğunun Kullanımı Nasıldır?

Altun su arıtma musluğu, oldukça kolay bir şekilde kurulumu gerçekleştirilebilen bir üründür. İster halihazırda bulunan musluğunuzun yerine takın isterseniz de ilk musluğunuz olarak kullanın, her iki türlü de oldukça başarılı şekilde işlevini yerine getirir. Tezgah altı tip tüm arıtma cihazları ile uyumlu olan bir üründür. Bu yönüyle, elinizde bulunan cihazlar ile uyum sorunu yaşamanın önüne geçilmiş olur. Altun su arıtma musluğu yorum yapan kullanıcıları tarafından, gerek kurulum gerek de kullanış konusunda hem kullanışlı hem de yüksek performansa sahip bir ürün olarak tanımlanmıştır. Zamana karşı oldukça dayanıklı bir ürün olduğundan, musluk konusunda en sık akla gelen sorularından biri olan damlatma sorununu kullanıcılarına uzun yıllar süren kullanımın ardından bile yaşatmayan bir üründür.

Altun Su Arıtma Musluğu Faydalı mıdır?

Altun su arıtma musluğu, insan sağlığı için oldukça önemli olan temiz içme suyunu kullanıcılarına sunar. Bu işlem sırasında, suyun mineral değerinden ödün vermemesini de sağlar. Böbrek ve genel vücut sağlığını olumlu yönde etkileyecek suyu oldukça hızlı ve ekonomik bir şekilde ürünü kullanan kişilere sağlar. Altun su arıtma musluğu, arıtma sistemleri şebeke suyunda bulunan kireci büyük ölçüde azalttığından sizler için olduğu kadar, çalışırken su kullanımı gerektiren aletlerinizin sağlığı için de oldukça olumlu sonuçlar doğurmayı başarır. Altun su arıtma musluğu fiyatı tüm bu faydaları göz önünde bulundurulduğunda, alıcılarına oldukça karlı bir alışveriş sunmuş olur. Arıtma sistemleri tarafından arıtılan sularla yapılan yemekler, çaylar ve çeşitli içecekler daha sağlıklı olmasının yanı sıra, lezzet bakımından da daha zengindir. Altun su arıtma musluğu da temiz içme suyunun tüm bu ayrıcalıklarına kolay ve sorunsuz şekilde ulaşmanıza yardımcı olur.