Altus AL 5030 Hava Serinleticisi

10.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altus AL 5030 Hava Serinleticisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güreller Satıcı Ünvanı: GÜRELLER AVİZE AKSESUAR ELEKTRONİK EV ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0443011892100014 Vergi Kimlik Numarası: 4430118921
    Bu ürün Güreller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ücretsiz kargo ile gönderim

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Altus AL 5030 Hava Serinleticisi

Altus Al 5030 hava serinleticisi sayesinde sıcak yaz günlerinde konforlu bir biçimde vakit geçirebilirsiniz. Bu ürün, kapalı mekânlar için özel olarak tasarlanmıştır. Su ile çalışan cihaz, bulunduğu ortamın oldukça kısa bir süre içinde soğumasını ve arzu edilen sıcaklığa gelmesini sağlar. Kolay kullanım imkânı sunan ürün, üzerinde yer alan düğmeler aracılığı ile çalıştırılabilir. İşletmeler, ofisler ve evler için tercih edilebilecek olan bu cihaz, dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiştir ve uzun ömürlüdür. Farklı mod seçenekleri de barındıran Altus Al 5030 hava serinleticisi, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Bu ürünü hem kendiniz hem de sevdiklerini için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Tür: Yer tipi
  • Su Haznesi: 5 Litre
  • Ses Seviyesi: 60 desibel

Altus Al 5030 Hava Serinleticisinin Özellikleri Nelerdir?

Altus Al 5030 Hava Serinleticisinin Özellikleri Nelerdir?

Altus Al 5030 hava serinleticisi su tankı ile çalışır. Cihazın üzerinde 5 litre kapasiteli bir hazne mevcuttur. Bu alanı doldurduktan sonra gövde üzerinde yer alan düğmeleri kullanarak serinleticiyi çalıştırabilirsiniz. Makinenin düşük su alarmı mevcuttur. Sıvı bitmeye yaklaştığı zaman alarm sistemi devreye girerek kullanıcısını uyarır sağlar. Bu sayede hazneyi yeniden doldurarak kesintisiz bir serinlik sağlayabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken bir diğer özelliği de farklı çalışma programları ile donatılmış olmasıdır. Örneğin uyku modu, gece saatlerinde serinleticinin fazla ses çıkararak sizi rahatsız etmesini engeller. Ürün gün boyunca çalışabilen bir yapıya sahiptir. Cihazın su haznesini düzenli bir biçimde doldurarak bulunduğunuz ortamın serin kalmasını sağlayabilirsiniz. Altus Al 5030 hava serinleticisi, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra tasarımı sayesinde de beğeni kazanır. Ürün, beyaz rengi ile öne çıkar.

Altus Al 5030 Hava Serinleticisinin Kullanım Alanları Nelerdir?

Altus Al 5030 Hava Serinleticisinin Kullanım Alanları Nelerdir?

Altus Al 5030 hava serinleticisi ev ortamı için tercih edilebilir. Bu ürün, herhangi bir yüzeye monte edilmeden kullanılabilir. Cihazı çalıştırmak için hazneyi doldurmanız ve fişi prize takmanız yeterli olur. Soğutucu, çalışmaya başladıktan sonra evin havasının değişmesini sağlar. Bu ürün, yüksek performans sergiler ve portatif bir yapıya sahiptir. Bu sayede cihazı arzu ettiğiniz yere oldukça kolay bir biçimde taşıyabilirsiniz. Altus Al 5030 hava serinleticisi ofis kullanımı için de uygundur. Ürün açık alanlarda oturulan yere yakın olacak şekilde konumlandırılmalıdır. Soğutucunun kullanım alanlarının arasında kafeterya ve restoran gibi işletmeler de bulunur. Bu cihaz, kullanışlı olduğu için pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Siz de bu ürünü yaşam alanlarınızı çok daha konforlu bir hâle getirmek için tercih edebilirsiniz.

Altus Al 5030 Hava Serinleticisinin Soğutma Performansı Nasıldır?

Altus Al 5030 hava serinleticisi farklı hız ayarlarına sahiptir. Ürünün soğuk hava üfleme seviyesini oldukça kolay bir biçimde ayarlayabilirsiniz. Böylece bulunduğunuz ortamın sizin için uygun olan sıcaklık değerine ulaşması kolaylaşır. Cihazın sahip olduğu 3 kademeli hız ayarı, kullanım kolaylığı sağlar. Ürünün üst kısmında ise geniş bir filtre ve ızgara yer alır. Bu parçalar, havanın yaşam alanlarına yayıldıktan sonra insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmasını engeller. Bu cihazın günlük su ihtiyacı, kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen bu ürün, dışarıdan gelebilecek olan darbeler sonucunda kolayca deforme olmaz. Dilerseniz siz de Altus Al 5030 hava serinletici yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın çok daha konforlu bir hâle gelmesini sağlayacak olan bu ürünü, Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.