Altus Al 665 K/al 665 Tk Süpürge Toz Torbası (

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altus Al 665 K/al 665 Tk Süpürge Toz Torbası (

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UzayTicaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ANBAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0680880717
    Bu ürün UzayTicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Son yıllarda neredeyse piyasa sürülen toz torbalı süpürgelerin tamamında, kâğıt toz torbaların yerini alan, nonwoven adı verilen kumaştan üretilen sentetik toz torbalarının hem kullanım hem de sağlığınız açısından birçok avantajları vardır. · Hijyeniktir, yapısında bakterileri muhafaza etmesinden dolayı alerji önleyici özelliğe sahiptir. Bu nedenle özellikle astım ve alerji hastalarının kullanmaları önerilir. · Özel dokusu ve yüksek toz tutma oranı mitelar, polenler gibi gözle görülmeyen zararlıların dahi tutulmasını sağlar ve ortama geri salınımı engeller. · Kâğıt toz torbalarına nazaran çok daha fazla hava süzmektedir. · Kâğıt toz torbalarında % 84-86 aralığında olan çekilen hava içerisindeki toz tutma oranı, çok katlı sentetik torbalarında % 99.8 e ulaşmaktadır. · Çok katlı olması nedeni ile dolum esnasında emiş kaybı yok denecek kadar azdır. · Sentetik kumaş özel dokusu sayesinden nemden ve sudan etkilenmez. · Kenarları kâğıt ürünlerdeki gibi tutkal ile değil, ultrasonic adı verilen özel bir kaynaklama şekli ile birbirine kaynatılmıştır. Bu nedenle kenarlarından açılmaz, patlamaz. · Kâğıt toz torbalarındaki gibi makine içerisindeki fiziksel etkilerden dolayı ( süpürge federlerinden, montaj hatalarından vs. ) yırtılmaz. · Kullanım sırasından çekilen iğne, çivi vs. gibi yırtıcı, delici, zarar verici maddelerden etkilenmez. · Ergonomik yapısı sayesinde tüm süpürgelerin toz torbası haznelerine uyum sağlar. Herhangi şekilde katlanıp süpürge haznesine yerleştirilir. Makine çalıştığında haznenin şeklini alır ve hazne kadar dolar. · Tek kullanımlıktır. Dolduğunda kesinlikle yenisi ile değiştirilmelidir. Aksi halde, makine emiş kaybı yaşanır ve motora zarar verir. · NetAsist ‘ in tüm toz torbaları, kullanıcılarına en yüksek toz tutma oranı ve emiş performansı deneyimini yaşatabilmek için nonwoven kumaştan üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver