5
Kurutma Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Altus Al 81 Yb 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi

9.599 TL
B
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.259 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Al 81 Yb 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOEGE Satıcı Ünvanı: EGE TEKNO DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325118690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3251186909
    Bu ürün TEKNOEGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altus Al 81 Yb 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Yoğuşmalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 8 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 60 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 57 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Altus AL 81 YB B Enerji Çamaşır Kurutma Makinesiyle Pratik Kurutma

Çamaşır yıkamak gündelik yaşamın en önemli ihtiyaçlarından birisidir ve çok fazla vakit kaybına neden olabilmektedir. Yıkanan çamaşırların kurutulması ise yıkamaktan çok daha fazla zaman alan bir süreçtir. Aynı zamanda çamaşırların kurutulması için özel bir alan ayırmak gereklidir. Altus AL 81 YB B enerji 8 kg çamaşır kurutma makinesi ile tüm bu sorunlara son verilebilir. Yıkanan, temiz çamaşırların hijyenik bir şekilde kurutulmasında hızlı çözümler üretir. Yoğuşmalı kurutma teknolojisi sayesinde tüm çamaşırların sağlıklı ve hızlı bir şekilde kuruması sağlanır. Özellikle yaz aylarındaki güneş ışığı ile kış aylarındaki rüzgâr ve yağmur gibi çamaşırlarınıza zarar veren doğal sorunları en aza indirir. 8 kg kapasitesi ile tek seferde oldukça fazla çamaşırın kurutulmasını sağlar. Böylece çamaşırların kurutulması ve ütü sorunları en aza indirgenmiş olur.

  • Kurutma Derdine Son Verin
  • Hızlı ve Pratik Çözümler
  • Kumaş Ömrünü Uzatır

Altus Çamaşır Kurutma Makinesi ile Kurutma Derdine Son

Altus Çamaşır Kurutma Makinesi ile Kurutma Derdine Son

Altus AL 81 YB B enerji 8 kg çamaşır kurutma makinesi kullananlar, evdeki ve işyerlerindeki diğer ihtiyaçlarına daha fazla zaman ayırdıklarını söylemek mümkündür. Yıkanan çamaşırların yaz aylarında güneş altında kaldıkları süreçte renk kaybı yaşadıkları görülür. Kış aylarında ise yağmurlu, nemli ve rüzgârlı havalarda asılan çamaşırların kurutulması ciddi bir problemdir. İç mekanda çamaşır kurutmanın ise çok fazla zorluğu bulunmaktadır. Hepsinden önemlisi gündelik yaşamın hızlandığı günümüzde kurutma için uzun saatler harcamak lüks haline gelmektedir. 45x60 cm ebatlarındaki ölçüsü ile standart beyaz eşya modelleri ile uyumludur. Altus AL 81 YB çamaşır kurutma makinesi, özel tasarım tambur yapısı ile sessiz çalışır. Lcd led ekranı ile oldukça kolay kullanıma sahiptir. Hızlı kurutma özelliği ve nem kontrol paneli sayesinde de artık çamaşırları kurutmak çok daha kolaylaşır.

Altus Çamaşır Kurutma Makinesinin Özellikleri

Altus Çamaşır Kurutma Makinesinin Özellikleri

Altus AL 81 YB kurutma makinesi özellikleri tasarımından yapısal donanımına kadar son teknoloji ürünü olması nedeniyle oldukça fazladır. İlk olarak B enerji sınıfına sahip makine, yıllık 561.3 kwh enerji tüketimi sağlamaktadır. 15 programlı özelliği sayesinde birçok farklı türde çamaşırın zarar görmeden kurumasını sağlar. Beyaz gövde rengini tamamlayan siyah tasarım kapağı vardır. Geniş tambur hacmi sayesinde 8 kg kapasiteye sahiptir. Kuruluk seviyesinin ayarlanabildiği led panelin kullanımı kolaydır. S tipindeki yan formu ile sessiz çalışan Altus AL 81 YB kurutma makinesi suyu direkt olarak tahliye edebilme özelliğine sahiptir. Çalışma esnasında programların takibi kolaylıkla yapılmaktadır. Uzun yıllar boyunca, daha sağlıklı kurutma performansı için kondenser ve filtre temizlenme ikaz lambaları bulunmaktadır. 24 saate kadar zaman erteleyebilme ve çocuk kilidi özellikleriyle güvenli kullanım sağlar.

Altus Çamaşır Kurutma Makinesinin Program Kolaylıkları

Altus Çamaşır Kurutma Makinesinin Program Kolaylıkları

Çamaşır kurutma makinelerinin en ayırt edici özelliği sahip oldukları programlar ve kullanım seçeneklerinin fazla olmasıdır. Altus AL 81 YB B enerji 8 kg çamaşır kurutma makinesinin birçok farklı kumaş türüne uygun, ıslaklık/kuruluk ayarlama seçenekleri bulunmaktadır. Hassas kumaş türü olan pamuklular için ütü ve dolap kuruluğu ile ekstra kuruluk gibi seçenekler mevcuttur. Kotlar, spor giyim, gömlekler ve günlük kıyafetler için ayrı ayrı program seçenekleri vardır. Bebek kıyafetleri gibi hijyenik kullanımlar için ayrı bir program seçeneği bulunmaktadır. Kumaş odaklı seçeneklerin yanı sıra 10 ile 160 dakika arasında, zaman odaklı kullanıma da uygun programlar yer alır. Ekstra hızlı kurutmaya ihtiyaç duyulan durumlar için ise 14 dakikalık programa sahiptir. Makine kurulumu için teknik servis hizmeti de ücretsizdir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Altus al 81 YB B enerji 8 kg çamaşır kurutma makinesi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir ve bu ürüne uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.