3
Tartı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Altus Al 808 Sm Desenli Cam Dijital Baskül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359 TL352 TL
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Al 808 Sm Desenli Cam Dijital Baskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marka Beyaz Satıcı Ünvanı: SARP DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0751042232400001 Vergi Kimlik Numarası: 7510422324
    Bu ürün Marka Beyaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altus Al 808 Sm Desenli Cam Dijital Baskül - MAKSİMUM 150 KG - LCD EKRAN - 6 MM TAMPERLİ CAM - KAYMAYAN AYAKLAR - OTOMATİK BAŞLAMA

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Yok
  • Bluetooth Yok
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yok
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Yok
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Altus Al 808 Sm PRA-2421570-996431 Dijital Cam Baskül

Altus Al 808 Sm dijital cam baskül, kilosunu kontrol altında tutmak isteyen kullanıcıların güvenle kullanabilecekleri ürünler arasında yer alır. Sağlıklı bir yaşamı benimseyen kişiler, bu modeli satın alıp evinin bir köşesine yerleştirebilir. Düzenli periyotlarla tartılmak ve kiloyu kontrol altına alabilmek için kullanılabilecek en faydalı ürünlerden biridir. Cihaz, yüksek ölçüm hassasiyetine ve ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Otomatik bir şekilde çalışır; pratik bir kullanıma sahiptir. Geniş ekranı, ölçüm sonucunu net bir şekilde gösterdiği için kullanımı bir hayli kolaydır. Güçlü cam tabakası darbelere karşı dayanıklıdır. Tüm bu özellikler sayesinde ürünün kullanım ömrü oldukça uzundur. Farklı ölçü birimlerinin görüntülenebildiği bu baskül her kullanıcı tarafından tercih edilebilecek bir üründür.

  • 150 kilograma kadar ölçme
  • LCD ekran ve kaymayan ayaklar
  • Geniş alana sahip temperli cam gövde

Altus Al 808 Sm Dijital Cam Baskül Özellikleri Nelerdir?

Altus Al 808 Sm Dijital Cam Baskül Özellikleri Nelerdir?

Sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen Altus Al 808 tartı, oldukça kolay bir şekilde kullanılır. Ürünün taşıma kapasitesi oldukça yüksektir; maksimum 150 kilograma kadar ölçüm hassasiyeti sunar. Yüzeyindeki geniş LCD ekran ise ölçüm sonucunu çok kısa bir süre içerisinde, net bir şekilde gösterir. Ekran ve sayılar dijital olduğu için kolaylıkla okunabilir. Bu modelin gövdesi kalın bir temperli camdan oluşur. Dolayısıyla darbelere ve yüksek ağırlığa karşı dirençlidir. Kaymayan ayaklara sahip olması sayesinde de banyo ve benzeri ıslak zeminlerde ya da fayanslı ortamlarda güvenli bir şekilde kullanılabilmesi mümkündür. Cihaz, üzerine çıkıldığında otomatik bir şekilde çalışmaya başlar ve kişinin ağırlığını ölçerek sonucu ekrana yansıtır. Dolayısıyla çalıştırmak için ekstra bir işleme gerek yoktur. Ayarlanabilir kontrol ünitesi ve düşük pil göstergesi de mevcuttur.

Altus Al 808 Sm Dijital Cam Baskül Boyutu Nasıldır?

Altus Al 808 Sm Dijital Cam Baskül Boyutu Nasıldır?

Altus markasının en çok tercih edilen baskül modellerinden biri olan Al 808 Sm, ergonomik boyutu sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür. Ürün, ortalama bir kullanıcının ayak boyutları dikkate alınarak tasarlanmıştır. Dolayısıyla yeterli genişlikte bir basma alanı sunar. Bu büyük basma alanındaki temperli cam, 6 milimetrelik bir kalınlığa sahiptir. Altus baskülün genel ölçüleri de kullanım ve saklama sırasında avantaj sağlar. Kare şeklinde tasarlanan bu modelin derinlik ve genişlik ölçüsü 31 cm’dir. Ürünün yüksekliği ise 2,5 cm olarak belirlenmiştir. Cihazın yere yakın olması, kullanım sırasındaki olası kazaları önleyen bir detaydır. Al 808 baskülün bu ölçüleri, ayakların rahatlıkla yerleştirilmesini ve üzerinde kolayca durabilmeyi sağlayabilecek niteliktedir. Ayrıca minimal bir şekilde tasarlanmış olduğu için bu tartıyı taşımak ve muhafaza etmek de son derece kolaydır.

Altus Al 808 Sm Dijital Cam Baskül Kalitesi Nasıldır?

Altus Al 808 Sm Dijital Cam Baskül Kalitesi Nasıldır?

Altus Al 808 Sm dijital cam baskül, her kullanıldığında kalitesini hissettiren, yüksek standartlara sahip bir üründür. Rengi ve tasarımı ile modern bir görünüm sunarken dijital çalışma prensibine sahip olması, yenilikçi bir ürün olduğunu gösterir. Bu baskül ile kg, lb ve st olmak üzere üç farklı ölçü biriminde ağırlık ölçümü yapılabilir. Sunduğu benzersiz fonksiyonlar ile yüksek kaliteye sahip olduğunu gösteren Al 808 Sm, Altus markası tarafından üretilir. Elektronik eşya konusunda sektörün en çok güvenilen markalarından biri olan Altus, bu güveni kalitesi ile sağlar. Dolayısıyla bu ürünün oldukça kaliteli olduğunu söylemek mümkündür. Altus Al 808 Sm dijital cam baskül yorumları, ürünün kalitesini doğrular ve destekler niteliktedir. Bu modeli satın almadan önce hakkında yapılan yorumları incelemek, ürüne dair detaylı bilgi alabilmek için faydalıdır. Cihazın kalitesine güvenen marka, 2 yıllık bir garanti hizmeti sunar. Ayrıca söz konusu garanti, Arçelik servislerinin güvencesi altındadır. Bu tartıyı Trendyol aracılığıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz.