Alya Bambu Çubuklu Oda Kokusu Wave Marine ve Sweet Splash ve Violet Bomb 100 ml x 3 Adet

287,96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alya Bambu Çubuklu Oda Kokusu Wave Marine ve Sweet Splash ve Violet Bomb 100 ml x 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Açık Tezgah Satıcı Ünvanı: AÇIKTEZGAH SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0006096818200001 Vergi Kimlik Numarası: 0060968182
    Bu ürün Açık Tezgah tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alya Wave Marine, Sweet Splash ve Violet Bomb Bambu Çubuklu Oda Kokusu Üçlü Seti Alya Wave Marine, Sweet Splash ve Violet Bomb Bambu Çubuklu Oda Kokusu üçlü seti, evinizin atmosferini deniz esintisiyle ferahlatan ve çeşitli tatlı ve çiçeksi kokularla dolduran bir kombinasyon sunar. Alya Wave Marine oda kokusu, ferahlatıcı bir deniz atmosferi yaratır. Tepe notalarında bergamot, ananas ve aqueous (su notaları) bulunur. Orta notalarda hindistan cevizi, zambak ve sümbülteber bulunur. Dip notalarda ise amber, misk ve şeker özleri bulunur, kokunun kalıcılığını artırır. Alya Sweet Splash oda kokusu, tatlı ve çekici bir atmosfer yaratır. Tepe notalarında portakal, vanilya ve yeşil özler bulunur. Orta notalarda balsamik, amber ve yıldız anason bulunur. Dip notalarda ise sandal ağacı, misk ve şeker özleri bulunur, kokunun sıcaklığını ve kalıcılığını artırır. Alya Violet Bomb oda kokusu, çiçeksi ve büyüleyici bir atmosfer yaratır. Tepe notalarında üzüm, aqueous (su notaları) ve yeşil özler bulunur. Orta notalarda menekşe, elma ve zambak bulunur. Dip notalarda ise sandal ağacı, amber ve misk bulunur, kokunun sıcaklığını ve kalıcılığını artırır. Bu üçlü set, farklı kokularıyla yaşam alanlarınıza çeşitlilik ve özgünlük katmanızı sağlar. Her biri 100 ml'lik bambu çubuklu şişelerde sunulan bu oda kokuları, evinize veya çalışma alanınıza ferah bir atmosfer ve benzersiz bir deneyim sunar. Çubuklu kokuların kullanımı da oldukça basittir. Şişenin içinde bulunan koku esansıyla birlikte gelen çubukları şişenin içine yerleştirerek kokunun ortama yayılmasını sağlayabilirsiniz. Çubukları düzenli olarak çevirerek kokunun etkisini artırabilirsiniz. Sevdiklerinize çubuklu koku hediye etmek, onlara evlerinde veya iş yerlerinde hoş bir koku deneyimi sunmanın yanı sıra, düşünceli ve özenli bir jest yapmanızı sağlar. Her kullanımda size hatırlatacakları bu güzel hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve özel hissettirebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver