Genel Markalar Çelik Ultrasonik Temizlemeyici Kart Yıkama Havuzu Bk-3550

1.899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çelik Ultrasonik Temizlemeyici Kart Yıkama Havuzu Bk-3550

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobilmalzemeci Satıcı Ünvanı: MURAT ÇORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3573420008200015 Vergi Kimlik Numarası: 2610197256
    Bu ürün Mobilmalzemeci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baku BK-3550 Çelik Ultrasonik Kart Temizlemeyici | Kart Yıkama Havuzu Model numarası: BK-3550 Tipi: LED gösterge ışığı Voltaj: 220 V-50 HZ Güç: 35 W/50 W Çalışma frekansı: 40 khz Tank kapasitesi: 0.8L Renk: gümüş Malzeme: paslanmaz çelik Çalışma gerilimi: 220 V/AC-50/60Hz, 110 V/AC-50/60Hz Ürünün ölçümü: 175*110*135mm Tankın ölçümü: 152*85*60mm Zamanlama seti: 420 saniye (Limit) Genel Kullanım Alanları : Takıların Aralarında Biriken Ve Parlaklığını Gideren Organik Kirlerin Giderilmesinde. Altın, Gümüş, Bronz, Elmas Gibi Değerli Madenlerin Ve Mücevherat Temizliğinde, Özellikle İmalat Ve Tamir Aşamalarında Cila Artıklarının Giderilmesinde Yaygın Olarak Kullanılır. *(opal, İnci, Zümrüt, Tanzanit, Malakit,turkuaz, Lapis Ve Mercan Gibi Değerli Taşlara Gözenekli Yapılarındandolayı Ultrasonik Temizleme Tavsiye Edilmez). Gözlük Çerçevelerinin Ek Yerlerinde Oluşan Küflenmelerin Ve Biriken Vücut Yağlarının Temizliğinde, Optik Lens Ve Aksesuarlarının Temizliğinde. Tıkalı Yazıcı Kartuşlarının Ve Baskı Kafalarının Açılmasında. Nokta Vuruşlu Yazıcıların Kafa Mekanizmaları Temizliğinde. Airbrush Boya Tabancalarının Bakım Ve Temizliğinde Saat Ve Saat Kordonlarının, Hassas Dişlilerinin Temizliğinde. Cep Telefonları, Bilgisayar Ve Elektronik Kartlarında Oksitlenmelerin Giderilmesinde Ve Tamir Sonrası Lehim Ve Pasta Artıklarının Temizliğinde. Elektrikli Traş Makinelerinin Bıçakları Ve Parçalarının Temizliğinde Diş Protezlerinin Bakım Ve Temizliğinde, Organik Kirlerin Giderilmesinde Oto Tamir Atölyelerinde Enjeksiyon Memelerinin Temizliğinde Vana, Valf, Hassas Makine Parçalarının, Dişlilerin Temizliğinde Antikacılar İçin Sikke,eski Paralarda Oksit, Kireç Ve Kirlerin Temizliğinde Cd-dvd Cihazlarında Ve Optik Lenslerin Temizliğinde Kullanılır. ultrasonik Temizleme Cihazlarının Havuzuna Konulan Suyun Özelliklerini Bazı Durumlarda Arttırmak Gerekebilir. Özellikle Yoğun Ve Kalıcı Kir, Kireç Ve Pas Tabakalarının Temizliği İçin Yardımcı Kimyasallar Gerekebilir. Aynı Çamaşır Veya Bulaşık Makinesinde Olduğu Gibi Yardımcı Ek Kimyasallar İle Daha Etkili Ve Hızlı Sonuçlar Alınabilir. Genel Olarak Kir Ve Yağ Giderimi İçin Ph Seviyesi Yüksek Alkalin Temizleme Kimyasalları, Pas Ve Kireç Giderimi İçin Ph Seviyesi Düşük Asit Bazlı Kimyasallar Yıkama Suyunun İçine İlave Edilebilir. Burada Dikkat Edilmesi Gereken En Önemli Durum Eklenecek Kimyasalın Temizlenmek İstenen Malzemeye Veya Cihazın Havuzuna Zarar Vermemesidir. Birkaç Ön Deneme Sonrası Emin Olunduktan Sonra İşleme Geçilmelidir. Hazır Olarak Temin Edilebilen Ultrasonik Temizleme Solüsyonları Veya Temizleme Tozları Daha Güvenli Olarak Suyun Islatma Ve Temizleme Özelliği Arttırılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver