Amazon Amazon Fire TV Stick 4K 53-008355 Internet Medya Oynatıcı

3.199 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amazon Amazon Fire TV Stick 4K 53-008355 Internet Medya Oynatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOSTECH Satıcı Ünvanı: COSMOSTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212096441400001 Vergi Kimlik Numarası: 2120964414
    Bu ürün COSMOSTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4K UHD çözünürlük sunan Amazon TV Box, keskin ve yüksek kaliteli görüntü ortaya çıkarır. HDCP desteği ve versiyonu ile güvenli içerik aktarımı sağlar.
  • Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Spotify ve YouTube gibi popüler uygulamaları destekler.
  • 3840x2160 piksel azami çözünürlükle gelen Smart TV Box, akıllı özellikleri sayesinde kullanım dostudur. IMG PowerVR GE8300 grafik işlemcisi videolarda yüksek performans sunar.
  • 60 FPS değere sahip olan Amazın Fire TV Box, akıcı ve hızlı görüntü aktarımı sağlar.
  • HDR desteği sunan 4K TV Box, daha geniş renk aralığı ve kontrast elde etmenizi sağlar.
  • 8 GB dahili hafıza ve 1.5 GB bellek sunan Amazon Fire TV 4K, hızlı ve sorunsuz bir çalışma sunar. ARM Cortex-A35 işlemci ve 4 çekirdek sayesinde akıcı bir kullanım deneyimi sağlar.
  • Fire OS işletim sistemi ve MediaTek MT8516 yonga setiyle gelen Mini TV Box, güçlü ve verimli bir performans sunar.

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi FULL HD
  • USB Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Beyaz
  • HDMI Var
  • Ethernet Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Amazon Kindle Fire TV Stick 4k Medya Oynatıcı

İlerleyen teknolojik gelişmelerin ardından kullanıcı talepleri ve ihtiyaçlarının çeşitlenmesi oldukça doğal bir durum haline gelmiştir. Özellikle bilgisayar, televizyon, akıllı tabletler ve cep telefonlarında maksimum verimde kullanım için sunulan ayrıcalıklar ve ürünün sahip olduğu özellikler bakımından çeşitli avantajlar bulunmaktadır. Amazon Kindle fire TV stick 4k medya oynatıcı fire TV 4k modeli sayesinde kullanıcılar diledikleri medyayı kolay ve zahmetsiz bir şekilde tercih edecekleri cihaz ile bağlayarak oynatılmasında kullanabilir. Özellikle video ya da dizi izleme, sunum yapma, canlı televizyon kanallarından yararlanma, Netflix ve Amazon Prime gibi uygulamaların avantajlarından yararlanma gibi özellikler içerir. Alexa voice remote sayesinde akıllı asistan Alexa kullanımından yararlanmak da mümkündür. Favori film ve diziler komut ile tuş kullanmadan başlatılıp durdurulabilir.

  • 4K Ultra HD Görüntü
  • Amazon Prime Ayrıcalığı
  • Bluetooth ve Wi-Fi Bağlantı Teknolojisi

Amazon Kindle Fire TV Stick 4K Medya Oynatıcı Özellikleri ve Kullanımı

Amazon Kindle Fire TV Stick 4K Medya Oynatıcı Özellikleri ve Kullanımı

Amazon kindle fire tv stick 4k özellikleri ve konforlu kullanım açısından müşterilere birçok avantaj sunar. Özellikle gelişen ve değişen teknolojiye hızla uyum sağlayarak tüm teknolojik avantajları bünyesinde bulunduran Amazon kindle fire TV stick 4k modelleri, profesyonel medya oynatıcısı kullanımını hedefleyen tasarımlara sahiptir. Kullanım özellikleri açısından hem Bluetooth hem Wi-Fi bağlantı teknolojisi ile diğer cihazlar arası kolay kurulum desteklenir. HDMI bağlantısı ile kablolu bağlantı sağlanırken kablosuz bağlantı seçeneğine sahip cihazlar ile kesintisiz ve profesyonel hizmet amaçlanır. Ethernet desteklenmez ancak USB girişine sahip cihazlar ile kurulum sağlanabilir. Bağlantı sağlanan cihazlar ile televizyon, ses çubuğu, yeni güç girişi, ses arttırma ya da azaltma ile sessiz düğmelerin kontrolü kolay bir şekilde sağlanabilir. Amazon Kindle fire TV stick 4k tasarımlarında kontrol kullanıcıya aittir.

Teknik Donanımı ile Amazon Kindle Fire TV Stick 4K Medya Oynatıcı Tasarımları

Teknik Donanımı ile Amazon Kindle Fire TV Stick 4K Medya Oynatıcı Tasarımları

Teknik özellikler bakımından Amazon fire stick 4k inceleme notları oldukça donanımlı tasarımlara sahip ürünleri belgelemiştir. Ürün kullanımında 500.000 adetten fazla film ve diziye tek komutla ulaşabilme ve Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Starz, Showtime, Cbs All Access gibi çeşitli uygulamalardan yararlanabilme avantajlarından kullanıcı deneyimi ile faydalanılabilir. Görüntü kalitesi olarak Amazon Kindle fire TV stick 4k özellikleri oldukça tatmin edici donanımları bünyesinde barındırır. 4K Ultra HD video çözünürlüğü, HDR ve HDR10+ teknolojisi sayesinde profesyonel video kalitesi, Dolby Vision özelliği ve seçili Prime Video oyunlarından Dolby atmos ile kaliteli ses deneyimi gibi özellikler ile Amazon Kindle fire TV stick 4k kullananlar uzun ömürlü kaliteli medya oynatıcı deneyimini elde edebilir. Özellikle yeni nesil teknolojik avantajları bünyesinde bulundurur ve pratik kullanım ile kullanıcıya sunar.

Amazon Kindle Fire TV Stick 4K Medya Oynatıcı ile Profesyonel Hizmet

Amazon Kindle Fire TV Stick 4K Medya Oynatıcı ile Profesyonel Hizmet

Amazon kindle fire TV stick 4k satın al işlemlerinin ardından kolay kurulum ile profesyonel medya oynatıcı deneyimi elde etmek mümkün hale geliyor. Birçok noktada kullanıcı taleplerine ve isteklerine cevap verebilen tasarımları destekleyen Amazon Kindle fire TV stick 4k indirim ve fiyat konusunda da kullanıcı dostu rakamlara sahiptir. Avantajlı Amazon fire stick 4k fiyat ile kaliteli medya oynatıcı deneyimini bir araya getirmeyi hedefler ve kullanıcı memnuniyeti her zaman sağlanır. Binlerce kanal ve canlı yayın akışının yanı sıra YouTube, Facebook, Reddit, hava durumunu kontrol etme, ışıkları açıp kapama ve müzik dinleme gibi faaliyetlerin de pratik bir şekilde gerçekleşmesini destekler. Amazon kindle fire TV stick 4k yorum açısından da kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşlere sahiptir. Avantajlı fiyatlar ile profesyonel hizmeti bir araya getirerek kullanıcının deneyimine sunmayı hedefler. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.