Amazon Yeni Kindle 32 Gb Oasis 10.nesil Warmlight E Kitap Okuyucu

9.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amazon Yeni Kindle 32 Gb Oasis 10.nesil Warmlight E Kitap Okuyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Görüntüle Amazon'un 7 ”paperwhite ekran teknolojisi, yeni nesil e-Kağıt ve dahili ışık, 300 ppi, optimize edilmiş yazı tipi teknolojisi, 16 seviyeli gri tonlamalı. Boyut 6,3 "x 5,6" x 0,13 -33 "(159 x 141 x 3,4-8,4 mm). Ağırlık 6,6 oz (188 g)
  • gerçek boyut ve ağırlık, konfigürasyon ve üretim işlemine göre değişebilir. Sistem gereksinimleri Yok
  • tamamen kablosuz ve bilgisayar indirmek için içerik gerektirmez. Cihaz üzerinde depolama 32 gb, binlerce kitap veya 160'ın üzerinde sesli sesli kitap bulunduruyor
  • ortalama sesli sesli kitap boyutuna dayalı sesli sesli kitap kapasitesi. Bulut depolama Tüm amazon içeriği için ücretsiz bulut depolama. Pil ömrü Tek bir şarj, kablosuz ve bluetooth kapalıyken günde yarım saat okumaya ve 13'teki ışık ayarına bağlı olarak altı (6) hafta kadar sürer. Pil ömrü, ışık ayarlarına, kablosuz kullanıma bağlı olarak değişebilir. bluetooth üzerinden sesli sesli kitap akışı, pil ömrünü kısaltır. Şarj süresi 5w güç adaptöründen veya bilgisayardan usb kablosu ile yaklaşık 3 saatte tam şarj olur. Wi-Fi bağlantısı Şifre doğrulama veya wi-Fi korumalı kurulum (wps) kullanarak wep, wpa ve wpa2 güvenliği desteği ile 802.11b, g veya n standartlarını kullanan ortak ve özel wi-Fi ağlarını veya sıcak noktaları destekler. Kurulum teknolojisi Amazon wi-Fi basit kurulum otomatik olarak evinizin wi-Fi ağına bağlanır. Daha fazlasını öğren . Erişilebilirlik özellikleri Bluetooth ses üzerinden kullanılabilen voiceview ekran okuyucusu, cihazınızda gezinmenizi ve konuşma metni içeren kitapları okumanızı sağlayan (yalnızca ingilizce dilinde) sesli geri bildirim sağlar. kindle ayrıca yazı tipi boyutunu, yazı tipi yüzünü, satır boşluğunu ve kenar boşluklarını ayarlama özelliğini de içerir. Kindle için erişilebilirlik hakkında daha fazla bilgi edinin . Desteklenen içerik biçimleri Kindle format 8 (azw3), kindle (azw), txt, pdf, korumasız mobı, prc doğal olarak
  • dönüşüm yoluyla html doc, docx, jpeg, gıf, png, pmp
  • sesli ses formatı (aax). Belgeleme Hızlı başlangıç kılavuzu
  • Kindle kullanıcı kılavuzu . çevrimiçi olarak birden fazla dilde ek bilgi mevcuttur. Garanti ve servis 1 yıllık sınırlı garanti ve servis dahildir . abd müşterileri için isteğe bağlı 1 yıl , 2 yıl veya 3 yıl uzatılmış garanti ayrıca satılmaktadır. kindle kullanımı Amazon'un kullanım koşullarına ve Burada bulunan şartlara tabidir . Su yalıtım Su geçirmez (ıpx8), 60 dakika boyunca 2 metre tatlı suya batırılmaya dayanacak şekilde test edilmiştir. Daha fazlasını öğren . Kutuya dahil Kindle oasis, usb 2.0 şarj kablosu ve Hızlı başlangıç kılavuzu . Nesil Tamamen yeni kindle oasis 10. Nesil - 2019 sürümü.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kapasite 32 GB
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Amazon 009 Yeni Kindle 32 GB Oasis 10.Nesil Warmlight E Kitap Okuyucu

Amazon Kindle Oasis 32 GB 10.nesil Warmlight e-kitap okuyucu, farklı formatlarda metin dosyası okumayı kolaylaştıran bir yapıya sahiptir. Bu cihaz, elektronik kitaplar için özel olarak tasarlanır. Kitap okurken font büyüklüğü, satır aralığı ve ışık gibi birçok özelliği kişiselleştirebilirsiniz. Cihaz hem tasarımı hem de yazılım opsiyonlarıyla kolaylıkla kullanılabilir. Ürünün kurulumunu yapmak oldukça kolaydır. Okuyucunun, özel tasarımı istediğiniz her yere taşıyabilmenizi sağlar. Yüksek pil ömrü bu gerecin uzun süre sorunsuz biçimde kullanılmasına yardımcı olur.

  • Ekran Boyutu: 6 - 8 inç
  • Amazon Paperwhite teknolojisi
  • 32 GB dâhilî depolama kapasitesi

Amazon Kindle Oasis 32 Gb Warmlight E-Kitap Okuyucu Özellikleri

Amazon Kindle Oasis 32 Gb Warmlight E-Kitap Okuyucu Özellikleri

Amazon Kindle Oasis 32 GB 10.nesil Warmlight e-kitap okuyucu, Paperwhite olarak bilinen özel bir ekran teknolojisiyle üretilmiştir. Bu teknoloji, ekran ışığının göz yormayacak biçimde olmasını sağlar. Piksel tasarımı 300 PPI çözünürlüğündedir. Bu çözünürlük oranı sayesinde metinler ve görseller rahatlıkla görüntülenebilir. Cihazın ön plana çıkan özellikleri arasında optimize edilmiş yazı tipi desteği de bulunur. Bu desteği kullanarak kitaplardaki yazı tiplerini, font biçimlerini ve boyutlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Okuyucu; pdf, mobi gibi farklı formatları destekler. Ayrıca bu ürünü kullanarak sesli kitapları da dinleyebilirsiniz. Amazon Kindle Oasis 32 GB 10. nesil e-kitap okuyucusunda İngilizce metinler için text so speech desteği de mevcuttur. Bu özellik, cihazdaki metinlerin dâhilî bir yazılım tarafından sesli biçimde okunarak dinlenebilmesini sağlar.

Amazon Kindle Oasis 32 Gb Warmlight E Kitap Okuyucu Kullanışlı mıdır?

Amazon Kindle Oasis 32 Gb Warmlight E Kitap Okuyucu Kullanışlı mıdır?

Amazon Kindle Oasis 32 GB 10.nesil Warmlight e-kitap okuyucu ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Bu tasarım, tutuş ve kullanım kolaylığı sağlar. Cihazın dokunmatik ekranı yüksek iletim gücüyle donatılmıştır. Kitap indirmek için doğrudan okuyucu üzerinden internete bağlanabilirsiniz. Wi-Fi bağlantısı özelliği Amazon mağazası ve diğer kaynaklardan indirme yapılabilmesini sağlar. USB bağlantısını kullanarak bilgisayarınızdaki kitapları ve PDF dosyalarını da ürüne aktarabilirsiniz. Cihazda Amazon bulut desteği de mevcuttur. Ücretsiz olarak kullanılabilen bulut desteği sayesinde aletin kapasitesinin yetersiz kaldığı durumlarda kitaplarınızı bulutta da depolayabilirsiniz. 10.nesil Kindle Oasis katlanabilir yapısıyla dikkat çeker. Aleti dışa doğru katlayarak yüzey üzerinde dik durmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede Kindle'ı sürekli elinizde tutmanız gerekmez. Özel aydınlatma opsiyonları, gerecin farklı ortam ışıklarında rahat bir biçimde okunabilmesini sağlar.

Amazon Kindle Oasis 10.Nesil Warmlight Kitap Okuyucu Dayanıklı mıdır?

Amazon Kindle Oasis 10.Nesil Warmlight Kitap Okuyucu Dayanıklı mıdır?

Amazon Kindle Oasis 32 GB 10.nesil Warmlight e-kitap okuyucu, 188 gram ağırlığındadır. Hafifliği sayesinde bu cihazı dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürün su geçirmezlik özelliğine de sahiptir. Üretim aşamasında okuyucunun su geçirmezlik oranı IPX8 olarak ölçülmüştür. Bu ölçü, cihazın 2 metre derinlikte 30 dakika boyunca kalabildiğini gösterir. Kindle Oasis 10.nesil, suya dayanıklı olsa da doğrudan sıvı temasına maruz kalmamalıdır. Bu alet, ergonomik tasarımı ve su geçirmezliğiyle dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kutu içeriğinde kullanım kılavuzu mevcuttur. Bu kılavuzdaki yönergeleri takip ederek readerı uzun süre kullanabilirsiniz. Elektronik kitap, dergi, gazete ve çizgi romanları göz yormayan bir ışıkta, rahatlıkla okumak için bu aleti Trendyol üzerinden edinebilirsiniz. Ürün sayfası üzerinden Amazon Kindle Oasis 32 GB 10.nesil Warmlight e-kitap okuyucu yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz. Böylece Kindle'ı kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilir ve alışveriş platformunun avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.