Ambalajonline Şeffaf Kilitli Poşet 8x10 / 100 Adet

50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,69 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ambalajonline Şeffaf Kilitli Poşet 8x10 / 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: avese Satıcı Ünvanı: AHMET KUZU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6010281494
    Bu ürün avese tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YERLİ ÜRETİM ?KİLİTLİ POŞETLER ? Kilitli Poşetler / Kilitli Torbalar, gıdadan tekstile birçok konuda yaşamınızı kolaylaştırır. Mutfakta, piknikte, yolculukta, tamirhanede vb gibi birçok yerde sizi karışıklıktan ve ürünlerin zarar göreceği endişesinden kurtarır. Kilitli Poşet Fayda ve Avantajları · Son derece düzenli bir alan kaplaması sağlar ve sizleri karmaşadan kurtarır. · Kilitli Poşet ürünlerin açılıp dağılmasını ve zarar görmesin engeller. · Hava ile irtibatı keser ve gıda türü ürünlerde bozulmayı engeller veya geciktirir. · Ürünler 3. kişilerin birebir temasını engeller. · Gıda ile temas için uygundur. · Baskı uygulanabilir özelliği ile poşet üretiminde seri numaraları veya firma amblem ve logo yerleştirilebilir. · Fiyat olarak birçok ambalajlama yöntemine göre Kilitli Poşetler son derece uygundur · Üretim ve imalatta istenilen ölçülerde üretim imkanı vermektedir. · Görüntü kalitesi son derece iyi olup firma ve üretici içinde kaliteli bir imaj sunar Kullanım Alanları · Gıda ürünleri - Baharat, şeker, tuz, çay, kahve vb gibi toz gıdaları paketlemede - Dondurucuda saklamanız gereken gıda ürünlerini paketlemede · Çerez, kına vb özel günlerde kullanılan ürünleri paketlemede · Elektronik ürünlerin yardımcı ekipmanlarını paketlemede · Vida, pul, somun vb sanayi ürünlerinin paketlenmesinde · İplik, düğme, küçük boyutlu tekstil aksesuarlarını paketlemede · Özellikle plaj gibi su ve kumun bol olduğu yerlerde ya da yağmur altında telefonunuzu kullanmanız gerektiğinde kilitli bir poşetin içine koyarak güvenle kullanabilirsiniz. Kilitli poşet içerisinde, dokunmatik ekranlar rahatlıkla parmağınızı algılıyor. · Uzun yolculuklarda temiz ve kirli giysilerinizi ayrı ayrı saklamanıza yardımcı olur. YERLİ ÜRETİM * Kilitli Poşet * Gıda Poşeti * Buzdolabı Poşeti * Derin Dondurucu Poşeti * Poşet * Kilitli Torba * Kilitli Jelatin * Kilitli Naylon Torba

Ürün Özellikleri

  • Ebat Küçük
Geri Bildirim Ver