AmberTwins by KehribarBurada Glt Sertifikalı Karışık Renkli Mat Kehribar Bebek Kolye

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
32 cm
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AmberTwins by KehribarBurada Glt Sertifikalı Karışık Renkli Mat Kehribar Bebek Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AmberTwins Satıcı Ünvanı: MUAMMER BAHADIR ATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4361244509800001 Vergi Kimlik Numarası: 0990246955
    Bu ürün AmberTwins tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BU ÜRÜN SADECE AMBERTWİNS by KEHRİBARBURADA MARKASINA AİT BİR ÜRÜNDÜR. YORUMLARDA BAŞKA SATICILARDAN ALINMIŞ ÜRÜNLERE AİT YORUMLAR VAR. LÜTFEN AMBER TWİNS TEN ALDIĞINIZDAN EMİN OLUN !!!!! Ürün Özellikleri: · Kehribar (Amber) Diş Kolyesi · Uzunluk: 32-33 cm · Yenidoğan ve 4 yaşa kadar bebek kullanımına uygundur. · Kopmaları önlemek için her bir boncuk arasında düğüm vardır. · Güvenlik için vidalı klips kullanılmıştır. · GLT Sertifikalı %100 hakiki kehribardan üretilmiştir. · Ürünlerimizin tamamın dünyanın en iyi Baltık damla kehribarıdır. · Her bir ürünümüz Litvanya’da özel olarak kehribar ustaları tarafından hazırlanmıştır. Neden GLT Sertifikası? · AmberTwins’in tüm ürünlerinin %100 hakiki kehribardan üretildiğine dair GLT Sertifikası bulunmaktadır. Her bir ürünün gerçekliği bağımsız bir kurum olan Türkiye Gemoloji Laboratuvarında (Gemological Laboratory of Turkey) tek tek incelenip analiz edilmiştir. Ürünün doğal kehribar olduğuna dair hazırlanan raporda verilen takip numarası ile GLT'yi arayıp elinizdeki sertifikanın doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. Kehribarın Faydaları: · Avrupa ülkelerinde doğal antibiyotik ve ağrı kesici olarak kullanılmaktadır. · Diş çıkarma dönemindeki bebekler için dünyanın bir çok yerinde yaygın olarak kullanılır. Bu dönemde bebeklerde çok sık görülen salya, ağrı, iştahsızlık, kulak ağrısı, ateş ve mide yanması gibi rahatsızlıkları azaltır. · İçeriğindeki süksinik asitin cilt tarafından emilmesi ile alerji, bronşit, astım gibi özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı son derece etkilidir. · Sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Kolik, gaz sancıları ve kabızlığa iyi gelir. Kehribar Boncuklarına Nasıl Bakılır? · Doğrudan güneş ışığı altında bırakmayınız. · Kimyasal ürünlerle temasından kaçınınız. · Ev ve yüzey temizleyicileri ile kesinlikle temizlemeyiniz. · Temizliği için sadece duru su kullanınız. · 6 ayda bir, 24 saat boyunca toprağa gömerek boncuklarınızı nötrleyiniz. · Kullanmadığınız zamanlarda yumuşak bir beze sararak veya saten çanta içerisinde saklayınız. UYARILAR! · Bebeğiniz uyurken veya gözetiminiz altında değilken kolyesini çıkarınız. Etkisini devam ettirmek için çorap içine koyabilir veya ayak bileğine sarabilirsiniz. · Kehribar boncuklar sadece takı amaçlı kullanılabilir. Çiğneme, yutma gibi eylemlerden kesinlikle uzak durulmalıdır. · Kehribar tamamen doğal, sertleşmiş bir bal reçinesidir. Bu sebeple darbelere karşı hassastır, kırılabilir. · Kehribarın renk ve modelinin sağlık açısından bir etkisi yoktur. Önemli olan tek şey %100 hakiki kehribar boncuklarından üretilmiş olmasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Taş
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver