Amboss Ametist 3,5+7 Lt Düdüklü Tencere Seti

2.350 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.320 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Amboss Ametist 3,5+7 Lt Düdüklü Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mega Çarşı Satıcı Ünvanı: MEHMET MAHKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2371156331200015 Vergi Kimlik Numarası: 6100048112
    Bu ürün Mega Çarşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amboss Ametist Matik 2’li Düdüklü Tencere | 3,5 lt + 7 lt | Bordo Renkli | Paslanmaz Çelik | 2 Yıl Garantili | Çelik Kapsül Tabanlı | Aşınma ve Matlaşma Yapmaz | Tüm Ocak Tiplerine Uygun Yiyeceklerinizi kısa sürede ve besin değerlerini kaybetmeden pişirmenin en pratik yolu Amboss Ametist Matik düdüklü tencere! Buhar basıncının etkisiyle yiyecekleri daha çabuk ve daha lezzetli pişirirken zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. Düdüklü tencere içerisinde belirtilen ölçüyü geçmeyecek şekilde gıdalarınızı ve suyu ekleyip buhar basıncı için yeterli miktarda yer bırakmanız gerekmektedir. Bu miktar genellikle tencere hacminin yarısı kadardır. Düdük açık konumda iken tencere ısıtılır, ıslık sesi çıkarmaya başladığında kapatılarak kısık ateşte pişirilmeye devam edilir. Yemeğiniz piştikten sonra düdük kısmı hafifçe açılarak buhar boşaltılır ve tencere biraz soğumaya bırakılır. Yeterince soğuduktan sonra kapak açılabilir. Özel alaşımlı alüminyum kullanılarak oluşturulan kapsül tabanı tüm ocak tiplerine uygundur ayrıca ısıyı tencere içinde eşit şekilde dağıtarak yiyeceklerinizin daha doğru pişmesine katkıda bulunur. Amboss Ametist Matik Düdüklü tencere, 18/10 CR-Ni paslanmaz çelik gövdesi ve keskin olmayan tencere ağzı çarpma, düşme vb durumlarda eğilme yapmaz. Polisaj parlatma tekniği kullanılarak üretildiği için deterjan ve tazyikli sudan kaynaklı matlaşma ve aşınma yapmaz. 3,5 lt + 7 lt iç hacmi yiyeceklerinizipişirmek için yeterli alanı sağlar. Isınmayan tutma sapları ve kapak sapı ile ısı kaynaklı yaralanmalara yol açmaz. Garanti: 2 yıl, ağırlık: 5,83 kg. Tüm Amboss tencereler CE belgelidir. Paket içerisinde yemeklerinizi saklamak için ekstra cam kapak bulunmaktadır. ZAMANDAN TASARRUF: Buhar basıncının etkisiyle yiyecekleri %50 daha çabuk ve daha lezzetli pişirirken zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor.
  • KULLANIM: Tencere hacminin yarısı kadarını yiyecek ve su ile doldurup, buhar basıncı için yeterli alan bıraktıktan sonra kapağı kapatılarak ateş üzerine alınır. Yeterli süre sonunda düdük kısmı hafifçe kaldırılarak buhar boşaltılır, biraz soğutulup kapağı açılır.
  • ÜRÜN BİLGİSİ: İç hacim: 3,5 lt + 7 lt, ağırlık: 3,98 kg, garanti süresi: 2 yıl, renk: Bordo. Tüm Amboss tencereler CE belgelidir. Paket içerisinde, yemeklerinizi saklamak için ekstra cam kapak bulunmaktadır.
  • MATERYAL: 18/10 CR-Ni paslanmaz çelik gövdesi ve keskin olmayan tencere ağzı çarpma, düşme vb durumlarda eğilme yapmaz. Isınmayan tutma sapları ve kapak sapı ile ısı kaynaklı yaralanmalara yol açmaz.
  • TÜM OCAK TİPLERİ İÇİN: Özel alaşımlı alüminyum kullanılarak oluşturulan kapsül tabanı tüm ocak tiplerine uygundur ayrıca ısıyı tencere içinde eşit şekilde dağıtarak yiyeceklerinizin daha doğru pişmesine katkıda bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Turuncu
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Amboss Ametist 3,5 + 7 lt Düdüklü Tencere Seti

Tencere setleri her mutfakta hayat kurtaran yardımcılardan bir tanesidir. Düdüklü tencereler, pişmesi uzun süren yemekleri buharı içine hapsederek kısa sürede pişirmeye olanak sağlayan ürünlerdir. Yiyecekleri hızlıca ve besin değerini kaybetmeden pişirmenizi sağlayan Amboss Ametist 3,5 + 7 lt düdüklü tencere seti alüminyum ve paslanmaz çelik kullanılarak üretilir. Buhar basıncı etkisi sayesinde pişirmede hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlar. Özel bir bileşik olan alüminyum sayesinde yanma problemi yaşanmaz. Amboss düdüklü tencere setinin paslanmaz çelik gövdesi aşınmaya dirençlidir. Sağlam kabuk yapısına sahip olduğu için tencere düşürüldüğü zaman eğilme ya da bükülme gözlenmez. Ürün paslanmaz çelikten üretildiği için uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • 10 litre malzeme alabilen geniş iç hacim
  • Isınmaya karşı özel alaşımdan üretilen sap
  • Tüm ocak tipleri için uygun yapı

Amboss Ametist 3,5 + 7 lt Düdüklü Tencere Seti Yorumları

Amboss Ametist 3,5 + 7 lt Düdüklü Tencere Seti Yorumları

Düdüklü tencereler uzun sürede pişen yemekleri hem besin değerini kaybetmeden hem de zamandan tasarruf ederek pişirmeyi sağlar. Kapak takıldığı an yiyeceği buhar basıncı etkisi altına alır. Normal bir tencereye göre yarı yarıya bir pişirme süresi elde edilir. Ürün ametist renkli olmasının yanı sıra dayanıklı paslanmaz çelik yapısı ile olası bir kaza durumunda zarar görmez. Tüm ocak tiplerinde rahatlıkla kullanılabilecek olan Amboss Ametist 3,5 + 7 lt düdüklü tencere seti yorumları oldukça olumludur. Yemek yapmayı ve mutfakta vakit geçirmeyi seven herkesin mutfağında bulunması gereken bu set içeriğinde 2,5 litre hacmine sahip bir tencere daha bulunur. Yaklaşık 4 kilo ağırlığındaki bu tencere ocakta çok uzun süre kaldığı zaman bile ısınmayan kulplar sayesinde kolayca hareket ettirilir. Enerji ve zaman tasarrufu için Amboss ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Amboss Ametist 3,5 + 7 lt Düdüklü Tencere Seti Kullananlar

Amboss Ametist 3,5 + 7 lt Düdüklü Tencere Seti Kullananlar

Amboss Ametist 3,5 + 7 lt düdüklü tencere seti kullananlar pişirme süresi sayesinde enerji tasarrufunun neredeyse yarı yarıya arttığını ifade eder. Polisaj parlatma tekniği ile üretilen bu ürün bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Elde yıkamalar için ise deterjandan ya da bulaşık süngerinden etkilenmez, aşınma yapmaz. Tazyikli suya dayanıklı paslanmaz çelik gövde sayesinde dayanıklılık oldukça yüksektir. Pişirmek istediğiniz ürünü tencereye koyduktan sonra yarı hacmi kadar su doldurarak ocağa alabilirsiniz. Kapak kapatıldıktan sonra pişirme için ocağa alınır ve süre bittikten sonra düdük kısmı kaldırılarak buhar alınır. Amboss marka düdüklü tencere seti içerisindeki tüm tencerelerde pişirme yaptıktan sonra soğumaya bırakmak gerekir. Soğutulduktan sonra ise kolay açılır kapak sayesinde yiyecekler kolay bir şekilde kenara alınır. Isı, tencere içerisinde özel alaşımlı yapısı sayesinde eşit bir şekilde iletilir.

Kampanyalı Amboss Ametist 3 Düdüklü Tencere Seti Fiyatları

Kampanyalı Amboss Ametist 3 Düdüklü Tencere Seti Fiyatları

Amboss Ametist düdüklü tencere seti sayesinde yiyeceklerinizi çok daha doğru bir şekilde pişirebilirsiniz. Özellikle et yemekleri uzun süreler ocakta pişmeye bırakılarak zaman bakımından zorluklar yaşanır. Amboss ürünleri sayesinde pişirme süresini yarı yarıya indirmek mümkündür. Dayanıklılığı ile öne çıkan ürün her türlü yıkamaya uygundur. Bulaşık makinesinde yıkansa bile özel alaşımdan yapıldığı için aşınma gözlenmez. Ametist renkli paslanmaz çelikten üretilen set, çelik kapsül tabanlıdır. Isıyı tüm yiyeceği pişirecek kadar eşit yayar. Düdüğü açık konumda pişirmeye başlamak ürün ömrü bakımından önemlidir. Islık sesi duyulduktan sonra düdük kapanır ve ürünün pişme süresine göre ocağın derecesi ayarlanır. 10 litrelik geniş alanı ürünleri pişirmek için yeterlidir. Mutfağınızda bulundurabileceğiniz ürünü kampanyalı Amboss Ametist 3,5 + 7 lt düdüklü tencere seti fiyatları ile Trendyol üzerinden alabilirsiniz.