Amd Athlon 3000g 3.5ghz 5mb Am4 Tray Fansız

1.348,43 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amd Athlon 3000g 3.5ghz 5mb Am4 Tray Fansız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknobiyotik Satıcı Ünvanı: AKORTEK BİLİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041902300016 Vergi Kimlik Numarası: 0330419023
    Bu ürün Teknobiyotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İşlemci Hızı : 3.5 GHz L1 Cache Kapasitesi : 192 KB L2 Cache Kapasitesi : 1 MB Soket Yapısı : Amd Socket AM4 Garanti Süresi : 24 Ay Fan : Yok Box/Oem : Oem Tümleşik Grafik : Var Çekirdek Sayısı : 2 Nanometre : 14 nm Güç Tüketim : 35 W L3 Cache Kapasitesi : 4 MB
Geri Bildirim Ver

Amd Athlon 3000g 3.5ghz 5mb Am4 Tray Fansız

AMD markası Amerika merkezli olarak kurulan ve mikroçip üreten bir firmadır. Mikroçip üretiminde uzun yıllardır son teknolojiyi takip eden firma, işlemci üretiminde dünya çapında çalışır. AMD firması 1969 yılından bu yana sahip olduğu tecrübeyle adından sıkça söz ettirir. AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 tray fansız 3.5 GHz işlemci hızına sahiptir. L1 Cache seviyesi 192 KB, L2 Cache seviyesi ise 1 MB’dır. Soket yapısı AM4 şeklindedir. Bu sebeple işlemcinin yerleştirileceği bölgedeki soket yapısına dikkat ederek ürün seçimi yapmak önemlidir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir kaliteye sahiptir. 35W güç tüketerek çalışan AMD Athlon 3000 g işlemci oldukça az miktarda elektrik harcar. Enerji tasarrufu hedeflenerek üretilen ürün hızlı bir şekilde aynı anda birçok veriyi işleyebilir.

  • 35W güç tüketimi
  • 3.5 GHz hız
  • AM4 soket yapısı

AMD Athlon 3000 g İşlemci Özellikleri

AMD Athlon 3000 g İşlemci Özellikleri

AMD Athlon 3000 g özellikleri sayesinde bilgisayarınızla gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri daha hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Daha önceden satın aldığınız ve artık istediğiniz verimde çalışmayan bilgisayarlarınızın yerine yenisini almayı düşünebilirsiniz. Yeni bir bilgisayar almanın maddi yönü düşünüldüğünde sadece işlemciyi değiştirmek son derece hesaplıdır. Bilgisayarınıza hız kazandıracak ileri teknoloji AMD Athlon markasına ait olan işlemcileri inceleyebilirsiniz. AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 tray fansız işlemci soğutma sistemine sahip değildir. Ürün 2 çekirdekli bir yapıya sahip şekilde dizayn edilir. Aynı anda birden fazla işlemi yüksek hızda gerçekleştirebilir. Ayrıca L2 Cache kapasitesi 1 MB, L3 Cache kapasitesi 4 MB şeklindedir. Bu sayede işlemlerinizi yaparken üstün bir performans elde edebilirsiniz. Pek çok cihazla uyumlu şekilde çalışan bu seçenek, kişilerin beklentilerini karşılar.

AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 Tray Fansız Kullanımı

AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 Tray Fansız Kullanımı

AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 tray fansız kullananlar ürünün yüksek hız ve enerji tasarrufuyla çalışması özelliğini son derece beğenirler. Bilgisayarını kendi oluşturmak isteyen kişilerin ilk tercihi arasında yer alır. Doğru ürün seçimiyle son derece hızlı ve yeni nesil teknolojilere ayak uyduran bir bilgisayar elde edebilirsiniz. Ürünü kullanırken soğutucu sistemini doğru seçmeye ve doğru kurmaya dikkat etmek en önemli noktalardandır. Soket yapısının AM4 olması bu yapıyla uyumlu bilgisayarlarda rahat bir şekilde kullanılabileceği anlamına gelir. AMD işletim sistemi, güvenilirliği ve geliştiriciler tarafından devamlı olarak hata ayıklamalarının gerçekleştirilmesiyle bilinir. AMD Athlon işlemci kullanım amacınıza gayet iyi bir şekilde hizmet eder. Tercihiniz yeni nesil oyunları oynamak ise yüksek hızda olan bu ürünü seçmeniz doğru olabilir. Ürünü bilgisayarınıza yerleştirdikten sonra zaman kaybetmeden kullanmaya başlayabilirsiniz.

AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 Tray Fansız Fiyatı

AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 Tray Fansız Fiyatı

AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 tray fansız fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler göz önüne alınıp hazırlanır. Kendi bilgisayarını kendi oluşturmak isteyen kişiler için harika bir işlemci seçeneği olan AMD Athlon, uzun yıllar kullanılabilmesi sayesinde oldukça hesaplıdır. Dilerseniz bu işlemciyi sevdiklerinize hediye etmek için de tercih edebilirsiniz. Bütçenize dost AMD Athlon ürününe daha cazip fiyatlarla sahip olmak için özel indirim dönemlerini takip edebilirsiniz. Model için belirlenen rakamlar, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. AMD Athlon 3000g 3.5GHz 5MB AM4 tray fansız yorumları ürünü deneyimleyerek fikirlerini şeffaflık ilkesi altında belirten müşterilere aittir. Ürün seçiminizi kolaylaştırmak için dilerseniz müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürüne ait puan ve değerlendirmeleri görebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz AMD Athlon ürününe Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.