Genel Markalar Amway G H Protect Anti Perpirant Roll-on 100 Ml

844,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Amway G H Protect Anti Perpirant Roll-on 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMETİK DEPOSU Satıcı Ünvanı: SADULLAH ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3740003508000011 Vergi Kimlik Numarası: 2220050779
    Bu ürün KOZMETİK DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Başlıca özellikleri g&h protect+ terlemeye karşı /koku giderici roll-On deodorant içinde cildi seven doğal türevli kendi benzersiz bitkisel bileşenleri vardır. Özgün harmandaki: Beyaz çay özü cildin takviye edilmesine ve çevresel hasara karşı korunmasına yardım eder. Doğal mineraller cildin korunmasına ve yenilenmesine yardım eder. C vitamini ve antioksidan zengini yaban mersini özü var olan çevresel hasarın onarılmasına yardım eder. Kullanım şekli kapağı açın. Şişeyi ters çevirin. Temiz ve kuru koltuk altı derisine ürünü sürmek için dönen küreyi (roll-On) kaydırın. Giyinmeden önce cildin kurumasını bekleyin. Bileşenler g&h protect+ terlemeye karşı koku giderici roll-On deodorant beyaz çay özü , doğal mineraller , yaban mersini özü içeren güvenilir formülerle kokuya, kire, kuruluğa karşı iyi bir koruma sağlayarak sağlıklı görünen bir cilt yaratır. Duru, hızla kuruyan terlemeye karşı/koku giderici roll-On deodorant ciltte renk bozunmasına neden olmadan kalıcı koku ve ıslaklık koruması sağlar. Sizin için ne yapar ? Uzun süre kalıcılık hissi veren bir tazelik yaratır. Çok etkin ürün gün boyunca güvenle kullanılabilir fakat yine de hafif ve naziktir. Aktif yaşam tarzınıza uygun, güvende hissettiren ferahlık.• koyu koltukaltı lekelerinin görünmesine neden olan tahrişin azalmasına yardım için formüle edilmiştir. Ciltte veya giysilerde beyaz leke bırakmaz. Neden seveceksiniz ? Bir deodorant ile bir antiperspirant/terlemeye karşı ürün arasındaki farkı biliyor musunuz? Bir deodorant vücut kokusunu maskeler veya azaltır. Bir antiperspirant ıslaklığı azaltır bunun sonucunda kokuyu da azaltabilir. G&h protect+ terlemeye karşı /koku giderici roll-On deodorant tek üründe , harekete karşı salımlı pafüm kapsülleme teknolojisinin ek gücüyle beraber iki faydayı birleştirerek daha uzun süreli koku koruması sağlar. Sizin için gerçekler özgün, faydası kanıtlanmış parfüm kapsülleme teknolojisi hareket ettiğinizde uygulamadan saatler sonra bile, parfümün kokusu duyulur. Hem erkeklerin hem kadınların kullanması için tasarlanmıştır. Dermatoloji ve alerji testlerinden geçirilmiştir. Boya içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 100 ml
  • Çeşit Pudralı
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver

Amway G&H Protect 100 ml Anti-perspirant Roll-on

Terlemek tamamen doğal ve her insanın başına gelen bir durumdur. Bu doğal süreç sonucunda ortaya çıkan koku hem kişinin kendisi hem de çevresindekiler için rahatsız edici olabilir. Kendinizi her zaman temiz hissetmek ve hoş kokunuz ile etrafınızdakileri etkilemek için antiperspirant özellikli roll on’ları tercih edebilirsiniz. Amway markası tarafından üretilmiş olan G&H roll on hem terlemeyi önler hem de rahatsız edici kokuları bastırır. Siz de bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Amway G&H Protect+ deodorant & antiperspirant roll-on 100 ml’lik şişedesatışa sunulur.
  • Amway G&H roll on dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır.
  • Amway G&H Protect anti-perspirant roll-on 100 ml hem erkekler hem de kadınlar için üretilmiştir.

Amway G&H Protect 100 ml Roll-On’un İçeriği Nasıldır?

G&h Protect Anti-perpirant Roll-on 100 ml Fiyat

Amway G&H Protect roll on cilde narin bir dokunuş yapan içeriği sahiptir. Bu sayede en hassas ciltlerde bile kullanım için uygundur. Roll-on bitkisel özler kullanılarak özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğinde beyaz çay, doğal mineraller, yaban mersini özü ve C vitamini bulunmaktadır. Beyaz çay sayesinde cildiniz dış faktörlere karşı daha dirençli bir hâle gelir ve onarılır. Amway roll-on’un içeriğinde kullanılan doğal mineraller cildinizin yenilenmesine destek olur. Böylece ürün yalnızca kötü kokuların maskelemekle ve terlemeyi önlemekle kalmaz ayrıca cildinize bakım yapar. Bu sayede çok yönlü bir kullanım sunar. Kaliteli ve temiz içeriği sayesinde Amway G&H Protect roll on hem kadınlar hem de erkekler tarafından güvenle kullanılabilir.

Amway G&H Protect 100 ml Roll-on Kötü Kokuları Önler mi?

Ter kokusu, tamamen doğal olmasına karşın, kendinize olan güveninizi ve sosyal hayatınızı olumsuz etkileyebilecek bir durumdur. Herkesin doğasında terlemek olsa da kötü kokmak kader değildir. Amway markası tarafından doğal özler ile formüle edilen G&H Protect roll-on kalıcı ve ferah bir kokuya sahiptir. Bu sayede kötü kokuları önler. Gün boyunca devam eden ferahlık hissi ile özgüveninizi artırır. Deodorantlardan farklı olarak Amway G&H Protect antiperspirant roll on ıslaklığı azaltma etkisine sahiptir. Bu sayede terlemeyi engelleyerek gün içerisinde kötü koku oluşmasını önler. Sürekli hareket hâlinde olan aktif kullanıcılarda bile etkilidir. Kullanıcıların yapmış olduğu Amway G&H Protect+ deodorant & antiperspirant roll-on yorumları da bu ürünün ter kokusunu önlemede ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir.

Amway G&H Protect 100 ml Roll-on Sağlıklı ve Kaliteli midir?

Amway G&H Protect+ deodorant & antiperspirant roll-on üstün kaliteyle üretilmiş etkili bir üründür. Üretiminde kullanılan parfüm kapsülleme teknolojisi sayesinde sıradan ürünlere kıyasla çok daha uzun süreli koruma sağlar. Tazeleyici kokusu saatler boyunca devam eder. Gün boyu kendinizi temiz hissetmenize yardımcı olur. Amway G&H roll on en hassas ciltlerde bile güvenli kullanım sunan kaliteli bitkisel özler ile oluşturulmuş bir içeriğe sahiptir. Dermatolojik testlerden geçirilmiş ve onaylanmıştır. İçeriğinde boya bulunmaz. Bu sayede kıyafetlerinizde leke bırakmaz. Gelişmiş teknolojiler eşliğinde cilt sağlığınız düşünülerek üretilmiş olan Amway G&H roll on’u uygun fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan web sitesinden ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir ve tek tıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Trendyol’un güvenli ödeme altyapısı sayesinde kart bilgileriniz uçtan uca şifrelenir. Ürünleriniz kısa süre içerisinde kargoya verilir ve belirttiğiniz adrese teslim edilir. Güvenli bir alışveriş deneyimi için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.