Amway Home Sa8 Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
380 TL369,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Home Sa8 Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAL GRUP Satıcı Ünvanı: DURDANE ERBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3380125316
    Bu ürün HAL GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oksijenli ağartıcı içeren bu çok amaçlı toz deterjanla normal yıkamanın temizlik gücünü arttırarak lekeleri çıkarabilir, beyazlara parlaklık katabilir ve renklileri (ipekli ve yünlüler hariç) temizleyebilirsiniz. Mükemmel bir ön ıslatma ürünü olan bu deterjan evin her yerinde güvenle kullanılabilir
  • fincanlardaki ve çaydanlıklardaki lekeleri çıkarmada ve yüzeyleri ve karoları temizlemede bu üründen faydalanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Amway Home Sa8 Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı

İnatçı ve zor lekeler hayatın olağan akışını olumsuz yönde etkiler. İş toplantısında ya da özel davette kullanmayı düşündüğünüz güzel kıyafetinizde oluşan lekeler sıkıntı yaratabilir. Amway Home SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı bu sıkıntınızı ortadan kaldırmak için özel geliştirilen bir formüle sahiptir. Bu sayede inatçı ve zor lekelerden kurtulmanız mümkün hale gelir. Beyaz kıyafetlerinizin parlaklığını arttıran bir yapısı vardır. İpekli ve yünlü kumaş dışındaki tüm kumaş çeşitlerine mükemmel etki eder. Renkli kumaşlar için de kullanımı söz konusudur. Ürün oksijenli ağartıcı içerir. Zor görünen lekeleri çıkarmak için sizlere sunulur. Evinizin başka alanlarında da kullanımı mümkündür. Örneğin mutfakta fincan ve çaydanlıktaki lekeleri de etkili bir şekilde yok eder.

  • İnatçı ve zor lekelerden arındırma
  • Oksijenli ağartıcı
  • Beyazlara parlaklık veren formül

Amway Home SA8 Kumaş Beyazlatıcısı Özellikleri

Amway Home SA8 Kumaş Beyazlatıcısı Özellikleri

Amway SA8 kumaş beyazlatıcı beyaz çamaşırları parlatır. Renkli kıyafetlerin temizliğinde kullanılabilir. SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı ipekli ve yünlü kumaşların temizliği için önerilmez. İçerisinde oksijenli ağartıcı vardır. Ağartıcı yünlü ve ipek kumaş türlerini olumsuz etkileyebilir. Bu kumaşların dışındaki her kumaş çeşidi için tamamen uygundur. Çok amaçlı bir üründür. Mutfakta çaydanlıktaki veya fincanlardaki lekelerden kurtulmanızı sağlar. Derinlemesine temizlik sunar. Hem yüzeyleri hem kumaşları son derece etkili temizler. Ürünü evinizin her noktasında güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün içeriğinde parfüm, çamaşır sodası, oksijen ağartıcı, noniyonik yüzey aktif maddeleri vardır. Bu kumaş beyazlatıcı ürününde klor bulunmaz. Böylece renkli kumaşlara zarar vermez, nazik bir temizlik sunar. Ürün deterjan gücünü arttıran bir etkiye sahiptir. Size lekelerden arınan temiz çamaşırlar sunar. Ürün 20° ile 90° arası sıcaklıklarda etkisini gösterir.

Amway Home SA8 Kumaş Beyazlatıcısı Kullananlar

Amway Home SA8 Kumaş Beyazlatıcısı Kullananlar

Amway Home SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı kullananlar ürünün leke temizleme konusundaki üstün performansını oldukça başarılı bulur. İnatçı lekeleri dahi söker atar. Çamaşırlarınıza zarar vermez. Amway Home SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı yorumları arasında bu ürünün çok amaçlı olmasının avantajlarından bahsedilir. Ürünü yüzeylerde ve karolarda da kullanıp etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz. Mutfaktaki zorlu çaydanlık ve fincan lekelerini dahi temizler. Ultra düzeyde bir sonuç sunar. Ürünü ön ıslatma deterjanı olarak kullanırsanız tüm zorlu lekeleri derinlemesine temizlediğine tanık olabilirsiniz. %99.5 aktif bileşenler içerdiğinden dolayı son derece ekonomik ve konsantre bir üründür. Doğada kolaylıkla çözünebilir. Fosfat, klor, boya, EDTA, NTA gibi zararlı bileşenler içermez. Güvenle tercih edip, evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Çok amaçlı bu ürün tüm zor lekeleri yok ederek üstün performans sergiler.

Amway Home SA8 Kumaş Beyazlatıcısı Fiyatı

Amway Home SA8 Kumaş Beyazlatıcısı Fiyatı

Amway Home SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı fiyatları üstün performansı ve çok amaçlı bir ürün olmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ürün zararlı maddeler içermez. Çamaşırlarınıza asla zarar vermeden lekelerden arınmasına yardımcı olur. Doğada çözünebilen bileşenlerden oluşur. Temizlikte yüksek performans sunar. Evinizin her noktasında kullanım kolaylığı sağlar. Elbiselerinizdeki inatçı kirleri dahi yok ederek sizlere lekelerden tam olarak arınmayı sağlar. Beyaz çamaşırlarınıza ekstra bir parlaklık katar, canlandırır. Renkli kıyafetlerinizi soldurmadan lekelerinin yok olmasına olanak sağlayan bileşenlerden oluşur. İçinde doğada kolayca çözünen bileşenler vardır. Ön ıslatma deterjanı olarak kullanırsanız çamaşırlarınızdaki zor lekeleri temizleme konusunda üstün performans sergilediğini gözlemleyebilirsiniz. Oksijenli ağartıcı içerdiği için tüm zor lekeleri temizler. Bu ürün çok amaçlı yapısıyla evinizin yardımcısı olur. Amway her cins kumaş beyazlatıcısı ürününü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.