Amway L.o.c. Çok Amaçlı

264 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway L.o.c. Çok Amaçlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPİ TİCARET Satıcı Ünvanı: SEHER YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9761114679
    Bu ürün AYPİ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici 1 Lt En çok satan çok amaçlı ürünümüz gündelik yüzey temizliği için doğal olarak elde edilmiş bileşenler içerir. Konsantre formülü fosfat, sert asitler veya klorlu ağartıcılar içermez
  • hatta el yıkama ürünü olarak bile kullanılabilir. Mükemmel, çiziksiz bir parlaklık sağlar ve her türlü yıkanabilir zemin yüzeyinde (işlem görmemiş ahşap hariç) kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Amway L.O.C. Çok Amaçlı ve Zoom Konsantre Sprey Temizleyici

Temizlik ürünlerine günlük hayatta sürekli olarak ihtiyaç duyulur. Doğal bileşenlerden elde edilmiş olan yüzey temizleyiciler hiçbir zararlı kalıntı bırakmaz. Amway L.O.C. çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici AMW117074001 tüm yüzeyler için hijyenik bir temizlik sunar. Konsantre yapısı sayesinde su ile karıştırarak ürünü evinizin, arabanızın, bahçenizin her yerinde kullanabilirsiniz. Doğal yapısı sayesinde kimyasal bileşenlerin zararlarından korunmuş olursunuz. Yağlı kirlere karşı üstün temizlik sunar. Ürünün aktif maddelerden oluşan güçlü ve kaliteli formülü tüm kirleri kolayca, uğraşmadan çıkarmanız için tasarlanır. Ürün, su bazlı yapısı sayesinde zorlu kirlere karşı gereken ölçeği sizin ayarlamanıza ve tasarruf yapmanıza olanak tanır. Amway LOC zoom zorlu kirlere karşı sağladığı üstün performans ve kolaylık ile müşteriler tarafından beğeni ve ilgi toplar.

  • Konsantre
  • Güçlü formül
  • Kalıntı bırakmaz

Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Evde veya iş yerinde aniden kirlenen bir yüzey olabilir. Bu pratik ürün sayesinde kısa bir süre içinde kirli yüzeyleri temizleyebilirsiniz. Amway Zoom konsantre sprey temizleyici konsantre yapısı ile uzun süre kullanmanıza imkan tanır. Ürün, güçlü formülü ile öne çıkar. Ürünü yıkanabilen yüzeylerde güvenle kullanabilirsiniz. Normal temizlik deneyimi için 1 : 2 oranında, zorlu lekeler için 1 : 1 oranında seyreltme yaparak hijyenik temizliği elde edebilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Konsantre formülü ister püskürtücülü şişe içinde hazırlayıp doğrudan, isterseniz bir kap içinde hazırlayarak temizlik işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. LOC zoom tüm kirlere karşı tasarlanmış güçlü formülü ile öne çıkar. Bu ürünün kalıntı bırakmayan yapısı yüzeylerde oluşacak olan kötü hissi ortadan kaldırır. Konsantre yapısı sayesinde ürünü son damlasına kadar kullanabilirsiniz. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Avantajları

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Avantajları

Temizlik işlerinin yapımını kolaylaştıran bu ürün her zaman tercih edilir. Konsantre hale getirilmiş özellikleri ile Amway çok amaçlı koruyucu sizi her anlamda memnun eder. Güçlü formülü tüm yüzeylerde üstün temizlik imkanı sağlar ve kalıntı bırakmaz. Konsantre yapısı sayesinde Amway L.O.C. çok amaçlı temizleyici - 1 litre kullanarak 3 litreden fazla temizleyici sıvı elde edebilirsiniz. Kirlerin zorluğuna göre gereken miktarı siz ayarlayabilirsiniz. Ürünün doğada kolayca çözülebilen yapısı sayesinde çevreye vermiş olduğunuz zararı ortadan kaldırabilirsiniz. Kalıntı bırakmayan içeriği sayesinde leke oluşumunu engeller. Ürün, doğal kaynaklardan elde edilen bileşenlerle formüle edilir. Fosfat, sert asitler ve klor içermediği için temizlediğiniz yüzeylerde zararlı hiç bir madde ile temas etmezsiniz. Ürün; etkili bileşenleri sayesinde çizmeden, çaba sarf etmeden temizlik yapmanıza olanak tanır.

Bütçenize Uygun Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Fiyatı

Bütçenize Uygun Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Fiyatı

Bu ürün dış ortamlarda da hızlı bir şekilde çaba sarf etmeden temizlik işlemlerini yapmanıza yardımcı olur. Amway L.O.C. çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Konsantre formülü kullanarak hazırladığınız yüzey temizleyicisi 30 güne kadar etkinliğini yitirmeden her zaman temizliğe hazır halde bekler. Kalıntı bırakmayan yapısı sayesinde temizlediğiniz yüzeylerde durulama gerektirmeyen tek seferde ferah ve pırıl pırıl temizlik elde edersiniz. Bu ürün, doğal yöntemler kullanılarak elde edilen bileşenleri sayesinde temizlediğiniz yüzeylerde aşınmaya yol açmaz. Böylece temizlediğiniz yerler ilk günkü parlaklığı ve temizliğin ferahlığını elde edersiniz. Ürün, sağladığı hijyenik temizlik sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar ve tercih edilir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Amway L.O.C. çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de güçlü formüllü bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.