Amway Loc Çok Amaçlı Genel Temizleyici 1 Lt 2 Adet

400 TL
(200 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Loc Çok Amaçlı Genel Temizleyici 1 Lt 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neo Shop Satıcı Ünvanı: ADEM SUAT BUYRUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910967117
    Bu ürün Neo Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amway Loc Çok Amaçlı Genel Temizleyici 1LT X ( 2 Adet )

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Amway L.O.C Çok Amaçlı Genel Temizleyici 1 lt 2 Adet

Hijyenik ortamlarda vakit geçirmek beden sağlığını korumak için önem taşır. Bu alanların iyi bir şekilde temizlenmesi için üretilen özel formülü ve kiri hemen çözen yapısıyla dikkat çeken Amway LOC genel temizlik ürünü, uygulama yüzeylerinde etkili temizlik sağlar. Suyun zarar vermediği her yüzeyde kullanabileceğiniz ürün sağlıklı ve hijyenik sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kolay uygulanan ürün paket halinde satılır. Bir paket içerisinde 2 adet ürün bulunur. Ekonomik boyutları ve kuvvetli formülüyle ön plana çıkan ürünü satın alarak yaşam alanlarınızı hijyenik bir hale getirebilirsiniz. Genel temizlik yaparken rahatça kullanabileceğiniz ürün, bu aktivitenin keyifli ve kolay bir hale gelmesini sağlar. Ev, okul ve iş yeri gibi ortamlarda kullanabileceğiniz ürünü satın alarak hijyenik bir alan yaratabilirsiniz.

  • Güçlü formüle sahip etkili içerik
  • Kolay uygulama adımları
  • Kısa sürede pratik çözüm

Etkili Sonuçlar İçin Amway Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Etkili Sonuçlar İçin Amway Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Yıkanabilir olan her yüzeye uygulanan ürün, 5 litre suyun içerisine 30 ml temizleyici eklenmesiyle kullanıma hazır hale gelir. Suyun içerisinde hızlıca çözünen ve aktif hale gelen formülüyle temizlik için hazır bir forma sahip olan ürün, etkili ve pratik bir şekilde temizlik yapmanızı sağlar. Amway LOC çok amaçlı genel temizleyici 1 lt 2 adet kullananların beğenisini toplar. Hindistan cevizi, tuz, hurma yağı gibi doğal ve etkili bileşenlere sahiptir. Kirleri ve tozları anında yok eder. İşlem görmeyen ahşap hariç her türlü yıkanabilir yüzeye uygulanan ürün kısa sürede temiz ve çiziksiz sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ekonomik boyutlarıyla uzun ömürlü kullanım sağlayan ürün Amway LOC çok amaçlı temizleyici 1 litre olan kutularda paket halinde satılır. İkili olarak sunulan ürünü alarak ekonomik bir şekilde temizliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hijyen Sağlayan Amway Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Hijyen Sağlayan Amway Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Esansiyel yağlar içeren doğal ve ferah parfümü, ortaya hoş bir koku yayılmasını sağlar. Ortamın ferah bir kokuya sahip olmasıyla beraber etkili şekilde temizlenmesi için güçlü bir içeriğe sahiptir. Doğal, bitkisel çözümlerin ürün içeriğinde kullanılması sağlıklı bir alternatif yaratır. Bu özellikleri sayesinde çevre dostu bir ürün olarak da öne çıkar. Sağlıklı içeriği dolayısıyla yalnızca eve değil elinize de uygulayabilirsiniz. El temizleyicisi olarak da tercih edebileceğiniz ürün, bu bölgeye damlatıldıktan sonra suyla durulanır. Banyo, tuvalet, emaye karolar, mermer yüzeyler, ocak üstü ve tezgah üstü gibi farklı alanlarda güvenle kullanabileceğiniz Amway LOC çok amaçlı genel temizleyici 1 lt 2 adet yüzey üzerinde çizik bırakmadan parlak bir sonuç verir. Doğal ve etkili formüle sahip ürünü satın alarak yaşam alanlarınızı ferah ve hijyenik bir hale getirebilirsiniz.

Çarpıcı Özellikleriyle Amway Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Çarpıcı Özellikleriyle Amway Çok Amaçlı Genel Temizleyici

Doğada çözünebilir bir formüle sahip olan ürün çevreye zarar vermeyen içeriğiyle dikkat çeker. Temizleme yaptığınız yüzeylerde hiçbir zararlı kalıntı bırakmadan ortamı ferah bir hale getirir. Parlak ve hijyenik bir yüzey elde etmenize yardımcı olur. Ev temizliğinde kullanabileceğiniz Amway çok amaçlı ürün, zarar vermeyen özellikleriyle sağlıklı kullanım imkanı sunar. Kısa süre içerisinde temiz sonuçlar veren ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Alışverişinizi bütçenize göre şekillendirmek için Amway LOC çok amaçlı genel temizleyici 1 lt 2 adet fiyatlarına göz atabilir, bütçe dostu bir şekilde satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak bu temizleyiciyi daha önce kullanan müşterilerin yorumları bulunur. Deneyimli müşterilerin yazdığı Amway LOC Çok Amaçlı Genel Temizleyici 1 lt 2 adet yorumlarına göz atabilir, onların düşüncelerinden yola çıkarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz.