Amway Loc Çok Amaçlı Genel Temizlik 3 Adet

635 TL
(211,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
650 TL634 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Loc Çok Amaçlı Genel Temizlik 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KOZMETİK AVM Satıcı Ünvanı: MHR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620153688200001 Vergi Kimlik Numarası: 6201536882
    Bu ürün TREND KOZMETİK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amway loc genel temizlik 3 adet

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Amway L.O.C Çok Amaçlı Genel Temizlik 3 Adet

Evin temizliği evde yaşayan siz, aileniz, bebeğiniz, evcil hayvanınız için oldukça önemlidir. Amway Loc çok amaçlı temizleyici ürününü evinizin her köşesinde kullanmanız mümkündür. Ürün, yıkanabilen her yüzeydeki kirleri, birikintileri çabasız bir şekilde yok eder. Amway L.O.C. genel temizlik sıvısı doğada kolaylıkla çözünebilir bileşenler içerdiği için öne çıkar. Temizlemek istediğiniz yüzeyi zahmetsiz bir şekilde ve çizmeden arındırır. Ürün sizlerin arzu ettiği hijyenik ortamı sunar. Ürünün içinde fosfat, klor ve sert asitler olmadığı için yaşam alanınızda güvenle kullanabilirsiniz. Bu ürün doğal kaynaklar ile formüle edilen içeriğe sahiptir. Evinizin hijyenini kimyasal olmayan içeriğiyle üstlenen ürün oldukça başarılı bir performans sergiler.

  • Doğal içerik Bioquest Formula içerir
  • Zahmetsiz temizlik sunar
  • Yüzeyleri çizmez

Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Amway L.O.C. çok amaçlı temizleyici yıkanabilen tüm yüzeylerinizde üstün performans gösterir. Yüzeyleri kesinlikle çizmez. Yoğun bir çaba harcamanıza gerek yoktur. Zamandan da tasarruf etmenize yardımcı olur. Ürünün paket içeriğinde üç adet çok amaçlı temizleyici bulunur. Bu sayede uzun bir süre evinizin hijyenini üstlenen seçenek başarılı sonuçlara sıkıntısız ulaşmanızı sağlar. Ürün biyolojik temelli aktif ve doğal bileşenlerden meydana gelir. Yıkanabilir tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Durulama gerektirmeyen kolay bir temizlik sunar. Bir kovaya beş litre su ve 30 ml ürünü ekleyerek yüzeyleri temizleyip ve durulamadan kurumaya bırakabilirsiniz. Kısa bir sürede üstün çaba sarf etmenize gerek kalmadan başarılı sonuçlar almanızı sağlar. Küçük bir alanı temizlemek için 450 ml suya 50 ml sıvı ekleyerek yüzeye püskürtüp kolaylıkla silebilirsiniz. Aynı şekilde bu işlem için de durulamaya gerek yoktur.

Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Kullananlar

Amway L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Kullananlar

Amway L.O.C. çok amaçlı genel temizlik 3 adet kullananlar ürünün üstün performans sergilediğini ifade eder. Kısa bir süre içinde durulama ile uğraşmadan arınan yüzeylere ulaştırır. Amway L.O.C. çok amaçlı genel temizlik 3 adet yorumları arasında ürünün doğal bileşenlerden formüle edilmesinin evde güvenle kullanım sağladığı yer alır. Doğal içeriği sayesinde tereddüt etmeden kullanım sunar. İçeriği zararsız olduğu için doğada çabuk çözünebilen yapıdadır. Yaşam alanınızda yıkanabilen tüm yüzeyleriniz için kullanabilirsiniz. Ürünü ister püskürtüp ister suyla karıştırıp uygulayabilirsiniz, hiçbir şekilde durulamaya gerek yoktur. Sıvının gösterdiği üstün performans sayesinde sizlerin ekstra bir çaba harcamadan mükemmel sonuca erişmenize imkan verir. Ürünün içeriği doğal maddelerdir. İçerisinde herhangi bir zararlı madde yoktur. Bu sayede evinizde şüphe duymadan çok amaçlı olan bu sıvıyı kullanabilirsiniz. Ürün ile dilediğiniz yeri temizleyip kurumaya bırakabilirsiniz.

Amway Loc Çok Amaçlı Temizleyici Fiyatı

Amway Loc Çok Amaçlı Temizleyici Fiyatı

Amway Loc çok amaçlı genel temizlik 3 adet fiyatları belirlenirken ürünün Bioquest Formula özelliği, durulama gerektirmemesi, çizmeden temizlik sunması gibi faktörler etkili olur. Ürünü yıkanabilen tüm yüzeyleriniz için çaba harcamadan kullanabilirsiniz. Asla yüzeylerinizi çizmez. İçeriği Hindistan cevizi, mineraller, narenciye gibi doğal bileşenlerdir. Ürünü ellerinizin hijyeni içinde kullanabilirsiniz. Sulandırmadan ellerinize üründen bir miktar alarak kullanıp ardından durulayabilirsiniz. Ürün AB yönetmelikleri uyarınca yapılan yüzey aktif maddesi ve doğada çözünürlük testlerini başarılı bir şekilde geçerek güvenli bir seçenek haline gelir. Bu sayede herhangi bir güneş ışığına, suya ve mikroplara maruz kalması durumunda su, karbondioksit ve minerallere ayrışma becerisi gösterir. Ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sulandırarak ya da püskürterek kullanım kolaylığı sunar. Etkili sonuçları ile dilediğiniz hijyene ulaşabilirsiniz. Siz de avantajlı ürünü Trendyol sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz.