Amway Vitamin C Plus Nutrıway™ (60 Tablet)

390 TL
(6,50 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Vitamin C Plus Nutrıway™ (60 Tablet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pakizeSu Satıcı Ünvanı: İLHAN DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2810029439
    Bu ürün pakizeSu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nutriway™ vitamin c plus, normal bağışıklık fonksiyonlarını desteklemek üzere gün boyu yavaş ve düzenli c vitamini salımı sağlayan yüksek seviyede etkili bir takviye edici gıda ürünüdür. . Bu ürünü neden seveceksiniz? Formda ve sağlıklı kalmak çoğumuzun önceliği olmakla beraber, bağışıklık sistemini sağlıklı tutmak zor olabilmektedir. Çevre kirliliği, mikroplar ve hastalıklar bağışıklığımızı zayıflatır. Hatta stres, yorgunluk ve dengesiz beslenme de bağışıklık üzerinde pay sahibidir. Peki çözüm nedir? Bağışıklık sisteminizi nutriway™ vitamin c plus takviye edici gıda ürünü ile pratik ve kolay bir şekilde destekleyebilirsiniz. c vitamini bağışıklık sistemini destekleyen temel bir besin ögesidir. C vitamini bağışıklık sisteminize çok değerli bir destek sağlamanın yanı sıra, sağlıklı cilt için vücudun normal kolajen üretimini korumasına ve antioksidan özellikleri sayesinde hücrelerin oksidatif stresten korunmasına yardımcı olur. Kendi nutrıway çiftliğimizde yetişen doğal aserola kirazı ve askorbik asit olmak üzere iki c vitamini kaynağından elde edilen her bir pratik günlük tablet, lifli bir bileşenle karıştırılarak 240 mg c vitamini sağlar. Bu karışım emilimi yavaşlatarak vücuda sekiz saat süresince salım yapılmasını mümkün kılar. Yavaş salım özellikli tek bir 240 mg’lık tablet, anlık salım sağlayan tabletlerin 600 mg’ına kıyasla gün boyunca toplamda daha fazla kullanılabilir c vitamini sağlar. Faydalı ipuçları Nutriway™ vitamin c plus, normal bağışıklık fonksiyonlarını ve sağlıklı cildi desteklemeye yardımcı limon, mandalina, portakal ve greyfurt gibi meyvelerden elde edilen narenciye bioflavonoid özleri içeren bir takviye edici gıda ürünüdür. yavaş salımlı formülü sayesinde fazla miktardaki dozlar ve anında salımlı tabletlerle ilişkilendirildiği şekilde besin ögelerinin boşa gitmesine izin vermeksizin, yavaş ve düzenli salım ile emilimi en yüksek seviyeye çıkarır.
  • takviye edici gıda ürünümüz aserola kirazından elde edilen c vitamini içerir. Bu zengin kaynak sadece sürdürülebilir tarım yöntemlerinin kullanıldığı, kendi nutriway çiftliklerimizde yetiştirilir.
  • Takviye edici gıda ürünümüz yapay renklendirici, tatlandırıcı veya katkı maddesi içermez.
  • Günlük alınan bir tablet ile gün boyu düzenli c vitamini sağlanır.
  • Nutrıway aserola (acerola kirazı) özü içerir.
  • Limon, mandalina, portakal ve greyfurt dahil tam meyvelerden elde edilen narenciye biyoflavonoidleri içerir.
  • Bilinen en zengin doğal kaynaklardan biri olan açerola kirazlarından elde edilen c vitamini sunar.
  • Yapay tatlandırıcılar, yapay renklendiriciler, yapay aroma vericiler veya koruyucu maddeler yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit C vitamini
  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver