Anadolu Strong Qb70 Santrifüj Pompa Paket Hidrofor 0,75 Hp 1" Eldiven Ve Kontrolkalemi Hediyeli

2.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Anadolu Strong Qb70 Santrifüj Pompa Paket Hidrofor 0,75 Hp 1" Eldiven Ve Kontrolkalemi Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyamarketim Satıcı Ünvanı: BETÜL İZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1700671989800001 Vergi Kimlik Numarası: 5670737856
    Bu ürün Dünyamarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • QB70 Santrifüj Pompa Su Motoru 0,75 Hp 1" Eldiven ve Kontrolkalemi Hediyeli 45 Metre Dik Basar, 450 Metre Yatay Basar 2,5 Ton Saatte Su Basar 3 Kat 3 Daire Besler Muslugu Açtıgınızda Otomatik Çalışır. Muslugu Kapattıgınızda Otomatik Durur. Not: Kuyu suyunda veya depo suyunda çekvalf ile kullanınız.Bağlantı yaptıktan sonra Basma çıkışının yanında pirinç vidayı söküp içine su doldurup havasını alınız. 2 Yıl Garanti Türkiyenin Her Yerine Kargo Bedava
Geri Bildirim Ver

Anadolu Strong Santrifüj Pompa Paket Hidrofor 1''+Eldiven+Kontrol Kalemi

Anadolu Strong QB70 santrifüj pompa paket hidrofor 0,75 hp 1" evlerde ve küçük işletmelerde, ticari alanlarda etkili su temini için büyük önem taşıyan bir üründür. Pek çok birime güçlü su temini sağlayan orijinal, performans gücü yüksek bir üründür. Avantajlı özellikleri sayesinde birçok alanda gönül rahatlığıyla tercih edilir.

  • Geniş kullanım alanı

  • İşlevsel kullanım

  • Yüksek performans kalitesi

Anadolu Strong QB70 Santrifüj Pompa Paket Hidrofor Özellikleri

Anadolu Strong QB70 Santrifüj Pompa Paket Hidrofor ÖzellikleriAnadolu Strong QB70 santrifüj pompa paket hidrofor 0,75 hp 1" özellikleri bakımından oldukça tatmin edicidir. 0.75 HP gücündeki motoru ile etkileyici, kesintisiz bir su pompalama performansı sunar. Suyun etkili şekilde pompalanmasına yardım eden bir üründür. Hızlı su temini için ideal bir seçenek olup 1 inçlik bağlantı çapı sayesinde pratik ve rahat şekilde monte edilebilir. Su depolanarak ihtiyaç halinde otomatik olarak pompalar. Evdeki su kullanımını kolaylaştıran bu ürün su basıncını istikrarlı şekilde muhafaza eder. Bireylere sadece ürün kalitesi değil aynı zamanda ekstra performans sunan bu ürün pratik ve rahat şekilde monte edilebilir. Ev sahipleri için ideal bir çözüm olup evlerdeki su ihtiyacını karşılayabilir. Bahçe sulama, mutfak, banyo ve diğer günlük su ihtiyaçları için ideal bir seçenektir. Güçlü motoru ve hidrofor sistemi sayesinde ev içi su temini sorunlarını kısa sürede kolaylıkla çözebilirsiniz. Sürekli su basıncı sağlayan ev kullanımında pratiklik sunan oldukça kullanışlı bir üründür.

Anadolu Strong QB70 Santrifüj Pompa Kullanımı

Anadolu Strong QB70 Santrifüj Pompa KullanımıAnadolu Strong QB70 santrifüj pompa ev sahipleri için su temini konusunda güvenli bir çözümdür. Yüksek performans kalitesiyle popüler şekilde tercih edilir. Sadece ev kullanımıyla sınırlı olmayıp farklı alanlarda da etkili şekilde kullanılabilir. Tarım sektörünün yanı sıra bahçe sulamasında da tercih edilen ideal bir üründür. Küçük ölçekli ticari işletmelerde de su ihtiyacını karşılamak için tercih edilebilir. Restoran, otel, küçük dükkân gibi işletmelerde suyun kesintisiz temini için sıklıkla tercih edilir. Su pompalama işlemlerini etkili şekilde gerçekleştirebilen enerji tüketimini minimize edebilen bütçe dostu bir üründür. Anadolu Strong QB70 santrifüj pompa paket hidrofor 0,75 hp 1" yorum ve değerlendirmeleri ürünün kaliteli yapısını ortaya çıkarır. Bireylerin uzun vadede enerji faturalarını düşürmelerine imkân tanır. Güçlü performansı, geniş kullanım alanları ile oldukça ilgi görür.

Anadolu Strong Q70 Santrifüj Pompa Paket Hidrofor Fiyatı

Anadolu Strong Q70 Santrifüj Pompa Paket Hidrofor FiyatıBu ürün evlerde, iş yerlerinde ve endüstriyel tesislerde suyun etkili bir şekilde kullanılabilmesi için yaygın bir şekilde tercih edilir. Ev sahipleri ve ticari işletmeler için ideali olup su temini ve sürekli su basıncı sağlama konusunda güvenilir bir çözüm sunar. Eldiven ve kontrol kalemi hediyeli olup ev ve ticari işletmelerde yoğun şekilde kullanılır. Suyun etkili ve düzenli şekilde pompalanması için ideal olup suyun sürekli basınç altında tutulmasını sağlar. Anadolu Strong QB70 santrifüj hidrofor eldiven ve kontrol kalemi hediyeli avantajlı seti beklentilerinize cevap verebilir. Kaliteli bir kontrol kalemiyle birlikte gönderilen bu ürünü kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Suyun kesintisiz şekilde akışını garanti ederken bireylere güvenli su temini sağlar. Yüksek motor performans gücüne sahip olup suyun emniyetli ve rahat şekilde pompalanabilmesine yardım eder. Su ihtiyacının hızlıca kullanılabilmesine olanak sağlayan, kolaylıkla monte edilebilen bu ürüne Trendyol aracılığıyla güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Anadolu Strong QB70 santrifüj pompa paket hidrofor 0,75 hp 1" fiyat bilgisine de hemen ulaşabilirsiniz.