Anatolian Puzzle 1000 Parçalık Puzzle / Mahşerin Dört Atı - Kod:3116

303 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  303 TL
%10 indirim
3 x  272,70 TL
818,10 TL
%15 indirim
4 x  257,55 TL
1.030,20 TL
%20 indirim
5 x  242,40 TL
1.212 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
376,47 TL
2. Ürüne 65 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,95 TL

Ürün Bilgileri

Anatolian Puzzle 1000 Parçalık Puzzle / Mahşerin Dört Atı - Kod:3116

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anatolian Puzzle Satıcı Ünvanı: PERRE GRUP EĞİTİM VE HOBİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728036189100016 Vergi Kimlik Numarası: 7280361891
    Bu ürün Anatolian Puzzle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anatolian 1000 Parçalık Puzzle
  • Bitmiş Puzzle Boyutu: 66 x 48 cm.
  • Kutu Ölçüsü: 36 x 25 x 5 cm.
  • Kayıp Parça Desteği: Var
  • Önerilen Yaş Aralığı: 14 Yaş ve Üzeri
  • Üretim Yeri: Türkiye
  • Kayıp parçanız olması halinde üretici firma web sitesinden talepte bulanarak, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Özel mukavvaya sıvanan canlı renklere sahip posterler el yapımı özel bıçaklarla kesilmektedir. Ürünlerin üretiminde kullanılan kaliteli malzeme ve teknoloji sayesinde ürünler parlama önleyici yüzeye sahiptir. Her bir parça birbirinden farklıdır ve parçalar birbirine mükemmel uyumludur. Anatolian Puzzle yaparken eğlendirir, beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir. Zihinsel hızı artırırken, hafızanızı geliştirir. Aynı zamanda harika bir meditasyon aracı ve stres gidericidir. Teknoloji çağının yarattığı aile bireyleri arasındaki kopukluğu gidermek için de ideal bir araçtır. Evinize alacağınız bir puzzle ile aile bireylerini bir araya getirerek, güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • NOT: Ürün içinden yapıştırıcı, puzzle altına kullanılacak karton veya benzeri hiçbir yardımcı malzeme çıkmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Anatolian Puzzle 3116 Anatolian Mahşerin Dört Atı 1000 Parça Puzzle

Puzzle, parçalara dağıtılan ve yeniden uygun yerlere yerleştirerek parçalanan görseli tamamlamaya çalışılan bir oyundur. Harita ve coğrafyacı olan John Spilsbury tarafından 1760 yılında icat edilir ve günümüze kadar zaman içerisinde geliştirilir. Yapboz, hem çocukların, hem de yetişkinlerin severek oynadığı zeka aktivitelerini geliştirici oyunlardan biridir. Belirli bir bütünü olmamasıyla beraber parça sayısı, görseli ve boyutları da değişkenlik gösterebilir. Yapboz günümüzde yaş fark etmeksizin geniş kitlelere hitap eden, zihinsel aktivitelerin eğlence yolu ile geliştirildiği bir oyundur. Anatolian puzzle 3116 Anatolian mahşerin dört atı 1000 parça puzzle yorumlarını inceleyerek geçmiş dönemde ürünü satın almış müşterilerden faydalı bilgiler öğrenebilirsiniz. Bu yorumları okuyup değerlendirerek ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilir ve kolayca karar verebilirsiniz.

  • Geniş renk seçenekleri
  • Özgün tasarım
  • Modern desenler

Anatolian 1000 Parçalı Puzzle Faydaları

Anatolian 1000 Parçalı Puzzle Faydaları

Yapbozlar çocuk ve ebeveynler arasında kaliteli vakit geçirmeyi sağlayan etkinliklerden biridir. Anatolian puzzle 3116 Anatolian mahşerin dört atı 1000 parça puzzle ürünü 5 ana renk grubundan oluşur. Atlar siyah, beyaz, kızıl ve soluk kahverengi tonlarındadır. Görsel, hem İncil’de geçen bir inancı hem de farklı kültürlerde başka anlamları temsil eder. Resimdeki 4 at bazı kültürlerde ateş, su, hava ve toprak elementlerinin simgesidir. Bazı kültürlerde ana yönlerin, bazı kültürlerde de dört büyük meleğin tasviridir. İncil’e göre beyaz at saflığı, siyah at açlığı, kızıl at savaşı, soluk renkli at ise salgın hastalıkların temsilcisidir ve bu atlar kıyamet zamanı ortaya çıkarak alamet bildirir. Sıradan bir resimden fazlasını ifade eden görseli kendi ellerinizle tamamlayarak duvarlarınızı felsefi değeri olan bir dekorla süsleyebilir, misafirlerinizle bu temayı tartışabilirsiniz.

Anatolian Puzzle 3116 Mahşerin Dört Atı 1000 Parça Puzzle

Anatolian Puzzle 3116 Mahşerin Dört Atı 1000 Parça Puzzle

Eğitici ve öğretici kimliğinin yanı sıra sosyal ve kişisel faydaları da bulunur. Parçaları birleştirmek ve resmi tamamlamak için yapılan çeşitli stratejilerle kurguların zihin sağlığına faydası vardır. Yapbozu tamamlama da kritik faktör kenar kısmında yer alan parçaların uygun yerlere konumlandırılması sonucunda ürün çerçevesinin oluşmasıdır. Çerçeveyi oluşturduğunuz da ürünün boyutu ortaya çıkar. Çerçeveden sonra birbirinin aynısı veya benzer renklerin bir araya getirilmesi, parçaların uygun yerlere yerleşimini sağlar. Kesim noktalarını birbirine denk gelecek şekilde konumlandırdığınızda ürün görselinin size ne anlam ifade edeceğini görebilirsiniz. Anatolian puzzle 3116 mahşerin dört atı 1000 parça puzzle tamamlandığında ortaya çıkacak olan sonuca karşı merak uyandırır. Karmaşık bir bulmacayı çözmek ve başarı hissini deneyimlemek için motivasyon sağlayacağınız Mahşerin Dört Atı eserini resmeden yapbozu kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Anatolian Mahşerin Dört Atı 1000 Parça Puzzle Fiyatı

Anatolian Mahşerin Dört Atı 1000 Parça Puzzle Fiyatı

Henüz puzzle tutkunu değilseniz ilk başta resmi tamamlamak gözünüze korkutucu gelebilir. Çok sayıda küçük parçanın tek bir yerde toplanması, sonuca ulaşmak için verdiğiniz çaba ve ortaya çıkacak görsel için emek harcayabilirsiniz. Ürünün ilgi çeken yönü de size katacağı tamamlama arzusu ve görselin sonucuna ulaşmanızdır. Resmi tamamlamak için ortadaki problemi çözmek tamamen sizin elinizdedir ve sonuç için gerekli başarıyı göstermek hevesinize bağlıdır. Anatolian puzzle 3116 Anatolian mahşerin dört atı 1000 parça puzzle fiyatı ürün materyallerinin yapısına, içerisinde yer alan parça sayısına, tutkal ve karton gibi malzemelere göre belirlenir. Özellikle yapbozun parça sayısı arttıkça hitap ettiği yaş grubu kesimi de doğru orantılı biçimde artar. Siz de bu canlı renkleri ile öne çıkan ürünü güvenle satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.