Anatolian Puzzle 1000 Parçalık Puzzle / Mutluluğun Resmi - Kod:3048

Çok Al, Az Öde!
1 x  302,50 TL
%10 indirim
3 x  272,25 TL
816,75 TL
%15 indirim
4 x  257,13 TL
1.028,50 TL
%20 indirim
5 x  242 TL
1.210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
376,47 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,95 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,96 TL

Ürün Bilgileri

Anatolian Puzzle 1000 Parçalık Puzzle / Mutluluğun Resmi - Kod:3048

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anatolian Puzzle Satıcı Ünvanı: PERRE GRUP EĞİTİM VE HOBİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728036189100016 Vergi Kimlik Numarası: 7280361891
    Bu ürün Anatolian Puzzle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anatolian 1000 Parçalık Puzzle
  • Bitmiş Puzzle Boyutu: 66 x 48 cm.
  • Kutu Ölçüsü: 36 x 25 x 5 cm.
  • Kayıp Parça Desteği: Var
  • Önerilen Yaş Aralığı: 14 Yaş ve Üzeri
  • Üretim Yeri: Türkiye
  • Kayıp parçanız olması halinde üretici firma web sitesinden talepte bulanarak, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Özel mukavvaya sıvanan canlı renklere sahip posterler el yapımı özel bıçaklarla kesilmektedir. Ürünlerin üretiminde kullanılan kaliteli malzeme ve teknoloji sayesinde ürünler parlama önleyici yüzeye sahiptir. Her bir parça birbirinden farklıdır ve parçalar birbirine mükemmel uyumludur. Anatolian Puzzle yaparken eğlendirir, beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir. Zihinsel hızı artırırken, hafızanızı geliştirir. Aynı zamanda harika bir meditasyon aracı ve stres gidericidir. Teknoloji çağının yarattığı aile bireyleri arasındaki kopukluğu gidermek için de ideal bir araçtır. Evinize alacağınız bir puzzle ile aile bireylerini bir araya getirerek, güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • NOT: Ürün içinden yapıştırıcı, puzzle altına kullanılacak karton veya benzeri hiçbir yardımcı malzeme çıkmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Anatolian Mutluluğun Resmi Puzzle ile Keyifli Yapboz

Hem zihinsel gelişim hem de boş zamanları değerlendirmek için son derece iyi bir seçenek olan puzzle ürünlerinin farklı çeşitleri bulunmaktadır. Anatolian Puzzle Mutluluğun Resmi bu çeşitlerden biri olmaktadır. Hem şık bir puzzle olan hem de yapılış kısmında insanlara eğlenceli gelen bu puzzle, 1000 parçadan oluşmaktadır. Fazla parçalı puzzle yapmayı seven kişiler için son derece ideal olan bir üründür. Ayrıca puzzle, oldukça sevilen Mutluluğun Resmi tablosunun baskısına sahiptir. Bu tabloyu seven kişiler için de iyi bir tercih olmaktadır. Ayrıca kaliteli baskısı ve 66x48 boyutu sayesinde puzzle arayışında olan kişiler için iyi bir ürün fırsatı olmaktadır. Boş zamanları değerlendirmek veya boş zaman yaratıp vakit geçirmek için oldukça ideal bir aktivite olan puzzle, Anatolian Puzzle kalitesi ile piyasada yerini almaktadır. Mutluluğun Resmi baskısı ile de son derece kaliteli bir ürün haline gelmektedir.

  • Kaliteli Basım
  • Eğlenceli Vakit Geçirmek için İdeal
  • 1000 Parça

Mutluluğun Resmi Baskısıyla Anatolian Puzzle

Mutluluğun Resmi Baskısıyla Anatolian Puzzle

Anatolian Mutluluğun Resmi baskılı puzzle, yüksek kalitesiyle pek çok kişinin beğenebileceği bir puzzle olarak öne çıkmaktadır. Konsantrasyonu ve bilişsel yeteneği arttıran puzzle, Mutluluğun Resmi baskısı ile hem görüntü olarak insanları mutlu etmekte hem de insanlara yarar sağlamaktadır. Sanatsever kişiler bu baskıdan son derece memnun kalmaktadırlar. Puzzle parçaları tamamen farklı şekillerde üretildiğinden parçalar arasında karışma da söz konusu olmamaktadır. Ayrıca parçalar son derece basit bir şekilde yerine oturmaktadır. Bu sayede yırtılmalar veya diğer can sıkıcı durumlar yaşanmamaktadır. Kolayca oturtulan bu puzzle parçaları ile çok daha keyifli ve öğretici dakikalar geçirmek mümkün olmaktadır. Yani bu ürünün yüksek kalitesi yalnızca baskısından dolayı değil aynı zamanda ürünün genel yapısından da kaynaklanmaktadır. Her bir parçaya dikkat edilerek üretim gerçekleşmektedir.

Anatolian Mutluluğun Resmi Puzzle Faydaları

Anatolian Mutluluğun Resmi Puzzle Faydaları

Puzzle yapmak insana birçok fayda sağlamaktadır. Bilişsel gelişimden motor gelişimlerine kadar birçok yararı bulunmaktadır. Bu yararlar yaşa göre değişkenlik göstermektedir. Anatolian 1000 Parça Puzzle Mutluluğun Resmi ürünü hem baskının yüksek kalitesi hem de ürün boyutundan dolayı tercih edilebilir kaliteli ürünlerden olmaktadır. Bu puzzle 1000 parça olduğundan ötürü birçok fayda sağlamaktadır. 1000 parça az bir sayı olmadığından ötürü yüksek bir odaklanma gerekmektedir. Puzzle yapan kişi odaklandığında gittikçe daha da konsantre olacak bu da kişiye uzun vadede yarar sağlayacaktır. Anatolian Puzzle 1000 parçalı Mutluluğun Resmi ürünü hem eğlence sunan hem de bazı becerilerin gücünü arttıran bir ürün olmaktadır. Bu sayede de puzzle sevenler tarafından sıkça tercih edilecek ürünler arasına girmektedir.

Anatolian Mutluluğun Resmi ile Eğlence Zamanı

Anatolian Mutluluğun Resmi ile Eğlence Zamanı

Günümüzde insanların yapmaktan hoşlandığı pek çok aktivite bulunmaktadır. Bu aktivitelerden biri de puzzle yapmaktır. Zamanı değerlendirmek için oldukça iyi bir seçenek olan puzzle, piyasada pek çok çeşitleriyle bulunmaktadır. Anatolian Mutluluğun resmi / Home Sweet Home (1000 parça) ürünü bu çeşitlerden biri olmaktadır. Yüksek basım kalitesi ve parça sayısı ile puzzle tutkunlarının beğenisini kazanmaktadır. 66x48 cm boyutunda olan bu ürün, keyifli vakit geçirmek isteyen kişiler için ideal ürün özelliği taşımaktadır. Hem birçok gelişim türüne destek olan hem de kaliteli baskısıyla göze hitap edip kişide tamamlama isteği uyandıran bu ürün, sakinleşmek isteyen kişiler için son derece idealdir.