Anatolian Puzzle Yılbaşı / 1000 Parçalık Puzzle, Kod:1105

349 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  349 TL
%10 indirim
3 x  314,10 TL
942,30 TL
%15 indirim
4 x  296,65 TL
1.186,60 TL
%20 indirim
5 x  279,20 TL
1.396 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
376,47 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,95 TL

Ürün Bilgileri

Anatolian Puzzle Yılbaşı / 1000 Parçalık Puzzle, Kod:1105

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anatolian Puzzle Satıcı Ünvanı: PERRE GRUP EĞİTİM VE HOBİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728036189100016 Vergi Kimlik Numarası: 7280361891
    Bu ürün Anatolian Puzzle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Anatolian Puzzle Yılbaşı 1000 Parça Puzzle

Anatolian Puzzle, size en keyifli vakti sağlamak amacıyla 2010 yılında kurularak hizmete başlar. Farklı yapboz seçenekleri arasında kararsız kalmış olabilirsiniz. Biraz zorlanmak ve keyifli vakit geçirmek için oldukça rağbet gören Anatolia 1000 parça puzzle seçenekleri arasında öne çıkan parça, yılbaşı temalı yapboz olur. Bu puzzle görselinde karlı havada bir ev görülür. Tasarımdaki ev de bebek oyuncaklarına benzer. Bütün odalarının içini dışarıdan görebilirsiniz. Yüksek çözünürlüğe sahip resim olduğu için yapım aşaması oldukça rahattır. Tüm parçalar birleştikten sonra da göz alıcı ve kaliteli bir görüntü ortaya çıkar. Orta ve üstü zorluk seviyesine sahip yapboz, 12 yaş ve üzeri için uygundur. Kar teması ve canlı renkleriyle keyifli vakit geçirirken yılbaşı neşesini evinizde hissedebilirsiniz.

  • 1000 parça
  • Yüksek çözünürlüklü görsel
  • Zorluk seviyesi orta ve üstü

Dikkat Çekici Anatolian Puzzle 1000 Parça Yılbaşı Puzzle

Dikkat Çekici Anatolian Puzzle 1000 Parça Yılbaşı Puzzle

Yapboz yapmak, keyifli vakit geçirilmesinin yanı sıra yapanlara farklı pek çok katkıda da bulunur. Eğitici ve öğretici özelliği sayesinde Anatolian puzzle 1000 parça yılbaşı puzzle çözüm bulma yeteneğinizi geliştirir. Parçalar birleştirilirken zihnin düzenleme bölümünü yoğun şekilde çalıştığı için problem çözme yeteneğini artırır. Yılbaşı puzzle görselindeki kalite, yüksek çözünürlüklü baskı ve parlak renkleriyle mekansal görüntü algınızı yükseltir. Kişiyi düşünmeye zorlayarak zekayı keskinleştirir. Dikkat çekici Anatolian puzzle yılbaşı 1000 parça puzzle modern zamanın kısa süreli odak özelliği sebebiyle sorun yaşayanların konsantrasyon sürelerini yükselterek anda kalmalarını kolaylaştırır. El göz koordinasyonunuz için ideal olan Anatolian yılbaşı yapbozu ile zihinsel egzersiz ihtiyacınızı karşılarsınız. Bu sayede öğrenme ve akılcı düşünme yeteneğinizi de artırarak yaratıcılığınızı yansıtmaya başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli ve keyifli vakit geçirmek için hemen sipariş verebilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Anatolian Puzzle Yılbaşı 1000 Parça Puzzle

Yüksek Kaliteli Anatolian Puzzle Yılbaşı 1000 Parça Puzzle

Karlı bir manzaranın ortasına yerleştirilmiş, odaları dışarıdan görünebilen bir ev resmi görselde yer alır. Evin bacasına doğru yürüyen Noel Baba ile resme her bakışınızda yeni yıl ruhunu içinizde hissedersiniz. Yüksek kaliteli Anatolian puzzle yılbaşı 1000 parça puzzle 66x48 boyutlarındadır. Küçük parçaları sebebiyle 12 yaş ve üzeri için uygun olan yapbozu, paket ağırlığı oldukça hafif olduğundan arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli vakit geçirmek istediğinizde kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Kayıp parçanız olması durumunda üretici firmayla irtibata geçerek ücretsiz şekilde kayıp parçayı temin edebilirsiniz. Yüksek baskı kalitesiyle canlı renklere sahip olan Anatolian puzzle yılbaşı 1000 parça puzzle yorum yapanlar tarafından yüksek miktarda olumlu geri dönüş alan bir üründür. Yüksek çözünürlüğü sayesinde görüntüde piksellik bulunmaz. Üretim aşamasındaki özenli çalışma sayesinde parçalar deforme olmadan eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Cazip Anatolian Puzzle Yılbaşı 1000 Parça Puzzle Fiyatları

Cazip Anatolian Puzzle Yılbaşı 1000 Parça Puzzle Fiyatları

Orta ve üzeri zorluk seviyesinde olan 1000 parçalık yapboz ile hem eğlenceli vakit geçirip, hem de sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Anatolian puzzle yılbaşı 1000 parça puzzle fiyat açısından bütçenize en uygun şekilde sahip olabilirsiniz. Doğru görsel seçimi ve konumlandırılması, üstün teknoloji baskı kalitesi, parlak renkleri ve yüksek çözünürlüğü ile estetik zevkinize hitap edecek avantajlı Anatolian puzzle yılbaşı 1000 parça puzzle, üretim aşamasında kullanılan kaliteli ham maddeler sayesinde size birleştirme aşamasında kolaylık ve keyif sağlarken birleştirildikten sonra da her bakışınızda bir sanat eserine bakıyor hissi yaşatır. Sevdiklerinizle veya tek başınıza tamamladığınız ürünü isterseniz yapıştırıp çerçeveleterek evinize asabilir, yaparken yaşadığınız neşeli vakti tekrar tekrar hatırlayabilirsiniz. Bu aktiviteyi siz de yaşamak istiyorsanız Anatolian puzzle yılbaşı 1000 parçayı Trendyol’dan satın alarak eğlenmeye başlayabilirsiniz.