Anatolian Puzzle 500 Parçalık Puzzle / Hayvanat Bahçesi Selfie - Kod:3596

252 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  252 TL
%5 indirim
2 x  239,40 TL
478,80 TL
%10 indirim
3 x  226,80 TL
680,40 TL
%15 indirim
4 x  214,20 TL
856,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,06 TL
2. Ürüne 65 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
322,95 TL

Ürün Bilgileri

Anatolian Puzzle 500 Parçalık Puzzle / Hayvanat Bahçesi Selfie - Kod:3596

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anatolian Puzzle Satıcı Ünvanı: PERRE GRUP EĞİTİM VE HOBİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728036189100016 Vergi Kimlik Numarası: 7280361891
    Bu ürün Anatolian Puzzle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anatolian 500 Parçalık Puzzle
  • Bitmiş Puzzle Boyutu: 48 x 33 cm.
  • Kutu Ölçüsü: 26 x 23,5 x 4 cm.
  • Kayıp Parça Desteği: Var
  • Önerilen Yaş Aralığı: 14 Yaş ve Üzeri
  • Üretim Yeri: Türkiye
  • Kayıp parçanız olması halinde üretici firma web sitesinden talepte bulanarak, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Özel mukavvaya sıvanan canlı renklere sahip posterler el yapımı özel bıçaklarla kesilmektedir. Ürünlerin üretiminde kullanılan kaliteli malzeme ve teknoloji sayesinde ürünler parlama önleyici yüzeye sahiptir. Her bir parça birbirinden farklıdır ve parçalar birbirine mükemmel uyumludur. Anatolian Puzzle yaparken eğlendirir, beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir. Zihinsel hızı artırırken, hafızanızı geliştirir. Aynı zamanda harika bir meditasyon aracı ve stres gidericidir. Teknoloji çağının yarattığı aile bireyleri arasındaki kopukluğu gidermek için de ideal bir araçtır. Evinize alacağınız bir puzzle ile aile bireylerini bir araya getirerek, güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • NOT: Ürün içinden yapıştırıcı, puzzle altına kullanılacak karton veya benzeri hiçbir yardımcı malzeme çıkmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Anatolian Puzzle Hayvanat Bahçesi Selfie 500 Parça

Eğlenceli ve zeka açısından geliştirici bir aktivite olan yapbozlar, beyniniz için iyi bir etkinlik imkanı sağlar. İnsanlar, çalışmakla geçirdikleri rutin zamanlar dışında keyif aldıkları aktivitelerde bulunmak isteyebilir. Hayvanat bahçesi selfie 500 parça puzzle Anatolian puzzle ise bu eğlenceli ve geliştirici özelliği ile tercih sebebi olabilir. Bir akıl oyunu olan yapboz, kendinize zaman ayırdığınızda keyifli bir aktiviteye dönüşür. Anatolian’ın hayvan temalı bu yapbozu her yaş grubuna hitap eder. Selfieyi görmek içinse 500 parçayı doğru şekilde birleştirmeniz gerekir. Bu yapboz, ailelerin de birlikte eğlenceli vakit geçirmek için tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Özellikle çocukların ilgisini çeken Anatolian puzzle hayvanat bahçesi selfie 500 parça puzzle fiyat aralığıyla da müşterileri memnun edebilir.

  • Zeka geliştirici aktivite
  • Hayvan ve doğa teması
  • Hobi ve eğlence

Eğlenceli Anatolian Puzzle Hayvanat Bahçesi Selfie

Eğlenceli Anatolian Puzzle Hayvanat Bahçesi Selfie

Yapboz, birden fazla parçanın bir araya gelerek eğlenceli bir görüntü oluşturduğu eğlence ve zeka ürünüdür. Anatolian puzzle hayvanat bahçesi selfie 500 parça puzzle zeka gelişimini destekler. Bu ürün ile güçlü bir hafızaya sahip olabilir, Alzheimer gibi hastalık risklerinden korunabilirsiniz. Hayvanları ve doğayı konu edinen bu puzzle birbirinden güzel figürleri sayesinde eğlenceli zaman geçirmenizi sağlar. Etkinlik sonucunda sevdiğiniz hayvanlar ortaya çıkabilir. Panda, maymun, tukan, kurbağa gibi hayvanların verdikleri selfie pozu, çocukların da hoşuna gider. Parçaları bir araya getirerek ortaya güzel bir resim çıkarabilirsiniz. Ürün, kayıp parçalar için yedeklerle sunulur. Bu sayede herhangi bir parça kaybolsa dahi yapbozu bitirmeniz mümkün olur. Heyecanlı bitiş için son parçayı keyifle ekleyebilirsiniz. Dilerseniz ortaya çıkan bu resmi evinizde bir köşeye asabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Zihinsel Gelişime Katkı Sağlayan Anatolian Puzzle

Zihinsel Gelişime Katkı Sağlayan Anatolian Puzzle

Yetişkinler için stresi azaltan bir etkinlik olan puzzle, zihinsel gelişime de katkıda bulunur. Puzzle yapmak hafızayı güçlendirme ve beyni sürekli aktif tutmada büyük rol oynar. Her parçayı birleştirdiğinizde başarıya ulaştığınızı görebilirsiniz. Anatolian puzzle sadece sizin için değil, çocuklarınızın gelişimi için de faydalıdır. Çocuklar için üretilen yapboz, problem çözme becerisini geliştirir. Aynı zamanda yaratıcı zekayı da güçlendirir. Ebeveynlerin ve çocukların beraber puzzle yapması, kaliteli zaman geçirmenin kolay yollarından biridir. Her çocuk Anatolian yapbozun canlı renkleriyle değişik hayaller kurabilir. Ayrıca, evcil ve yabani hayvanları da öğrenebilir. Kurbağa ve kelebek gibi doğada görebileceği hayvanların yanı sıra panda, tilki gibi canlılar da selfiede yer alır. Anatolian puzzle hayvanat bahçesi selfie 500 parça puzzle yorum ve müşteri görüşlerini inceleyerek ürün hakkındaki detayları öğrenmeniz mümkündür.

Anatolian Puzzle Hayvanat Bahçesi ile Eğlenceli Zamanlar

Anatolian Puzzle Hayvanat Bahçesi ile Eğlenceli Zamanlar

Anatolian puzzle hayvanat bahçesi puzzle severek oynayabileceğiniz ve kaliteli zaman geçirebileceğiniz ideal bir aktivite olabilir. Zeka oyunları içerisinde bulunan Anatolian puzzle sayesinde çocukların odaklanma yetenekleri gelişebilir. Parçaları birleştirmek zihinsel gelişime ve yetişkinlerde mental sağlığın korunmasına yardımcı olabilir. Küçük ve renkli parçalardan oluşan bu ürün orta zorluk seviyesindedir. Saatlerce ya da günlerce doğru parçaları bir araya getirerek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bunu yaparken de zihninizi boşaltarak stresten uzaklaşabilirsiniz. Akıl yürütme yeteneğini geliştiren Anatolian puzzle, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza da destek olur. Odaklanmanıza ve diğer mental becerilerinizin gelişmesine yardımcı olan puzzle tamamlandığında ise her açıdan keyifli bir hayvan resmi ortaya çıkar. Bu resmi çerçeveleterek çocuk odalarında dekorasyon amacıyla kullanabilirsiniz. İster yalnız isterseniz sevdiklerinizle yapabileceğiniz bu yapboza Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.