10
Kamera kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Angel Eye Angeleye Ks-515 Gece Görüşlü Hd 360 Derece Wifi Ip Kamera

799,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.427,90 TL

Ürün Bilgileri

Angel Eye Angeleye Ks-515 Gece Görüşlü Hd 360 Derece Wifi Ip Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ozmik Satıcı Ünvanı: OSMAN GÖKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4060395401
    Bu ürün Ozmik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANGELEYE 360 º HAREKETLİ SESLİ RENKLİ IP KAMERA ÇİFT YÖNLÜ SES İLETİMİ VARDIR. HAREKET SENSÖRLÜ VE ALARMLIDIR. HEM KABLOLU HEM KABLOSUZ OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ. ANGELEYE KAMERA SABİT IP GEREKTİRMEZ.ONVIF DESTEKLİ YAZILIMI MEVCUTTUR İSTER CEPTEN - İSTER PC"DEN İZLE VE KAYIT ET CEPTEN İZLEMEK İÇİN YOOSEE WİFİ PROGRAMINI ANDROİD MARKET YADA APSTORE DEN İNDİRMENİZ YETERLİ.. ANGELEYE KAMERANIN APPLE STORE VE GOOGLE PLAY UYGULAMASI MEVCUTTUR. UYGULAMA TÜRKÇEDİR. İnternetin Olduğu Her Yerden Kurmuş Olduğunuz Bu İp AngelEye Kamera Bağlanıp İzleyip Dinleyebileceğiniz Gibi, AngelEye kamerayı Bulunduğunuz Yerden 360 Derece Döndürerek Tüm Açılardan Tam Bir Kontrol Sağlayabilirsiniz.. AngelEye Kameranın Bulunduğu Ortamdaki Sesleri de Yine Canlı Canlı Duyup, Dilerseniz Sesinizi Kameranın Bulunduğu Ortama da Aktarabiliyorsunuz -Online olarak internet ortamında ses ve görüntü transferi -Dikey ,yatay ,Çapraz hareket imkanıyla istediğiniz yönde hareket ettirebilir görüntü alabilirsiniz -AngelEye kamerayı bilgisayar gerekmeksizin modeminize bağlayabileceğiniz AngelEye Kamera ile dünyanın heryerinden görüntü ve ses takibi. Sensörü hareket algıladığında kamera üzerinden alarm çalar ayrıca cep telefonunuza alarm bildirimi gelir. -AngelEye kameranın çift yönlü ses aktarım özelliği ile dünyanın heryerinden isterseniz karşılıklı görüşme bile yapabilir veya bulunduğu mekana kendi sesinizi aktarabilirsiniz ! -AngelEye kameranın Online kayıt desteği
  • internet üzerinden dünyanın heryerinde sesli görüntülü kayıt imkanı -Otomatik hareket özelliği
  • her yöne otomatik gezinme sağlar -Yerel ağ üzerinden direk takip imkanı (internet bağlantısına ihtiyaç duymadan) -Hareketin hızını manuel olarak ayarlayabilme imkanı -AngelEye kameranın sahip oldugu sabit DDNS adresi sayesinde Dinamik veya Statik ip ile sorunsuz çalışmaktadır. -MPeg4 formatında kayıt etme ,media player dan bile izleyebilirsiniz -Web sitesi üzerinden görüntü yayını yapabilir ,kameraya giriş yapılmadan anlık fotoğraf çekilebilir. -AngelEye Kamera Gece görüşü ile 20 m'ye kadar net görüntü -AngelEye Kamera Kendi arayüz programı ile birçok farklı kamera takibi veya gelişmiş arayüzler ile dilediğiniz sayıda ip kamera takibi. -WinMe,Win2000,WinXP,Vista,Windows 7, desteği Dahili hoparlör ve mikrofon, çift yönlü ses Mobil istemci: Android / İOS sistemi Desteği( döndürme monitör, yakalama, video oynatma) Yerel zamanlama video kayıt ve oynatma desteği Karekod Barkod Okuyucu ile kolay kurulum 128 Gb hafıza kartını destekler Paket İçeriği: 1x AngelEye Kablosuz IR IP CCTV Kamera 1x Braketi 1x Güç Adaptörü 1x KULLANMA KILAVUZU 1x Kutu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Angel Eye Angeleye Ks-515 Gece Görüşlü HD 360 Derece WiFi IP Kamera

Teknolojik aletler günlük hayatta insanların işlerini kolaylaştırır. Tek tuşla birden fazla işlem yerine getirilir. Kablosuz bağlantı ile kullanılan kameralar, evinizin belirli bir bölümünü izleme imkanı sunar. Akıllı telefonlara yüklenen mobil uygulama üzerinden kontrol sağlanır. Angeleye KS-515 gece görüşlü HD 360 derece Wi-Fi IP kamera hareket sensörü ve alarmı ile yerleştirilen alanı güvende tutar. Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılır. Bilgisayar ve telefona kurularak takip yapılır. 360° geniş açısıyla ürünün bulunduğu alanı detaylı şekilde izleyebilirsiniz. Cihaz, görüntüyle birlikte sesi de ilettiği için özellikle bebekli ailelerin tercih ettiği bir üründür. Angeleye KS-515 gece görüşlü olması sayesinde ışıksız ortamlarda da görüntüyü net bir şekilde aktarır. Geniş kullanım alanıyla oldukça tercih edilen bir üründür.

  • Çift yönlü ses aktarma
  • 360° görüş açısı
  • Hassas sensörlü

Kullanışlı Angel Eye KS-515 Özellikleri

Kullanışlı Angel Eye KS-515 Özellikleri

Evde bulunmadığı zamanlarda da olup bitenleri kontrol etmek isteyen kişiler genel olarak kamera kullanır. İnternet bağlantısı ile çalışan modeller, kesintisiz kullanım imkanı sunar. Evde İnternet bağlantısı olmasa dahi yerel ağ bağlantısını kullanarak çalışan Angel Eye kamera, anlık fotoğraf çekmenizi sağlar. Otomatik hareket sağladığı için bulunduğu odanın ve alanın her köşesini detaylı bir şekilde görüntüler. Dahili hoparlörü ve mikrofonu sayesinde ortamdaki sesi net bir biçimde aktarır. Bebeği olan aileler bebek odasına bu ürünü koyarak hem ses hem de görüntü takibi yapar. 20 metreye kadar çekim yapma olanağı sunan ürün, gece görüşü kamerasına da sahiptir. Angeleye KS-515 gece görüşlü HD 360 derece Wi-Fi IP kamera yorumları ve değerlendirmeleri üründen duyulan memnuniyeti yansıtır. Karekod barkod okuyucu ile basit bir şekilde ürünün kurulumu yapılır.

Avantajlı Angel Eye Kamera Gece Görüşlü

Avantajlı Angel Eye Kamera Gece Görüşlü

Telefon üzerinden kontrol edilebilen kamera, nerede olursanız olun evinizi gözetim altında tutmayı sağlar. Hassas sensör, her hareketi algılayıp telefona uyarı gönderir. Angeleye KS-515 gece görüşlü HD 360 derece Wi-Fi IP kamera kullananlar ürünün çok yönlü ve pratik olmasından memnun kalır. Evde, ofiste ve diğer alanlarda kullanılabilen ürün, çift yönlü ses aktarımı sayesinde karşılıklı görüntülü konuşma yapma imkanı sağlar. İnternet bağlantısı olmasa dahi yerel ağ servisine bağlanılarak kullanılır. Telefon ve bilgisayara yüklenen uygulamalar ile işlevsel bir kullanım sunar. 360° görüş açısı olduğu için detaylı kontrol sağlar. Mpeg4 uyumlu video kaydı ile görüntüleri tekrar izleme imkanı sunar. Angeleye KS-515 gece görüşlü HD 360 derece Wi-Fi IP kamera fiyatları ile müşteri memnuniyetini kazanır. Apple Store ya da Google Play Store üzerinden indirilebilen Türkçe uygulama ise pratik bir şekilde kullanılabilir.

Angeleye KS-515 Gece Görüşlü Fiyatı

Angeleye KS-515 Gece Görüşlü Fiyatı

İnternet bağlantısı ile çalışan kameralar ev dışında ofis, alışveriş merkezi ve buna benzer pek çok alanda kullanılır. Geniş açılı görüş özelliği olduğu için büyük alanları izlemeyi sağlar. Gece görüşü ile karanlık odalarda da istenen görüntüyü verir. 20 metreye kadar çekim imkanı sunan Angel Eye KS 515 modelinin son derece geniş bir kullanım alanı vardır. Dikey, yatay ve çapraz hareket imkanı sağlayan bir modeldir. Bilgisayara gerek duyulmadan modem üzerinden bağlantı kurulur. Hassas sensörü hareket algıladığında ses çıkarır. Aynı zamanda koordine olduğu telefon ya da bilgisayara uyarı gönderir. Bu ürünü kullanarak evinizi, ofisinizi ya da arabanızı güvende tutabilirsiniz. Angel Eye KS-515 kamera fiyatları ile ürünün performansı gibi beğeni kazanır. Pratik ve işlevsel bir kullanımı olan bu ürünü online alışverişte kolaylık sağlayan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.